- AutorOdp.
- 19 grudnia 2006 at 15:50
Sylwia a o co chodzi z tym polrocznym programem:)? Bo ja nic nie wiem.. Slyszalam tylko o dwumiesiecznym testowaniu ich telefonow i sieci 😐
19 grudnia 2006 at 15:58ojej! a czy ktoż nie wspominał na forum o 6 miesiącach??? mogłam się chyba pomylić lub źle zrozumieć!!!! sorki za ewentualne wprowadzenie w błąd 😳
19 grudnia 2006 at 16:43He he, spoko 😉
Mam tu dla Was linka, ktory wyjasnia pare spraw 😉
[usunięto_link]19 grudnia 2006 at 18:14czyli przez 2 miesiące mamy telefon za darmo, szkoda ze tak krótko, a jeżli chodzi o wybrańców losu to mój kumpel nie jest z warszawy tylko tu studiuje a mimo to zadzwonili do niego (chyba że skłamał w ankiecie skąd pochodzi) 🙂
19 grudnia 2006 at 18:49ODEZWALI SIE DO NIEGO. TO MAMY NOWE INFO. a jednak inne miasta wchodza w gre… heh.
19 grudnia 2006 at 18:54być może skłamał w ankiecie skąd pochodzi ( czego się nie zrobi dla nowego telefonu) 😉 albo ważne jest gdzie się obecnie mieszka
19 grudnia 2006 at 21:01sadze ze dla nich wazne jest obecne miejsce zamieszkania albo przynajmniej okres najblizszych dwoch miesiecy co jest bezposrednio zwiazane z obecnym zasiegiem ich sieci.
zaloze sie ze spotkanie na ktorym wrecza telefony i podpisza umowe na 2 mies. odbedzie sie w wawie lub okolicach a nawet jesli ktos sklamie, to po pierwsze- klamstwo wyjdzie na dowodzie osobistym, a po drugie-nawet gdyby ktos pofatygowal sie przyjechac na owe spotkanie z zakopanego, to kiedy wrocilby do siebie z telefonem, nie mial by tam zasiegu. z tej prostej przyczyny nie ma co udawac iz pochodzi sie z okoloc objetych obecnie zasiegiem, a tylko te osoby maja szanse stac sie egzaminatorami nowej sieci.
co do mnogiej mozliwosci wyboru miejsca zamieszkania w ankiecie, sadze ze chodzilo im o takie sprawdzenie, dokad dotarla ich reklama i jakie zainteresowanie w ktorej czesci kraju jest najwieksze-dane te moga posluzyc do wybudowania odpowiedniej ilosci przekaznikow w odpowiednich rejonach polski w przyszlosci 🙂20 grudnia 2006 at 07:42masz racje tammir. i zwroccie uwage na jeszcze jedna rzecz. przezciez drugi etap to otrzymanie listu z haslem i loginem na strone. wiec trzeba podac prawidlowy adres, juz tu szydlo wyszlo by z worka;) pozdrawiam WAS Kochani!
20 grudnia 2006 at 09:35w ogóle o cała akcja jest owiana wiellką tajemnica i myżlę, że dużo osób loguje się na ich stronce z ciekawożci:)a telefonik i darmowe doładowania nawet jeżli tylko przez 2 miesiące są dodatkowym bodźcem:]wkrótce powinno się wszytko wyjażnić…
20 grudnia 2006 at 12:40a ja myżlę, że wiele osób podało fałszywe dane. w koncu cały program otaczała taka aura tajemniczożci, że niektórzy nie będac pewni na czym to do konca polega postanowili trochę skłamać.
żal mi tych, do których zadzwoniono, a którym nie przyżlą listu z loginem i hasłem. z tego co pamiętam, to było wielu takich, ktorzy sądzili że telefon w sprawie weryfikacji danych jest równoznaczny z przyjęciem
pozdro 🙂20 grudnia 2006 at 12:40a ja myżlę, że wiele osób podało fałszywe dane. w koncu cały program otaczała taka aura tajemniczożci, że niektórzy nie będac pewni na czym to do konca polega postanowili trochę skłamać.
żal mi tych, do których zadzwoniono, a którym nie przyżlą listu z loginem i hasłem. z tego co pamiętam, to było wielu takich, ktorzy sądzili że telefon w sprawie weryfikacji danych jest równoznaczny z przyjęciem
pozdro 🙂20 grudnia 2006 at 17:39a jest jakiż termin do którego wiadomo, że można czekać aż oddzwonią??
20 grudnia 2006 at 18:41a ktoz to wie:P
a frajerzy, ktorzy sklamali niech obejda sie smakiem, ja podalam prawdziwe dane:):)20 grudnia 2006 at 18:50eehh, jakby tak zadzwonili w żwięta, tak żeby zrobić prezent pod choinkę 🙂
20 grudnia 2006 at 20:02Maja sie odezwac pod koniec roku, najpozniej na poczatku 2007 wiec to juz niedlugo :D:D
- AutorOdp.