• Autor
    Odp.
  • izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

ja sie wlasnie zarejestrowalam zobaczymy co bedzie dalej;d

malkasia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

to super że oddzwaniają, do wielu moich znajomych już dzwonili, tylko o mnie jakoż zapomnieli na razie

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

dzwonia drugi raz:) tak wiec luz. ja nadal czekam….

malkasia
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

ja czekam już ponad tydzień…. ale wciąż mam nadzieję, na razie oglądam ich filmiki [usunięto_link]

tammir
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

witam forumowiczow. zaciekawilem sie dzis nowa reklama, na temat krotej toczy sie tutaj ciekawa rozmowa. akcja jest faktycznie bardzo tajemnicza i zmusza przecietnego uzytkownika do drazenia i poszukiwania info w internecie, czego ja jestem zywym przykladem 😉
    zauwazylem jednak dwie intrygujace rzeczy:
    1)akcja reklamowa rozpozela sie 1.12 wiec nie wiem czy jeszcze przyjmuja zgloszenia od rosnacego grona zaciekawionych i czekajacych na coraz to inne newsy uzytkownikow
    2)przejrzalem dzis spora ilosc forum i wszedzie wypowiadaja sie osoby z warszawy i trojmiasta jako ci, do ktorych dzwonili i dostali sie do kolejnego, rownie tajemniczego etapu.

z tad takie pytanie do was i do osob, ktore sa juz po wstepnej rozmowie tel. Z jakiego jestescie miasta?

osobiscie pochodze z miasta lezacego niedaleko wroclawia i z tego co mnie wiadomo, przynajmniej narazie tereny tej czesci polski nie sa objete zasiegiem nowoprosperujacej sieci nadchodzi4. ale moze sie myle? Prosze wiec zabranie glosu w tej sprawie 😉

EDIT:
    natknalem sie przed chwilan na strone internetowa-bloga traktujacego o nowopowstajacej sieci. znajduja sie tam bogate informacje a sama strona jest na biezaca aktualizowana. mysle iz nikt sie nie obrazi, jesli przytocze tutaj jej adres : [usunięto_link]

@down
    Na podanej stronie znajduje sie news, z ktorego idzie wyczytac iz powstaje przekaznik w Gliwicach-miejmy nadzieje ze w niedlugim czasie takie nadajniki powstana w pozostalych wiekszych miastach w polsce i kazdy bedzie mial okazje wyprobowac oferte nadchodzi4

myszka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

witam,

rzeczywiżcie wiekszosc moich znajomych, którzy podali ze sa z warszawy dostali sie, co naomiast którzy studiuja tutaj a pochodza z innej miejscowosci nie zosatli objeci programam, mam nadzieje, ze to tylko narazie taka geografizna selekcja, a później nastapi rozszerzenie zasiegu na cały kraj

pozdrawiam

bulka
    Member
    • Stały bywalec

ja równiez slyszalam, ze ma to ulec zmianie. a testerzy wybierani sa z tych wlasnie miast, aby latwiej bylo dostarczyc telefony reprezentantom zapewne. nie ma co sie martwic, jakos to wszystko na pewno sprawnie zostanie rozwiazane. blog jest natomiast bardzo przydatny, dziekujemy:)

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

strasznie zaciekawiły mnie wszystkie banery na mieżcie z tymi zielonymi stópkami…pogrzebałam troszkę w necie,ale narazie wiem tyle samo co wy…profilaktycznie zalogowałam się na nadchodzi4.com…może użmiechnie się do mnie los i zostanę wybrana…a ktoż z waszych znajomych podpisał już umowę??

myszka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

witam,

umowe chyba podpisuje sie dopiero po dwóch miesiacach. Chyba jeszcze zbieraja ludzi i chyba jeszcze nikt nie dostał nawet telefonów, przynajmniej nikt z moich znajomych. Wydaje mi sie , ze program ruszy z rokiem 2007, a pierwsze umowy zostana podpisane w marcu.

pozdrawiam

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

a wiecie coż o warunkach na jakich będą podpisywane umowy??ceny rozmów,esów itp, itd?? jeżli na poczatku 2007 to w sumie u niedługo powinni zacząć dzwonić i informować o czymż dokładniej:)

bulka
    Member
    • Stały bywalec

z tego, co ja slyszalam testerzy ruszaja w stycznu raczej. tak wiec niedlugo powinni pewnie rozdawac telefony. a od marca to pewnie normalni ludzie beda mogli podpisywac umowy i zmieniac oeratora, albo i jeszcze pozniej. tego juz nie wiem. niektore pogloski o drugim kwartale mowia, ale czy to prawa?…? :O

tammir
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

masz racje bulka. akcja z testerami rusza 1 stycznia a siec dopiero po pierwszym kwartale przyszlego roku bedzie dostepna dla wszystkich. wracajac do tematu testerow, mysle ze jednak nie wysila sie i zgarna ludzi z wawy i trojmiasta, poniewaz nadajniki z sygnalem obecnie znajduja sie tylko tam, a pewnie przez najblizsze 3 mies. beda starac sie wybudowac je w pozostalej czesci polski, tak ze mimo ankiety gdzie mozna bylo wibrac wiele miast-wezma tylko tych najwygodniej usytuowanych 😉 sadze ze podali inne miasta, aby zobaczyc ile ludzi i z ktorej czesci kraju wogole jest zainteresowanych ich nowa oferta.
    testerzy beda mogli dzwonic do siebie za darmo a kasa-150zl mies nawet jesli sie im skonczy(poprzez wydawanie na sciaganie multimediow i serfowania po necie), otrzymaja gratisowe doladowanie
    tak ze nic, tylko pozazdroscic farciarzom z wawy i okolic ^^

bulka
    Member
    • Stały bywalec

tak to prawda mozliwosc kolejnych doladowan wyglada milo:)

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Ja tez slyszalam, ze testowanie telefonikow ma objac styczen i luty, natomiast po tym okresie bedzie mozna podpisac umowy:) I faktycznie, koniec roku sie zbliza, a oni nadal tylko dzwonia, nie informujac co dalej.. Pewnie po Swietach cos sie wyklaruje 🙂

Sylwia21
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

czyli wynika z tego, że okres posiadania darmowych komórek wydłużyłby się do 8 miesięcy!!!! najpierw 2 miesiące testowania, a potem udział we włażciwym programie, który trwa pół roku. Dobrze wszystko zrozumiałam??
    na razie dziewczyny 😳

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …. co to?"

Przewiń na górę