- AutorOdp.
- 16 grudnia 2006 at 15:41
ja chyba slyszalam ta reklame. zastanawiam sie tylko skad wiesz, ze to reklama nadchodzi4, bo ja slyszalam w niej tylko jeki?????? chyba, ze nie dosluchalam jej do konca. a co do kwestii internetu przez komorke, to jest on zdecydowanie za wolny jak dla mnie, no i za drogi – ale to jest tak oczywiste, ze chyba nie trzeba o tym wspominac.[/list]
16 grudnia 2006 at 16:09jej a co jest dziewczyny w tej reklamie, bo jej nigdy nie slyszalem. napiszcie prosze bo jestem bardzo ciekawa?????? 😮
17 grudnia 2006 at 07:33no jeki hehehe…. ja jej nie slyszalam, ale z tego co mowicie pewnie trzeba byc czujnym, zeby wywnioskowac czego to reklama 🙂 tak jak z billboardami;)
pamietam kiedys sciagalam dzwonek przez komorke i zaplacilam chyba z 10 zl zanim doszlam jak to dokonczyc hehehehe. tak wiec, liczymy na nowego operatora:)17 grudnia 2006 at 08:52CZESC DZIEWCZYNY:)
jeżeli chodzi oszybkożć tego łacza to ma być zdecydowanie szybciej:) wiec mniej bedziemy płacić za połaczenia:)
P4 korzysta z techno;ogii 3G (UMTS), która pozwala na przesyłanie danych z prędkożcią 384 kbit/s i więcej np. przesyłanie pliku muzycznego wielkożci 5MB trwa podobno 20s, to szybciej niż na moim kompie;)
17 grudnia 2006 at 09:24W tej reklamie w radiu na koncu pani od jekow mowi ”www.nadchodzi4.com, sprawdz nas” 🙂 Stad wiem 😀
A co do netu to bardzo sie ciesze, ze bedzie taki szybciutki 😉 W moim obecnym telefonie jak sciagam dzwonki, to nie moge ich pozniej ustawic jako dzwoniace :/ Mam nadzieje, ze tu wszystko bedzie grac 😉17 grudnia 2006 at 13:28moje kochane forumowiczki:) a czy widzialyscie filmiki nadchodzi4????? sprawdzcie i dajcie zasysac znajomym:) hehehe smieszne.
[usunięto_link]
[usunięto_link]17 grudnia 2006 at 15:16hehehe!!!! filmiki są rzeczywiżcie żmieszne. trzeba przyznać,że ich tworcy muszą mieć bujną wyobraźnię!!!!!!! 8)
17 grudnia 2006 at 15:45to jest takie żmieszne, ze aż trudno uwierzyc, że wydarzyło się naprawdę. myżlicie, ze to mogło być wyreżyserowane? 😆
17 grudnia 2006 at 16:57🙂 jest tego wiecej jak wlaczy sie dowolny link:)
17 grudnia 2006 at 20:20Kuuurcze, a ja mam za slabego kompa i mi sie filmiki zacinaja 🙁 Ale jutro u kolegi sobie obejrze 🙂 Wierze wam dziewczynki na slowo, ze warto ;))
18 grudnia 2006 at 08:12dzieki podjetemu tematowi, a posrednio dzieki operatorowi zaczynamy tworzyc fajna spolecznosc. bardzo milo mi sie z Wami dyskutuje:)
18 grudnia 2006 at 15:53żeby wam dziewczyny oszczedzić poszukiwania przesyłam wszystkie linki, które na ten temat znalazłam. trochę się namęczyłam, zeby je wszystkie skompletować, ale wierzcie mi – było warto!!!! napiszcie koniecznie, który najbardziej sie wam podobał.
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
mój ulubiony to czwarty.
miłego oglądania dziewczyny 🙂18 grudnia 2006 at 16:04czwarty nie najfajniejszy, ale nadia jest fajna hehe:)
18 grudnia 2006 at 18:15ja się zarejestrowałam, ale nikt do mnie jeszcze nie zadzwonił 🙁 do znajomych wiem, że dzwonili, ale nie mogli odebrać, ktoż wie czy oni oddzwaniają drugi raz??
18 grudnia 2006 at 20:28Bulka, masz racje, milutko tu u nas na forum 😉
A co do ponownego dzwonienia, to owszem- zdarza sie 😉 Wiec badz dobrej mysli 😉
- AutorOdp.