• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Wierzę Wam na słowo bo samej trudno mi ocenić 😉

No i już wszystko się wyjażniło,wytłumaczyłam mu swoje podejscie do sprawy,on mi swoje i jest juz ok 🙂 Teraz tylko czekać na odpowiedni moment 😈 [/img]

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Życzę powodzenia. i Miłej zabawy 🙂

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Tak jak juz pisałam w innym watku przeczytałam kiedys jako dziecko ksiazke erotyczna opisujaca defloracje jako istna rzeź.Od tego czasu mam lęk przed zbliżeniem.

😯 gdzie byla wtedy Twoja mama, co sie porobilo na tym swiecie 😯

ja nie krwawilam i prawie mnie nie bolalo.
    wczesniej uprawialam sporty walki, a uprawianie sporotw(cwiczenia, rozciaganie) ma wplyw na rozciagniecie i zwiotczenie blony dziewiczej.
    nie wiem czy tak bylo u mnie, ale mysle ze moj wiek tez mial wtedy znaczenie, mialam 19 lat i sadze ze bylam przygotowana na 1wszy stosunek.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Nietykalna, odkopałaż temat, po to, by napisać tę uwagę?
    Rodzice nie są w stanie pilnować dziecka non stop. 🙂 Nie wszyscy też, jak widać, potrafią schować przed nim książki, które nadają się tylko dla dorosłych.

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

nie, nie po to, bo jak widac wypowiedzialam sie w temacie.
    a co, na tym forum zabronione jest odkopywanie tematow ktore nas w jakis sposob zainteresowaly?? 😆 😆

Czersi
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

😯 gdzie byla wtedy Twoja mama, co sie porobilo na tym swiecie 😯

Pewnie w pracy,albo w domu,obiad gotowała.To było z 6 lat temu więc nie pamiętam dokładnie,wybacz 🙄
    Książka była koleżanki i u niej ją czytałyżmy.Ty nigdy nie czytałaż,nie oglądałaż nic niewłażciwego ze zwykłej ciekawożci jak byłaż dzieckiem?

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

nie, jak mialam 13 lat i cos mnie ciekawilo to wzielam sobie ksiazke do biologii. serio.

Czersi
    Member
    • Zasłużony

To dziwną miałaż książkę do biologii,w mojej nic o błonie dziewiczej nie było.Nawet w atlasie anatomicznym dla dzieci który miałam od 6 roku życia,chociaż był dokładnie rozrysowany stosunek płciowy i poród to defloracji tam nie opisali.

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

wiesz, w wieku 13 lat jakos defloracja mnie nie obchodzila 😯
    raczej jak wyglada czlowiek ponizej pasa jak juz.

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Mnie też nie obchodziła.Za to książki interesowały mnie od zawsze.Nie zawsze jednak te odpowiednie do mojego wieku.Jak widać byłam nad wiek dojrzałym dzieckiem 😆 😆

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

albo niedopilnowanym przez rodzicow.

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

ależ problem
    ciekawe kto ma czas żeby pilnować nastoletnie dziecko 24h na dobę i z resztą jaki z tego jest pożytek?
    wymyżlacie problemy tam gdzie ich nie ma

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Rodzice zawsze dawali mi mnóstwo wolnożci.Po prostu mieli do mnie zaufanie.Bardzo im za to dziękuję,bo widziałam po niektórych koleżankach jakie są często skutki nadmiernej kontroli.

Nie wiem naprawdę NIETYKALNA o co Ci chodzi,robimy przez Twoje dziwne uwagi niepotrzebny OT.Ta rozmowa do niczego nie prowadzi także pozdrawiam i zycze na przyszłożć lepszego humoru 😉

NiEtYkAlNa
    Member
    • Pasjonat

no comment.

Agnyecha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Ja to zrobiłam po alkoholu, bo dodało mi to odwagi. Mnie bolało zaaaajebiżcie i chyba drugi raz pierwszego razu przeżyć bym nie chciała.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy to naprawdę aż tak boli?"

Przewiń na górę