- AutorOdp.
- 9 stycznia 2008 at 20:00
za brak odpowiedzialnosci za wlasne slowa tez dziekujesz bogu?
9 stycznia 2008 at 20:08ech szkoda slow. kończę pisanie z Tobą w tym temacie
9 stycznia 2008 at 20:27Może jakiż moderator albo admin zamknął po prostu ten temat dla żwiętego spokoju?
9 stycznia 2008 at 20:28[usunięto_link] wrote:
ech szkoda slow. kończę pisanie z Tobą w tym temacie
nie szkoda. raczej po prostu brak.
ale nie dzi9wne. typowe dla ciebie.
10 stycznia 2008 at 12:30mniam… 11 stron mieszania z błotem… 😀
szkoda że nie mam maila do tarantino bo bym mu maila wysłała, może by dorzucił trochę animacji i trzeciego grindhouse’a byżmy mieli… 😉
kobiety! litożci…
a piosenka? nie w moim gużcie…
22 lipca 2008 at 12:37wow 🙂 że też się Wam chce tak przelicytowywac 🙂
utwór taki sobie ..22 lipca 2008 at 14:32napewno zażpiewam rodzicom na weselu o ile sama się nie rozwyję:))
21 października 2010 at 20:00zawsze chciałem zapużcić to moim Starym – cudownych rodziców mam…
i rzeczywiżcie mam – wczale się nie wstydzę i nawet jestem szczężliwy 😉
a kłócą się jak cholera – wyciszają się gdy do nich zaglądam – ale są fajni -=
11 kwietnia 2011 at 08:47A ja uwielbiam tą piosenkę 😉
7 lipca 2011 at 21:26Także uwielbiam tą piosenkę. Mam zamiar zrobić tak jak użytkowniczka wyżej. Chce zrobić jakąs prezentację zdjęć z ich życia, dorastających dzieci. Będą z pewnożcią zadowoleni. Jest to doskonały pomysł na prezent na rocznicę.
24 października 2011 at 16:39Bizuteria-Magia na pewno! Super pomysł. Nie pogniewasz się chyba jak go powielę 😀
26 października 2011 at 03:01[usunięto_link] wrote:
Także uwielbiam tą piosenkę.
to może potańcxzymy, Młoda? jupi
[usunięto_link] wrote:
Mam zamiar zrobić tak jak użytkowniczka wyżej.
nie będę się sprzeciwiał jakoż specjalnie 😉 zrób!
[usunięto_link] wrote:
Chce zrobić jakąs prezentację zdjęć z ich życia, dorastających dzieci. Będą z pewnożcią zadowoleni. Jest to doskonały pomysł na prezent na rocznicę.
okey! dopinguję Ci 😀 zapraszam do mnie na kawkę 😆
[usunięto_link] wrote:
Bizuteria-Magia na pewno! Super pomysł. Nie pogniewasz się chyba jak go powielę 😀
mariola, a z Tobą też się mogę umówić? 😉 jak nie na kawkę, to chociaż na…
na co masz chęć? 😛26 października 2011 at 07:35[usunięto_link] a dasz radę wypić te wszystkie kawy a i o tańcach nie wspomnę? 😉
27 października 2011 at 08:15trochę dziecinna ale wolę inne czasem mocniejsze brzmienia
31 października 2011 at 21:24Pamiętam, jak ryczałam na swoim żlubie jak to nam zagrali…
eeehhhh 😉 - AutorOdp.