- AutorOdp.
- 13 grudnia 2006 at 15:09
to dokladnie tak jak myslalam. najkorzystniej bedzie wyjsc z uslugami niedostepnymi dla zwyklego klienta ze wzgledu na wysokie koszty,np jak internet w telefonie. zatem ja czekam na tą sfere uslug nowego operatora:)
13 grudnia 2006 at 15:55pytanie czy w telefonach, które dostaniemy będzie dostęp do internetu i inne bajery które zawyżają koszty? 8)
13 grudnia 2006 at 19:53beda z tego, co wiem. bo nawet na stronie jest napisane, ze zalezy im na korzystaniu z multimediow i korzystanie z nich ma byc juz zupelnie za free – do woli. pewnie w celu udoskonalenia pobierania danych;)
13 grudnia 2006 at 22:39Bardzo mi to odpowiada 🙂 Mogę się bawić mulitimediami za darmo he he 😉
14 grudnia 2006 at 08:08NARESZCIE:) BO ZAZWYCZAJ BRAKUJE PIENIEDZY NA TO, A NA PEWNO NIE CHECI. slyszal ktos jakas reklame w radio?
14 grudnia 2006 at 12:05zgadzam się z tobą. gdyby nie finanse, to ja rozmawiałabym prawdopodobnie non-stop przez komórkę. niewyczerpany zasób minut do wydzwonienia – chyba zarwałabym szkołę!!!!!!!!!!! 😀
pozdr.14 grudnia 2006 at 19:36a ja jednak mam nadzieje, ze taka szansa sie trafi na 2 miesiace:P hehehe ominie mnie sesja 🙂
14 grudnia 2006 at 21:38hej!
Jezeli chodzi o koszty to wystarczy poczytać o tym np.: w Twojej Komórce
był tam wywiad z jakimż pracownikiem z Netii i jezeli bedzie tak jak on
utrzymuje to spodziewajmy sie przynajmniej tanszych smsów:D
[usunięto_link]
[usunięto_link]
14 grudnia 2006 at 22:38A jesli chodzi o reklame w radiu, to mnie sie ona wcale nie podoba.. Te jeki jakos mnie nie przekonuja 😉
15 grudnia 2006 at 08:19TO JEST JEDNAK REKLAMA W RADIU??? nie slyszalam. co do kosztow smsow mysle, ze to najwazniejsze. teraz to nasprawniejsza forma komunikacji. ja nic innego prawie nie robie hehe:)
15 grudnia 2006 at 09:09hello!
ja równiez nie słyszałam zadnej reklamy w radio, ale byc moze słucham nieodpowiednich stacji;)
powiem Wam, ze ciesze sie ze nadchodzi4 oferuje tyle nowoczesnych usług w swojej ofercie, poniewaz teraz bardzo rzadko korzystam z internetu przez komórke bo jest to po prostu dożć drogie jak na kieszeń studenta, mam nadzieje ze zamieni sie to z najblizszej przyszłożci:)
pozdrawiam
15 grudnia 2006 at 12:22zgadzam się z myszką!!!! mnie po prostu nie stać, żeby korzystać z tych wszystkich extra opcji i funkcji w telefonie. w zasadzie komórka służy mi tylko do rozmowy i sms-owania. może teraz gdy pojawił się P4, wymusi to na innych operatorach obniżenie cen. bardzo na to liczę!!!
pozdr. dla wszystkich 😀15 grudnia 2006 at 15:55czeżć dziewczyny,
fajnie, ze jest jakież forum w sieci o tym programie, bo jest w nim dużo niedomowień i tajemnic. moim zdaniem to wszystko będzie miało na celu zachęcenie ludzi do zmiany opeartora. tylko tak mogą pokonac orange albo plusa. ludzi są zwykle przywiazani do operatora wiec tylko super zniżki lub promocje mogą ich zachecić do tego.
pa:)15 grudnia 2006 at 16:11ja już się waham, więc to chyba działa!!!!!! 🙄
15 grudnia 2006 at 20:03Ja slyszalam ta reklame w radiu Eska i w radiu PiN. Jak uslyszycie jęki pewnej laski, to bedzie wiadomo, ze to to 😉
A co do internetu w komorce, to faktycznie, jest zdecydowanie za drogo i jak dla mnie troszke za wolno 😉 - AutorOdp.