- AutorOdp.
- 3 stycznia 2008 at 10:25
jupi jak sie komus ta piosenka nie podoba.. to nie musi pzeciez tu wchodzic… nikt nikogo o to nie prosi
3 stycznia 2008 at 10:40[usunięto_link] wrote:
jupi jak sie komus ta piosenka nie podoba.. to nie musi pzeciez tu wchodzic… nikt nikogo o to nie prosi
No tak. Zapytałas co sądzimy o tej piosence. Więc kazdy mowi czy mu się podoba czy nie. To nie jest wątek pt. Dla lubiących „cudownych rodzicow mam”… 🙂
3 stycznia 2008 at 11:44ojjejejej , przeciez wiadomo ze to nie jest piosenka do sluchania w klubie czy podczas jazdy na rowerze bo to sentymenstalna piosenka najczesciej puszczana dla rodzicow panstwa mlodych na wqeselu a wtedy zapewne wiekszosc osob sie wzrusza…
3 stycznia 2008 at 11:55[usunięto_link] wrote:
ojjejejej , przeciez wiadomo ze to nie jest piosenka do sluchania w klubie czy podczas jazdy na rowerze bo to sentymenstalna piosenka najczesciej puszczana dla rodzicow panstwa mlodych na wqeselu a wtedy zapewne wiekszosc osob sie wzrusza…
No tak. Masz rację. Wszystko zależy od okolicznożci. Przecież gdyby tak pużcic techno w kożciele…
3 stycznia 2008 at 12:51Forum jest po to aby dyskutowac,wymnieniac poglady,wiec jak pytanie brzmi:co myslicie o tej piosence?..to oczywistym jest,ze nie kazdemu przypadnie do gustu,ze beda rownez wypowiedzi negatywne…ale ja wiedze,ze tu nie mozna powiedziac nic zlego bo zaraz wielkie halo!
Dziewczyny wyluzujcie!Osobiscie uwazam,ze piosenka”Cudownych rodzicow mam” jest ladna ale pasuje tylko na wesele czy rocznice slubu.
3 stycznia 2008 at 14:37o i teraz jest super 😉
3 stycznia 2008 at 18:13moi rodzice maja bardziej wyrafinowany gust.
poza tym…znacza dla mnie na tyle duzo, ze wolalabym uniknac dziekowania im przy tak pospolitym utworku…
TA PIOSENKA KOJARZY MI SIE Z TYPOWYM POLSKIM WESELEM…SCHABOWY I NACHLANI PANOWIE W GARNITURACH….BRRR.3 stycznia 2008 at 18:35Banalna, ograna, oklepana i.. wyżwiechtana piosenka, która nie wiem czemu służy.. Temu żeby zabić luke w weselnym repertuarze..?
3 stycznia 2008 at 18:38nastepna z okropnymi rodzicami…
kto jeszcze laczy sie w BULU?:)))))))))
3 stycznia 2008 at 18:57Dla mnie trąci disco polo a może za bardzo kojarzy się z typowym weselem? a jeżli chodzi o matkę to Michał Bajor ma żliczną piosenkę.
3 stycznia 2008 at 19:01nieeee…sluchania tego typa tez bym wolala mamie oszczedzic.
3 stycznia 2008 at 19:24Mojej mamie by się podobało, a innej nie mam.
3 stycznia 2008 at 19:32moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.
3 stycznia 2008 at 19:52Och twoja mama napewno po niej charakter odziedziczyłaż….
A co reszta normalnych forumowiczek powie na temat piosenki Janusza laskowskiego ” żnił mi się dom” czy jakoż tak?
Ty parvati już nie wysilaj się i nie kopiuj mnie nie odpowiadaj3 stycznia 2008 at 20:33[usunięto_link] wrote:
moja ma lepszy gust…i naprawde zna sie na muzyce.
nie krytykuj mojej mamy ani jej gustu, bo jesteż nikim żeby to robić, lepiej pilnuj swojej
- AutorOdp.