• Autor
    Odp.
  • motylka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

nie pogniewa艂bym si臋, je偶li do tego by艂oby par臋 moich ulubionych ksi膮偶ek i p艂ytek 馃槅
    oraz jaki偶 ma艂y barek… pijesz co偶? np. ma艂e piFko lub Kryniczank臋 馃檮

To prawda, ksi膮偶ki i p艂yty w sypialni s膮 dozwolone… ale barek niekoniecznie 馃檪 Nie lubi臋 wnosi膰 do sypialni jedzenia ani picia (ewentualnie wod臋). Ale oczywi偶cie, ka偶dy co偶 tam pije 馃檪 Ja lubi臋 po ci臋偶kim dniu nala膰 sobie kieliszek zimnego wina, a wod臋 pij臋 na艂ogowo, cho膰 niekoniecznie Kryniczank臋 馃檪

motylka
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Mi najbardziej podobaj膮 si臋 romantyczne i przytulne wn臋trza, ostatnio np. zachorowa艂am na t臋 kom贸dk臋 (chyba w ko艅cu kupi臋!) [usuni臋to_link] – generalnie lubi臋 czu膰 op艂ywaj膮ce mnie ciep艂o gdy wchodz臋 np. do sypialni – wa偶na jest faktura i kolor firanek, kolor pod艂ogi lub dywanu, narzuty na 艂贸偶ku i w艂a偶nie dodatk贸w, kt贸re decyduj膮 o ostatecznym klimacie.

Jak ju偶 si臋 tak chwali艂am to chcia艂am tylko doda膰 偶e w ko艅cu dokona艂am zakupu i jestem bardzo zadowolona 馃檪 Dochodz臋 do wniosku 偶e musz臋 cz臋偶ciej robi膰 samej sobie takie prezenty 馃檪
    Aha, sklep polecam, wszystko ok, a teraz przy zapisach do newslettera oferuj膮 zni偶ki na zakupy – zawsze warto wiedzie膰 馃檪

ModnaPorcelana_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Fototapeta to w chwili obecnej bardzo dobry pomys艂 na dekoracj臋 swoich 偶cian,ale dla kontrastu polecam tak偶e tynk strukturalny,kt贸ry prezentuje sie r贸wnie okazale.

mista
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

najwazniejsze zeby wystroj odpowiadal naszym preferencjom. polecam pomyslec, co lubimy i dekorowac na tej podstawie. kolory tez powinny nam odpowiadac itd.

blowup
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ja jestem rozdarta mi臋dzy nowoczesnym minimalistycznym wn臋trzem z zimnymi kontrastuj膮cymi kolorami a c**艂ym drewnianym wystrojem z du偶膮 ilo偶ci膮 bibelot贸w i durnostojek, obrazk贸w w drewnianych ramkach i ususzonych kwiat贸w…

Ja jestem zdecydowanie za minimalistycznymi wn臋trzami. O jakich kolorach my偶la艂a偶? Fajnym pomys艂em jest te偶 pomieszczenie w minimalistycznym klimacie, ale z ciep艂ymi barwami. Wtedy wn臋trze nie b臋dzie wydawa艂o si臋 zbyt surowe, a jednocze偶nie b臋dzie modne i nieprze艂adowane. Mi marzy si臋 po艂膮czenie dw贸ch kolor贸w z palety farby ceramicznej Magnat – Nami臋tnego Karnelianu i Grafitowego Marmuru. Wrzuci艂am ju偶 pomieszczenie do dost臋pnego na stronie kreatora i prezentuje si臋 super, nie mog臋 si臋 doczeka膰 remontu 馃檪

ModnaPorcelana_pl
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

To wg mnie nic innego jak tylko kwestia naszego gustu oraz stylu,jedni wol膮 minimalistyczne,z kolei drudzy wr臋cz odwrotnie i warto postawi膰 na jaki偶 ciekawe,modne dodatki. Inne b臋d膮 rzecz jasna do kuchni,natomiast inne do pokoju dziennego.

ada900
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja lubi臋 pastelowe kolory 偶cian i duu偶o miejsca 馃檪

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Dekoracje wn臋trz to tak偶e stylowa i oryginalna po偶ciel,a jej szeroki wyb贸r znajdziecie u nas,mi艂a obs艂uga zawsze ch臋tnie pomo偶e.

loreen
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

Projekty 艂adne, jednak wszystkie dotycz膮 du偶ych przestrzeni.

oneme
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

przyjecha艂am jaki偶 czas temu na studia do Polski z Afryki, i te偶 zakocha艂am si臋 w nowoczesno偶ci 馃檪 mieszkanie z narzeczonym urz膮dza艂am na avans.pl g艂贸wnie w sumie przez internet tylko meble wybierali偶my wizualnie na 偶ywo

Euro-Zakupy
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Trzeba przyzna膰,偶e niekt贸re z powy偶szych dekoracji bardzo 艂adnie si臋 prezentuj膮,tego typu ozd贸b 偶mia艂o mo偶na poszuka膰 w sprawdzonych sklepach internetowych,tam znajdziemy szeroki wyb贸r,a my zawsze s艂u偶ymy rada i pomoc膮:)

natana
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja uwielbiam bia艂e wn臋trza i kolorowe dodatki. 馃槈

Marcin O.
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wydaje mi si臋, 偶e bez wzgl臋du na koncept – mo偶na dobra膰 odpowiednie roelty czy dekoracje okien – na tym akurat si臋 znam wi臋c tylko o tym elemencie powiem. Mianowicie do wn臋trz o charakterze minimalistycznym mo偶na wykorzysta膰 roelty rzymskie z tkanin jednokolorowych. Ta sama roleta w innej wersji materia艂owej pokrytej odpowiednim wzorem mo偶e stanowi膰 bardzo wa偶ny element dekoracji w wersji naturalnej albo wr臋cz wn臋trza o klimacie mocno nowoczesnym . oczywi偶cie warto nie ogranicza膰 si do samych rolet rzymskich – poda艂em je jako przyk艂ad ukazuj膮cy zasad臋.

nikosia
    Participant
    • Odp.: 14
    • Bywalec

A ja wam kochane polecam sklep [usuni臋to_link] bo ostatnio kupi艂am tam kilka bardzo fajnych element贸w, kt贸re upi臋kszy艂y m贸j salon. 8)

Anielka85
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wed艂ug mnie dodatki maj膮 ogromne znacznie. Lampy designerskie wygl膮daj膮 naprawd臋 zjawisko i 偶wietnie si臋 prezentuj膮 馃槈 Ozdabiaj膮 ka偶de wn臋trze. Dzi臋ki nim dom wygl膮da wprost cudownie;) Ja sama lubi臋 nowoczesne aran偶acj臋. Ouzo kupuje w sklepach stacjonarnych, a czasami w internecie, np. w takim sklepie: [usuni臋to_link]

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dekoracja wnetrz :)"

Przewi艅 na g贸r臋