- AutorOdp.
- 8 stycznia 2008 at 15:25
@iga81 wrote:
Z tego co mi wiadomo „wyrachowany” jest ten, kto dba jedynie o własny interes a w życiu kieruje się wyłącznie chęcią wyciągnięcia osobistych korzyżci, zgodnie z zasadą „po trupach do celu”.
Jakie osobiste korzyżci może wyciągnąć osoba udzielająca się w forumowych dyskusjach.. ❓Też się zastanawiałam skąd to okreżlenie…
8 stycznia 2008 at 16:16Chyba poziom tego forum się obniżył. 😛
I to bynajmniej nie za moją sprawą. 😀8 stycznia 2008 at 16:30Wtrące swoje trzy grosze.
Generalnie „pomaganie” komuż na forum,jeżli ktoż nie prosi o pomoc i wyraznie nie jest mu ona potrzebna jest niepoważne.
Analizowanie osobowożci osób,na podstawie literek na monitorze-przezabawne.
Ogólnie dyskusja sięgnęła dna i teraz chyba każda już kłóci się 'dla zasady’.
Aaaa najbardziej mnie bawi temat: „cudownych rodziców mam…” a tu zażarta dyskusja o profilu psychologicznym parvati,pomocnych dłoniach i wyrachowaniu 😆 szczerze sie ubawiłam czytając Wasze posty 😀 Jeżeli macie coż do parvati to załóżcie osobny wątek,albo najlepiej napiszcie jej PW i po sprawie.Czasem mi się wydaje,że z przyzwyczajenia się jej czepiacie… i jak tu ma być miło??8 stycznia 2008 at 17:56[usunięto_link] wrote:
P.S. Iga – ładne te „Twoje” skarpetki 😀
Hmm.. mi też sie podobają..
Ale, ale.. zeby w klimacie rozmowy pozostać powinieneż powiedzieć, że są przeokropne i obciachowe.. 😆 A avatar.. sprożny, nieprzyzwoity i w ogóle nie na miejscu.. 😈 😆
Heh..8 stycznia 2008 at 18:01@iga81 wrote:
…A avatar.. sprożny, nieprzyzwoity i w ogóle nie na miejscu.. 😈 😆
Heh..Powiem więc nieprzyzwoicie:
8) Apetyczny jest 😀 😉9 stycznia 2008 at 17:10Heh nawet zawsze spokojna Zielonooka dala sie sprowokowac-eh.. przesada…
Przekrój tego watku i wzrostu napiecia w nim jest ekscytujący…😆
9 stycznia 2008 at 18:16[usunięto_link] wrote:
Heh nawet zawsze spokojna Zielonooka dala sie sprowokowac-eh.. przesada…
ech i mnie się zdarza:) po prostu moja rodzina to niczyja sprawa. A poza tym mam dosyć tolerowania chamstwa, bo wszyscy mówią to nie reagujmy. taki brak reakcji to wg mnie zgoda na pewne zachowania, a ja nie mam zamiaru przymykać oczu, bo każdy ma się prawo czuć dobrze na forum, bez chamskich uwag i ciągłych przytyków.
9 stycznia 2008 at 18:31[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Heh nawet zawsze spokojna Zielonooka dala sie sprowokowac-eh.. przesada…
ech i mnie się zdarza:) po prostu moja rodzina to niczyja sprawa. A poza tym mam dosyć tolerowania chamstwa, bo wszyscy mówią to nie reagujmy. taki brak reakcji to wg mnie zgoda na pewne zachowania, a ja nie mam zamiaru przymykać oczu, bo każdy ma się prawo czuć dobrze na forum, bez chamskich uwag i ciągłych przytyków.
:)))
twoja zasada zyciowa to „chamstwa nie zniese. chyba ze swoje”.
buahahah
9 stycznia 2008 at 18:43a co Ty możesz wiedzieć o mnie? ja nikogo nie wyzywam od idiotów.
9 stycznia 2008 at 18:44tyle samo, ile ty o mnie…
9 stycznia 2008 at 18:49ja tutaj nikogo nie oceniam, bo nikogo nie znam, wiec nie życzę sobie, żebyż Ty oceniała mnie nie wiedząc o mnie nic.
9 stycznia 2008 at 19:05aaa czyli ty mi mozesz zarzucic chamstwo, a ja tobie nie?
jakos malo mnie obchodzi, czego sobie zyczysz lub nie.
9 stycznia 2008 at 19:18ale czy ja pisałam personalnie o Tobie? Znajdź mi tam Twój nick to pogadamy, chociaż to co piszesz nie robi na mnie żadnego wrażenia, pewnie jak na Tobie to co ja piszę, więc nie zażmiecajmy forum zbędnymi OT.
9 stycznia 2008 at 19:26a ja mam odwage pisac personalnie, brac odpowiedzialnosc za swoje slowa. a przede wszystkim…nie odwracam kota ogonem.
9 stycznia 2008 at 19:31jesli odwagą jest wyzywanie innych to ja takiej odwagi nie posiadam i chwała Bogu za to.
- AutorOdp.