- AutorOdp.
- 13 maja 2010 at 18:49
Ciekawe czy jak by Ciebie poprosił ogoliła byż włosy na głowie 😀
13 maja 2010 at 20:15hola hola włosy na głowie to nie to samo ! Włosy pod pachami żmierdzą nawet jak się używa anty pespirantu, tak więc KOWAL dałeż złe porównianie 🙄
13 maja 2010 at 20:20wlosy pod pachami nie smierdza, generalnie pod pachami ciezej utrzymac higiene bo parowanie potu jest utrudnione i gromadza sie tam bakterie, wlosy nie maja tutaj nic do rzeczy, czy sa czy ich nie ma mydlo dziala tak samo
13 maja 2010 at 21:53[usunięto_link] wrote:
hola hola włosy na głowie to nie to samo ! Włosy pod pachami żmierdzą nawet jak się używa anty pespirantu, tak więc KOWAL dałeż złe porównianie 🙄
Chodziło mi o jajka i przykładowe samopoczucie.Jedni to zrobią bez problemu inni będą się z tym źle czuli.
Co do pach to myżlę tak samo jak miszczu.14 maja 2010 at 11:41To czemu dałeż powrównanie do ogolenia włosów na głowie ? 🙂
14 maja 2010 at 12:09Ponieważ wiem ,że ogolenie włosów na głowie przez kobietę bywa często równie trudne jak ogolenie jajek przez mężczyznę 😉
14 maja 2010 at 14:58hehehe myżlę że to zły przykład 😉 Włosy u kobiety na głowie widać a jajka u faceta nie koniecznie ;> 😆
14 maja 2010 at 16:42Przykład jak najbardziej dobry ,bo nie chodzi w nim czy coż widać czy nie ,a o samopoczucie danej osoby.Jeżli ktoż źle się z czymż czuje to po jakiego grzyba go namawiać.
14 maja 2010 at 16:43Przykład jak najbardziej dobry ,bo nie chodzi w nim czy coż widać czy nie ,a o samopoczucie danej osoby.Jeżli ktoż źle się z czymż czuje to po jakiego grzyba go namawiać.
14 maja 2010 at 19:26A no jeżeli chodzi o samopoczucie to rozumiem 😉 Chociaz nie wiem jak się czuje facet który ma ogolone jajka 🙂 ale zdaje sobie sprawę co czuje kobieta która ma ogoloną głowe
18 maja 2010 at 14:29[usunięto_link] wrote:
dobra pianka chlodzaca jest z L’Oreala dla mezczyzn „Hydra Sensitive”. Mysle, ze do wszystkiego bedzie pasowac 😉
czyli podbieranie chlopakowi albo bratu proponujesz? 😀 a jak jak sie nie ma, to samej sobie kupic? haha 😀
18 maja 2010 at 17:00pianka to pianka. Tak samo jak maszynka – niebieska czy rozowa rownie dobrze obiema mozna sobie ogolic nogi. 😉
19 maja 2010 at 08:25[usunięto_link] wrote:
wlosy pod pachami nie smierdza, generalnie pod pachami ciezej utrzymac higiene bo parowanie potu jest utrudnione i gromadza sie tam bakterie, wlosy nie maja tutaj nic do rzeczy, czy sa czy ich nie ma mydlo dziala tak samo
same z siebie nie, ale jak masz je, to sie pot osadza na nich i dlatego brzydko pachnie bardziej bo jak sam napisales, ze parowanie jest utrudnione. I fakt, w obu przypadkach trzeba sie regularnie myc 😉
19 maja 2010 at 08:29[usunięto_link] wrote:
pianka to pianka. Tak samo jak maszynka – niebieska czy rozowa rownie dobrze obiema mozna sobie ogolic nogi. 😉
W sumie racja :p tez mi sie pare razy zdarzylo podebrac ojcu maszynke jak moje juz tępe byly 😀
19 maja 2010 at 09:52Mam nadzieję ,że ostrze wymieniłaż 😆
- AutorOdp.