• Autor
    Odp.
  • 1kropelka
    Participant
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

cudna ta tapeta, a to s膮 same kwiaty naklejane czy ca艂a tapeta?

Katie
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

co za du偶o to niezdrowo.. .trzeba mie膰 umiar 馃檪

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Ja mia艂am niedawno remontowany pokoj,mieszkam jeszcze z rodzicami.Wymysli艂am sobie dwie sciany bordowe i dwie takie bardzo jasne,pastelowa 偶贸艂膰.Super wysz艂o,kazdy jak wchodzi to sie zachwyca 馃檪 A meble z systemu KK w kolorze brzozy polarnej,o takie:
    [usuni臋to_link]
    Nowoczesne,jasne i bardzo pakowne 馃檪
    Dodatki mam czarne i calosc wyglada naprawde gustownie.

kremowa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

ja jestem do偶膰 wymagaj膮ca co do wystroju wn臋trz…sama lubi臋 co偶 malowa膰, dobiera膰 p****贸艂ki, typu wazony itp. Ostatnio natkn臋艂am si臋 na co偶, co mn膮 wstrz膮sn臋艂o:[usuni臋to_link] – na pierwszy rzut oka, wygl膮da jak jaka偶 lampa dekoracyjna. Okaza艂o si臋, z臋 to okap kuchenny!!! 馃槸 taki 艂adny okap to ja nawet w pokoju mog臋 mie膰!!! 馃槈

mariolazlodzi
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja my偶l臋, 偶e wystr贸j wn臋trza dobrze jest skonsultowa膰 ze specjalist膮, bo wyobra藕ni臋 mo偶na mie膰 bujn膮 tylko czasem wychodz膮 z tego niez艂e kwiatki…

amelia78
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 78
    • Sta艂y bywalec

jak for me i m臋偶a tylko nowoczesno偶膰 on twierdzi ze stare meble s膮 mo偶e jako偶ciowo lepsze itd (w ko艅cu stolarz) ale kojarzy to mu si臋 z mieszkaniem babci i dziadka…

BBasia
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Okap bajerancki i faktycznie lamp臋 przypomina. 馃檪
    ale takich czarnych nie chcia艂bym w domu.

wernona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja lubie ciep艂e kolory, wi臋c jest troche zieleni i pomra艅czu oraz kolory ziemi. Mam troche kamienia tu i 贸wdzie i ca艂kiem niez艂y efekt to daje. A w kuchni obowi膮zkowo jasne meble i dobre sprz臋ty AGD. Bardzo podobaja mi sie srebrne obudowy…trzeba b臋dzie lod贸wke wymieni膰…haha!

algerr
    Member
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Kiedy偶 widzia艂em u nich par臋 ciekawych rzeczy do wn臋trz. Szczeg贸lnie fajne maj膮 dodatki do pokoi dzieci臋cych.

triss
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Bywalec

Mi si臋 najbardziej podobaj膮 lofty: [usuni臋to_link] i generalnie taka ekstrawagancka nowoczesno偶膰 odpowiada mi najbardziej 馃檪 Super jest na przyk艂ad prysznic w sypialni… 馃檪

wernona
    Member
    • Pasjonat

Ciekawe to mieszkanko, ale jakos tak wieje pustka, za ma艂o mebli, dodatk贸w…Sprz臋tu AGD nie wida膰, ale skoro jest na sprzedaz to zrozumia艂e. 馃槈 Starsznie podoba mi sie kamien na 偶cianach, wygl膮da bardzo naturalnie.

bajaderka
    Member
    • Bywalec

Ciekawe to mieszkanko, ale jak dla mnie troch臋 puste. Chyba nie zdecydowa艂abym si臋 na nie 馃檪 Bardzo lubi臋 kolory piasku, br膮zy, 偶贸艂cie, zielenie i w takim chyba nie czu艂abym si臋 najlepiej. Ale jak kto偶 lubi takie kolory i styl mo偶e by膰 super.

Izka982
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

jestem fank膮 dekorowania wn臋trz w „starym stylu” z nutk膮 nowoczesno偶ci. w salonie wstawi艂am szaf臋, znalezion膮 w starociach, kt贸r膮 przerobi艂am na barek. znalaz艂 si臋 tam tak偶e du偶y, drewniany st贸艂 oraz komplet pi臋knie wyko艅czonych krzese艂. uda艂o si臋 tez zdoby膰 RTV-ke podobnie wyko艅czon膮 jak w/w szafa. te meble naprawd臋 nadaj膮 nies艂ychanego klimatu pokojowi. podczas szukania przedmiot贸w do udekorowania salonu, natrafi艂am na 偶wietny produkt „lustra kszta艂towe” w e-sklepie [usuni臋to_link] , s膮 one idealnym dope艂nieniem ca艂o偶ci

wernona
    Member
    • Pasjonat

Ostatnio widzia艂am sporo sklep贸w z dekoracjami do domu. Chyba jest to dobry interes. Nawet mo偶na kupic naklejki na lod贸wki i nada膰 jej niepowtarzalny styl: [usuni臋to_link]

patunia28
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 986
    • Zas艂u偶ony

Zar贸wno naklejki na lustra jak i na lod贸wki to 偶wietny pomys艂 馃榾 Chyba, 偶e ma si臋 [usuni臋to_link] – to a偶 偶al zakleja膰 馃槢

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dekoracja wnetrz :)"

Przewi艅 na g贸r臋