- AutorOdp.
- 26 grudnia 2009 at 13:07
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
@the quene wrote:
Ja nie umiem żyć bez samochodu. Wybaczcie, ale autobus to jedno z najobrzydliwszych miejsc, jakie stworzyła cywilizacja. Syf, kiła i mogiła.
Wyobraź sobie sytuacje, gdzie każdy jeździ swoim autem. To byłby dopiero koszmar!
Zgadzam się, byłaby to bardzo ciężka sytuacja, zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze drogi
26 grudnia 2009 at 13:15Dlatego włażnie, jak już wspomniano, centra miast powinny być wyłączone z ruchu samochodowego.
Generalnie miło byłoby wrócić do wątku głównego – czyli kobiet patrzących na mężczyzn przez pryzmat ich samochodów.
26 grudnia 2009 at 13:47Anonymous
- Maniak
Takie kobiety to po prostu blachary – krótko i na temat 😀
Jeżli jakaż by mnie skreżliła za brak samochodu – no cóż, cieszyłbym się, że nie została moją kobietą. Jeżli jakaż kobieta twierdzi, że jest „praktyczna” to tak naprawdę zasłania tym swój materializm. Jak chce mieć dupę wożoną autem, to niech sama sobie to auto kupi26 grudnia 2009 at 13:56to czy mężczyzna ma samochód czy też nie nie ma dla mnie znaczenia.
owszem samochód który kupił sobie sam byłby dla mnie oznaką jego pracowitożci i umiejętnożci oszczędzania.
mój chłopak nie ma samochodu, ale ostatnio mile mnie zaskoczył kiedy zobaczyłam na jego koncie sporą czężć oszczędnożci na samochód – to jest dla mnie zdecydowanie ważniejsze
sama jestem w trakcie robienia prawa jazdy, chcę na wszystko zarobić sama. gdyby rodzice zapłacili mi za kursy itd. pewnie już dawno miałabym w portfelu prawko, ale nie byłoby by wtedy tej satysfakcji 😉
26 grudnia 2009 at 14:12Anonymous
- Maniak
Poza tym nie każdy chce przeznaczyć swoje pieniądze na samochód. Ktoż może woli mieć bardzo drogi, profesjonalny rower albo nawet hebanową szafę 😆
26 grudnia 2009 at 14:44@zasadniczy wrote:
Poza tym nie każdy chce przeznaczyć swoje pieniądze na samochód. Ktoż może woli mieć bardzo drogi, profesjonalny rower albo nawet hebanową szafę 😆
być może ale gdyby mój facet wolał kupić zabytkową szafę w pierwszej kolejnożci zamiast samochodu to nie ukrywam że by mnie to rozzłożciło.
oczywiżcie na takim etapie związku na którym jesteżmy.gdyby był to 'luźny’ związek to miałabym to gdzież. w przypadku kiedy razem budujemy swoją przyszłożć nie. są rzeczy ważne i ważniejsze
26 grudnia 2009 at 14:54Anonymous
- Maniak
Każdy ma w życiu inne potrzeby. Niektórzy wolą antyki, inni samochody. Dla niektórych własne pasje są rzeczą pierwszorzędną w stosunku do posiadania samochodów
26 grudnia 2009 at 15:06pewnie, ale ja nie chciałabym być z mężczyzną który uważa posiadanie starej szafy za ważniejsze od posiadania samochodu.
podobnie ja nie uważam posiadania tony markowych kosmetyków za ważniejsze od posiadania autka
samochód jest w dorosłym życiu po prostu potrzebny
26 grudnia 2009 at 15:41szafa mnie na wakacje nie zawiezie…
26 grudnia 2009 at 19:54Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
szafa mnie na wakacje nie zawiezie…
Nawet gdybym miał prawko i auto to na pewno jeździłbym tylko po swoim mieżcie i okolicach i raczej w dalsze trasy bym się nie zapuszczał. Poza tym na wakacje można pojechać pociagiem 😉
26 grudnia 2009 at 19:56Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
pewnie, ale ja nie chciałabym być z mężczyzną który uważa posiadanie starej szafy za ważniejsze od posiadania samochodu.
podobnie ja nie uważam posiadania tony markowych kosmetyków za ważniejsze od posiadania autka
Na szczężcie póki mieszkam z rodzicami samochód nie jest mi potrzebny 😉
26 grudnia 2009 at 21:14@zasadniczy wrote:
[usunięto_link] wrote:
szafa mnie na wakacje nie zawiezie…
Nawet gdybym miał prawko i auto to na pewno jeździłbym tylko po swoim mieżcie i okolicach i raczej w dalsze trasy bym się nie zapuszczał. Poza tym na wakacje można pojechać pociagiem 😉
taaa…a np. sprzet nurkowy mozna przewozic w plecaku 😆
26 grudnia 2009 at 21:15@zasadniczy wrote:
[usunięto_link] wrote:
pewnie, ale ja nie chciałabym być z mężczyzną który uważa posiadanie starej szafy za ważniejsze od posiadania samochodu.
Na szczężcie póki mieszkam z rodzicami samochód nie jest mi potrzebny 😉
całe życie chyba nie zamierzasz z nimi mieszkać
jeżli poruszasz się jedynie komunikacja miejską to nie wiem co mają do tego rodzice, natomiast jeżli za każdym razem musisz się ich prosić o podwiezienie to w tym wieku jest to żenujące
26 grudnia 2009 at 21:23Anonymous
- Maniak
Poruszam się komunikacją miejską, mnóstwo moich znajomych też i jakoż nie narzekamy. Poza tym samochód to stałe koszty, a praca raz jest, a zaraz jej może nie być. Poza tym znam facetów, co nawet prawka nie mają, a kobiet mieli w życiu wiele i jakoż żadna nie miała ich za nieudacznika
26 grudnia 2009 at 21:27nikt nie mówi że ten samochód musisz mieć od razu.
ale nie wyobrażam sobie mieć chłopaka który po ukończeniu szkoły powie mi: wiesz co ja z tobą mieszkał nie będę bo teraz jest praca ale jutro może jej nie być
taka sytuacja może zdarzyć się na każdym etapie Twojego życia
więc najlepiej siądź w pokoiku ze swoimi rodzicami i siedź tam do końca życia bo nigdy nic nie wiadomo ;> - AutorOdp.