Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 168 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

parvati jestes bezczelna i zarozumiala , ty jestes nr 1 i wiesz wszystko najlepiej – jestes wyrachowana!

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Jovita wrote:

parvati jestes bezczelna i zarozumiala , ty jestes nr 1 i wiesz wszystko najlepiej – jestes wyrachowana!

Wiesz sama pisze, żeby żadna nie krytykowała jej i jej życia a sama to robi, więc to jest brak konsekwencji w jej zachowaniu, ale dorosłe kobiety tak nie robią:) Jovita, szkoda słów na nią, żmieszne jest jej zachowanie, ale to już wszystkie wiedzą.

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@xyz wrote:

Och twoja mama napewno po niej charakter odziedziczyłaż….

A co reszta normalnych forumowiczek powie na temat piosenki Janusza laskowskiego ” żnił mi się dom” czy jakoż tak?
    Ty parvati już nie wysilaj się i nie kopiuj mnie nie odpowiadaj

janusz laskowski…przeciez typ spiewal w programach disco polo.

zenada.

parvati
    Członek
    • Guru

@Zielonooka wrote:

@parvati wrote:

moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.

nie krytykuj mojej mamy ani jej gustu, bo jesteż nikim żeby to robić, lepiej pilnuj swojej

nie napisalam nic o twojej matce. nie znam jej i szczerze…malo mnie obchodzi jakiej tandety slucha.

dla mojej mamy…kobiety lubiacej muzyke klasyczna, opere…laskowski czy bajor to bylby gwalt dla uszu.

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

@parvati wrote:

@xyz wrote:

Och twoja mama napewno po niej charakter odziedziczyłaż….

A co reszta normalnych forumowiczek powie na temat piosenki Janusza laskowskiego ” żnił mi się dom” czy jakoż tak?
    Ty parvati już nie wysilaj się i nie kopiuj mnie nie odpowiadaj

janusz laskowski…przeciez typ spiewal w programach disco polo.

zenada.

Masz coż do osób które słuchają disco polo?? Oj kobieto czy Tobie naprawdę to dogryzanie innym sprawia aż taką przyjemnożc??

parvati
    Członek
    • Guru

nie znam nikogo, kto slucha dsco polo.
    trzeba byc niezlym mlotkiem, zeby tego sluchac w domowym zaciszu…

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja też nie znam nikogo, kto słucha tego w zaciszu domowym, ale nawet jakbym znała to nie nazwałabym go młotkiem.
    Dla mnie młotkiem trzeba byc, zeby kazdemu na sile udowadniac swoją wyzszosc

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hehe nawet w takim temacie parvati sobie nie odpużciła 🙂

Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

parvati twoja mam slucha opery?? wspolczuje ci bo wyobrazam sobie wychowanie w tweoim domu , ale ok stwierdzam po twoich postach ze jestes paniczka.

disco polo – niezle sie mozna przy tym wybawic 😉

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@Jovita wrote:

i tu się z Tobą zgodzę w 100% że przy disco polo wszyscy się najlepiej bawią 🙂 jest zawsze dużo wygłupów i żmiechu 😛

pokahontaz
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Znam mnóstwo ludzi, którzy mają te swoje wyrafinowane gusta. Ale posiadaja szerokie horyzonty, potrafią zrozumieć, że ktoż inny słucha jazzu, a ktoż inny metalu.

😕
    Modyfikacja
    I.

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@parvati wrote:

@Zielonooka wrote:

@parvati wrote:

moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.

nie krytykuj mojej mamy ani jej gustu, bo jesteż nikim żeby to robić, lepiej pilnuj swojej

nie napisalam nic o twojej matce. nie znam jej i szczerze…malo mnie obchodzi jakiej tandety slucha.

dla mojej mamy…kobiety lubiacej muzyke klasyczna, opere…laskowski czy bajor to bylby gwalt dla uszu.

a co mnie obchodzi Twoja matka i jej gusta? skad wiesz, ze sa lepsze? Bo Ty tak myslisz?Bravo, niech zyje ograniczone spojrzenie na swiat.

parvati
    Członek
    • Guru

@Jovita wrote:

parvati twoja mam slucha opery?? wspolczuje ci bo wyobrazam sobie wychowanie w tweoim domu , ale ok stwierdzam po twoich postach ze jestes paniczka.

czego mi wspolczujesz? bo nie rozumiem…

moj tata np. slucha punk rocka…

parvati
    Członek
    • Guru

@pokahontaz wrote:

Znam mnóstwo ludzi, którzy mają te swoje wyrafinowane gusta. Ale posiadaja szerokie horyzonty, potrafią zrozumieć, że ktoż inny słucha jazzu, a ktoż inny metalu.
    Trzeba być tak ograniczonym człowiekiem, jak Parvati, żeby za słuszne uznawać tylk o to, co swoje.
    Parvati prostaczko z trzema kierunkami studiów na plecach: Twoja mama ma INNY gust, nie LEPSZY!
    Co tu sie z głupim człowiekiem kłócić, jak on podstaw nie ma??
    Ożmieszyłaż sie do cna.
    😆
    Charakteryzuje Cię ograniczona tolerancja i niebezpiecznie podwyższona samoocena.
    Może i masz wykształcenie, może jeździsz na kursy po Paryżach, masz super dom i faceta, i mamę miłożniczkę oper. Ale cóż to do Twojej wartożci? Żadnego w Tobie uroku, czysta encyklopedyczna wiedza. Fakt przydaje sie, jak czegoż nie wiem, ale w rękaw bym jej sie nie wypłakała.
    Dla mnie jesteż niczym, bo nie masz odrobiny pokory i szacunku dla ludzi.

nie znasz mnie…wiec analize sobie daruj.

piszesz, ze nie ma lepszych i gorszych gustow…a harlequiny i np dostojewski?
    albo ten kretyn coelho i vian czy vonnegut?

tak sami disco polo i opera czy pearl jam.

inny czasem znaczy gorszy.
    poza tym…ja nic nie mam do cwierc inteligentow, ktorzy sluchaja techniawki czy disco polo. oni oglupiaja sie jeszcze bardziej. nie ja.

pokahontaz
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

😕
    I.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 168 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę