• Autor
    Odp.
  • Ola44
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

nooo, ta orchid to i mi si臋 podoba:) i tez z agata meble.
    Tak si臋 sk艂ada 偶e powolutku przymierzam si臋 do urz膮dzania sypialni, jeszcze tylko kilka miesi臋cy:)
    Mo偶e ewentualnie bym doda艂a kilka ciut cieplejszych dekor贸w i by艂o by super, bo wydaje mi si臋 troch臋 ch艂odna ta sypialnia. No ale i tak jest bardzo 艂adna:) I cenowo wygl膮da bardzo przyst臋pnie, i meble wydaj膮 si臋 byc bardzo solidne. Super.

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

nooo, ta orchid to i mi si臋 podoba:) i tez z agata meble.

Ola44, ch臋tnie z Tob膮 zamieszkam – czuj臋 馃槅

[usuni臋to_link] wrote:

Tak si臋 sk艂ada 偶e powolutku przymierzam si臋 do urz膮dzania sypialni, jeszcze tylko kilka miesi臋cy:)

trzymam kciuki :ok:

[usuni臋to_link] wrote:

Mo偶e ewentualnie bym doda艂a kilka ciut cieplejszych dekor贸w i by艂o by super

by艂bym – zdaje mi si臋 te偶 szcz臋偶liwszy 馃榾

[usuni臋to_link] wrote:

meble wydaj膮 si臋 byc bardzo solidne. Super.

to wa偶ne, ale najwa偶niejsze jest jednak poczucie wolnej niezale偶no偶ci, wow!

Ola44, dzi臋ki za fajne doznania jupi

Ola44
    Member
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Hahaha, ale偶my si臋 uhahali:)
    Je偶li chodzi o wsp贸lne mieszkanie, to przykro mi, nie przewiduj臋 wi臋cej wsp贸艂lokator贸w. Skoro tak Ci si臋 podoba, to urz膮d藕 sobie sypialni臋 w tym samym stylu, kto wie, mo偶e kiedy偶 spotkamy si臋 przypadkiem kupuj膮c meble w jednym z salon贸w;p hahaha.

Maggie89
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Stawiam na nowczesno偶膰 i bardzo lubi臋 du偶膮 przestrze艅, nie lubi臋 jak jest przepych w mieszkaniu. Cz艂owiek zawsze ma pomys艂y na dekoracje, ale ja marzy艂am by zrobili to profesjonali偶ci i spelni艂o si臋 moje marzenie zatrudni艂am firm臋 JB DESIGN, kt贸ra zrobi艂a to w taki spos贸b 偶e oniemia艂am, po艂膮czyli moje preferencje z niepowtarzalnym nowoczesnym stylem, a ja czuj臋 si臋 mega wolna w moim mieszkaniu. Zaj臋li si臋 umeblowaniem i udekorowaniem – wszystko ze smakiem, zreszt膮 zobaczcie ich realizacje… [usuni臋to_link].

Spopielala
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Sza艂u nie ma… Wiem, 偶e minimalizm mnimalizmem, ale brakuje mi jakichkolwiek dodatk贸w, te wn臋trza wydaj膮 si臋 puste i nie zagospodarowane – na pokaz, jakby nikt tam nie mia艂 mieszka膰.

dzielnakobietka
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Moim zdaniem o charakterze wn臋trza zawsze 偶wiadcz膮 dodatki! Nie wszyscy maj膮 do dyspozycji du偶e przestrzenie i du偶y bud偶et. Powoli urz膮dzam swoje ma艂e mieszkanko w bloku. Chce, 偶eby wygl膮da艂o jak najlepiej skoro ju偶 jest moje 馃檪 Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uda艂o mi si臋 uzyska膰 w salonie. Postawi艂am na odcienie ziemi, szaro偶ci, br膮zy odcienie kawy z mlekiem itp. Po艂膮czy艂am r贸偶ne faktury poduszek na kanapie. Nie mog艂o zabrakn膮膰 pami膮tek z podr贸偶y i zdj臋膰. Pok贸j jest elegancki i ciep艂y. Szukam jednak jeszcze jakiej偶 subtelnej dekoracji, naturalnej, kojarz膮cej si臋 z nadmorskim piaskiem, czy czym偶 podobnym. Widzia艂am ostatnio u kole偶anki pi臋kne zdj臋cia nadmorskich kamieni. Szukam czego偶 w tym stylu. Widzia艂y偶cie co偶 podobnego w sklepach lub Internecie?

loreen
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

Szukasz natchnienia czy ju偶 konkretnej rzeczy? Wrzu膰 fotk臋 pomieszczenia.

Americana
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja uwielbiam stonowane, jasne wn臋trza, tylko w takich wypoczywam 馃檪

Spinor24_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Do jasnych wn臋trz warto dobra膰 nieco ciemniejsze dodatki oraz odwrotnie,ta aby zawsze zachowa膰 kontrast wtedy b臋dziemy mie膰 pewno偶膰,偶e nasze mieszkanie,urz膮dzone w takim stylu b臋dzie prezentowa膰 si臋 niezwykle efektownie.

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Ja teraz dekoruj臋 g艂贸wnie kwiatami:)

aanka
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Lubi臋 dosy膰 spokojne wn臋trza, ale te偶 z jakimi偶 kolorowymi akcentami, np. lubi臋 偶ciany w 偶ywych kolorach. :)) Nie za du偶o sprz臋t贸w, 艂adne meble i dekoracyjne lampy, par臋 atrakcyjnych ozd贸b.

Alinag
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja jestem rozdarta mi臋dzy nowoczesnym minimalistycznym wn臋trzem z zimnymi kontrastuj膮cymi kolorami a c**艂ym drewnianym wystrojem z du偶膮 ilo偶ci膮 bibelot贸w i durnostojek, obrazk贸w w drewnianych ramkach i ususzonych kwiat贸w…

Stoen
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja chcia艂bym 偶y膰 nowocze偶nie i stylowo. Interesuj膮 mnie ciekawe formy i kszta艂ty, b艂yszcz膮ce meble, oryginalne fotele, oryginalne pomys艂y (np telewizor pod偶wietlany na 偶cianie). 呕adnych firan, zas艂on itp. tylko rolety okienne[/url], telewizor wisz膮cy na 偶cianie, pod偶wietlany z ty艂u, 艂azienka z prysznicem i wann膮 z hydromasa偶em, szaf膮 kt贸ra jest wielka jak pok贸j, w przedpokoju wielka fototapeta, du偶o kwiat贸w itp. Tak to sobie wyobra偶am siebie za pi臋膰 lat 馃檪

gracie
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Szczerze m贸wi膮c to nie lubi臋 zbyt wielu dekoracji, jednak lubi臋 takie minimalistyczne wn臋trza, fajnie jak si臋 pojawi jaki偶 akcent kolorystyczny, ale lubi臋 jak ca艂o偶膰 jest stonowana, taka z umiarem. :))

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Mi najbardziej podobaj膮 si臋 romantyczne i przytulne wn臋trza, ostatnio np. zachorowa艂am na t臋 kom贸dk臋 (chyba w ko艅cu kupi臋!) [usuni臋to_link] – generalnie lubi臋 czu膰 op艂ywaj膮ce mnie ciep艂o gdy wchodz臋 np. do sypialni – wa偶na jest faktura i kolor firanek, kolor pod艂ogi lub dywanu, narzuty na 艂贸偶ku i w艂a偶nie dodatk贸w, kt贸re decyduj膮 o ostatecznym klimacie.

przepi臋knie to uj臋艂a偶, motylka… musz臋 te偶 widzie膰 w tym moj膮 Ukochan膮 Kobiet臋…

nie pogniewa艂bym si臋, je偶li do tego by艂oby par臋 moich ulubionych ksi膮偶ek i p艂ytek 馃槅
    oraz jaki偶 ma艂y barek… pijesz co偶? np. ma艂e piFko lub Kryniczank臋 馃檮

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dekoracja wnetrz :)"

Przewi艅 na g贸r臋