- AutorOdp.
- 3 stycznia 2008 at 20:47
parvati jestes bezczelna i zarozumiala , ty jestes nr 1 i wiesz wszystko najlepiej – jestes wyrachowana!
3 stycznia 2008 at 21:07[usunięto_link] wrote:
parvati jestes bezczelna i zarozumiala , ty jestes nr 1 i wiesz wszystko najlepiej – jestes wyrachowana!
Wiesz sama pisze, żeby żadna nie krytykowała jej i jej życia a sama to robi, więc to jest brak konsekwencji w jej zachowaniu, ale dorosłe kobiety tak nie robią:) Jovita, szkoda słów na nią, żmieszne jest jej zachowanie, ale to już wszystkie wiedzą.
4 stycznia 2008 at 06:05[usunięto_link] wrote:
Och twoja mama napewno po niej charakter odziedziczyłaż….
A co reszta normalnych forumowiczek powie na temat piosenki Janusza laskowskiego ” żnił mi się dom” czy jakoż tak?
Ty parvati już nie wysilaj się i nie kopiuj mnie nie odpowiadajjanusz laskowski…przeciez typ spiewal w programach disco polo.
zenada.
4 stycznia 2008 at 06:07[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.
nie krytykuj mojej mamy ani jej gustu, bo jesteż nikim żeby to robić, lepiej pilnuj swojej
nie napisalam nic o twojej matce. nie znam jej i szczerze…malo mnie obchodzi jakiej tandety slucha.
dla mojej mamy…kobiety lubiacej muzyke klasyczna, opere…laskowski czy bajor to bylby gwalt dla uszu.
4 stycznia 2008 at 10:57[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Och twoja mama napewno po niej charakter odziedziczyłaż….
A co reszta normalnych forumowiczek powie na temat piosenki Janusza laskowskiego ” żnił mi się dom” czy jakoż tak?
Ty parvati już nie wysilaj się i nie kopiuj mnie nie odpowiadajjanusz laskowski…przeciez typ spiewal w programach disco polo.
zenada.
Masz coż do osób które słuchają disco polo?? Oj kobieto czy Tobie naprawdę to dogryzanie innym sprawia aż taką przyjemnożc??
4 stycznia 2008 at 11:05nie znam nikogo, kto slucha dsco polo.
trzeba byc niezlym mlotkiem, zeby tego sluchac w domowym zaciszu…4 stycznia 2008 at 11:20Ja też nie znam nikogo, kto słucha tego w zaciszu domowym, ale nawet jakbym znała to nie nazwałabym go młotkiem.
Dla mnie młotkiem trzeba byc, zeby kazdemu na sile udowadniac swoją wyzszosc4 stycznia 2008 at 13:10hehe nawet w takim temacie parvati sobie nie odpużciła 🙂
4 stycznia 2008 at 14:19parvati twoja mam slucha opery?? wspolczuje ci bo wyobrazam sobie wychowanie w tweoim domu , ale ok stwierdzam po twoich postach ze jestes paniczka.
disco polo – niezle sie mozna przy tym wybawic 😉
4 stycznia 2008 at 14:31[usunięto_link] wrote:
i tu się z Tobą zgodzę w 100% że przy disco polo wszyscy się najlepiej bawią 🙂 jest zawsze dużo wygłupów i żmiechu 😛
4 stycznia 2008 at 15:51Znam mnóstwo ludzi, którzy mają te swoje wyrafinowane gusta. Ale posiadaja szerokie horyzonty, potrafią zrozumieć, że ktoż inny słucha jazzu, a ktoż inny metalu.
😕
Modyfikacja
I.4 stycznia 2008 at 17:25[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.
nie krytykuj mojej mamy ani jej gustu, bo jesteż nikim żeby to robić, lepiej pilnuj swojej
nie napisalam nic o twojej matce. nie znam jej i szczerze…malo mnie obchodzi jakiej tandety slucha.
dla mojej mamy…kobiety lubiacej muzyke klasyczna, opere…laskowski czy bajor to bylby gwalt dla uszu.
a co mnie obchodzi Twoja matka i jej gusta? skad wiesz, ze sa lepsze? Bo Ty tak myslisz?Bravo, niech zyje ograniczone spojrzenie na swiat.
4 stycznia 2008 at 20:34[usunięto_link] wrote:
parvati twoja mam slucha opery?? wspolczuje ci bo wyobrazam sobie wychowanie w tweoim domu , ale ok stwierdzam po twoich postach ze jestes paniczka.
czego mi wspolczujesz? bo nie rozumiem…
moj tata np. slucha punk rocka…
4 stycznia 2008 at 20:38[usunięto_link] wrote:
Znam mnóstwo ludzi, którzy mają te swoje wyrafinowane gusta. Ale posiadaja szerokie horyzonty, potrafią zrozumieć, że ktoż inny słucha jazzu, a ktoż inny metalu.
Trzeba być tak ograniczonym człowiekiem, jak Parvati, żeby za słuszne uznawać tylk o to, co swoje.
Parvati prostaczko z trzema kierunkami studiów na plecach: Twoja mama ma INNY gust, nie LEPSZY!
Co tu sie z głupim człowiekiem kłócić, jak on podstaw nie ma??
Ożmieszyłaż sie do cna.
😆
Charakteryzuje Cię ograniczona tolerancja i niebezpiecznie podwyższona samoocena.
Może i masz wykształcenie, może jeździsz na kursy po Paryżach, masz super dom i faceta, i mamę miłożniczkę oper. Ale cóż to do Twojej wartożci? Żadnego w Tobie uroku, czysta encyklopedyczna wiedza. Fakt przydaje sie, jak czegoż nie wiem, ale w rękaw bym jej sie nie wypłakała.
Dla mnie jesteż niczym, bo nie masz odrobiny pokory i szacunku dla ludzi.nie znasz mnie…wiec analize sobie daruj.
piszesz, ze nie ma lepszych i gorszych gustow…a harlequiny i np dostojewski?
albo ten kretyn coelho i vian czy vonnegut?tak sami disco polo i opera czy pearl jam.
inny czasem znaczy gorszy.
poza tym…ja nic nie mam do cwierc inteligentow, ktorzy sluchaja techniawki czy disco polo. oni oglupiaja sie jeszcze bardziej. nie ja.4 stycznia 2008 at 20:47😕
I. - AutorOdp.