Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 121 do 135 (z 165 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Caya Design
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

艣wieczniki, 偶wiece, kominki na olejki eteryczne stanowi膮 na pewno dekoracje ka偶dego pomieszczenia. Dobrane do stylu danego pomieszczenia podkre偶laj膮 jego klimat i charakter. Jedne z ciekawszych jak dla mnie s膮 偶wieczniki orientalne zar贸wno kolorowe, wisz膮ce czy stoj膮ce lampiony indyjskie jak i 偶wieczniki czy kominki z kamienia mydlanego co偶 w tym stylu: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Takie 偶wieczniki pasuj膮 nie tylko do orientalnych wn臋trz, ale r贸wnie偶 do nowoczesnych, minimalistycznych. Mo偶na je ustawia膰 nie tylko w pokojach, ale i te偶 w 艂azience czy kuchni.

edit:
    jakubek

Wiolka
    Cz艂onek
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mam! Znalaz艂am zdj臋cie 偶wiecznik贸w kt贸re ostatnio kupi艂am! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ostatnie zdj臋cie na bannerze g艂贸wnym 馃榾 Jak Wam si臋 podoba? A mo偶e macie zdj臋cia swoich 偶wiecznik贸w z kt贸rych jeste偶cie bardzo zadowoleni? Ja w swoim si臋 zakocha艂am… 馃槼

edit
    jakubek

martapek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wiolka te偶 mam 偶wiecznik preqursora! niestety link kt贸ry poda艂a偶 jest nieaktywny. Ciekawe czy masz taki sam. Ja te偶 mam do tealight贸w, taki prostok膮tny i mo偶na go obraca膰 na r贸偶ne boki i wstawia膰 tealighty bardzo ciekawy pomys艂, moim znajomym jak wpadaj膮 do mnie bardzo si臋 podoba! 馃檪 ostatnio tylko sko艅czy艂y mi si臋 tealighty – musz臋 skoczy膰 do IKEI bo waniliowe 馃檪

Wiolka
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Chyba mamy ta sam膮! w og贸le za艂o偶yli sobie profil na Facebooku i tam maj膮 zdj臋cia r贸偶nych 偶wiecznik贸w – ja mam ten z drugiego i trzeciego zdj臋cia 馃檪 i co masz ten sam?

martapek
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Tak mam ten sam 馃檪 starsznie mi si臋 podobaj膮 te ich kosteczki na tealighty, takie proste i eleganckie. 艣wietne s膮!

Wiolka
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

og贸lnie fajn膮 maj膮 t膮 kolekcje, mi si臋 prawie wszystkie podobaj膮… 馃檪 ale chyba masz racje gdybym mia艂a wybra膰 jedn膮 to chyba te偶 by艂yby to kostki 馃檪

martapek
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Maj膮 ju偶 te偶 zdj臋cia na swojej stronie g艂贸wnej, wi臋c mo偶na wybiera膰 i przebiera膰 馃檪 Mi w oko wpad艂y jeszcze CIRCLE CANDLEHOLDER – zam贸wi艂am wczoraj, czekam a偶 do mnie dojd膮. Niestety to nie dla mnie, tylko dla mojej siostry na imieniny!

Wiolka
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

tak to ten sam, chociaz ostatnio naby艂am ich jeszcze takie ogragle 偶wiczniki na d艂ugie 偶wiece, tez bardzo fajne, pasuja mi na terazniejszy okres wiosenny – u偶ywam je wraz z zielonymi 偶wiecami 馃檪

Aries
    Cz艂onek
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

A czy orientujecie si臋, jakie piekarniki s膮 teraz modne? Domy偶lam si臋, 偶e wolnostoj膮ce wypadaj膮 gorzej od wbudowanych, ale mo偶e jakie偶 konkretne modele wyr贸偶niaj膮 si臋 na tle innych? Oczywi偶cie na solidno偶ci tak偶e mi zale偶y – cena nie gra a偶 takiej roli.

Hard
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@Aries wrote:

A czy orientujecie si臋, jakie piekarniki s膮 teraz modne?

takie, kt贸re dobrze piek膮, mi艂a Aries 馃槈

@Aries wrote:

Domy偶lam si臋, 偶e wolnostoj膮ce wypadaj膮 gorzej od wbudowanych

zaryzykuj i te wolnostoj膮ce 馃榾

@Aries wrote:

ale mo偶e jakie偶 konkretne modele wyr贸偶niaj膮 si臋 na tle innych?

ja wiem… mo偶e te r贸偶owe? :-

@Aries wrote:

Oczywi偶cie na solidno偶ci tak偶e mi zale偶y

to tak jak i mi jupi

@Aries wrote:

cena nie gra a偶 takiej roli.

te偶 dobrze zarabiam, ale 偶e a偶 tak 馃懣 Aries, we藕 troch臋 pokory do swego mieszkania :mrgreen:

Hard
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@Hard wrote:

@Aries wrote:

A czy orientujecie si臋, jakie piekarniki s膮 teraz modne?

takie, kt贸re dobrze piek膮, mi艂a Aries 馃槈

@Aries wrote:

Domy偶lam si臋, 偶e wolnostoj膮ce wypadaj膮 gorzej od wbudowanych

zaryzykuj臋 i te wolnostoj膮ce 馃榾

@Aries wrote:

ale mo偶e jakie偶 konkretne modele wyr贸偶niaj膮 si臋 na tle innych?

ja wiem… mo偶e te r贸偶owe? :-

@Aries wrote:

Oczywi偶cie na solidno偶ci tak偶e mi zale偶y

to tak jak i mi… Kochanie jupi

@Aries wrote:

cena nie gra a偶 takiej roli.

te偶 dobrze zarabiam, ale 偶e a偶 tak 馃懣 Aries
    we藕 troch臋 pokory do swego mieszkania :mrgreen:

ZapachLuxusu_pl
    Cz艂onek
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Dla mnie 偶wiece zapachowe s膮 fajnym elementem dekoracji wn臋trz. Nie do偶膰, 偶e 艂adnie pachn膮 to jeszcze fajnie wygadaj膮. My偶l臋, 偶e ka偶dy powinien mie膰 偶wiece zapachowe ze swoim ulubionym zapachem. Taka 偶wiece potrafi膰 poprawi膰 nastr贸j.

martinka_81
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ci臋zko powiedzie膰 co jest teraz modne, mi osobi偶cie podoba si臋 Integra Smart, a to dlatego, 偶e lubi臋 nowoczesne rzeczy, czyli to 偶e masz dotykowy ekran itd

Lucyna09
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Podobaj膮 mi si臋 wyraziste kolory ale nie krzykliwe w pokojach mam be偶e, czekolady, 偶liwkowe fiolety itp bajery:) meble klasyczne

Ola44
    Cz艂onek
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

o… to co m贸wi itakinie to prawda… tak samo by艂o kiedy偶 – za czas贸w prl – wszyscy w blokach mieli takie same rega艂y, meble, no i og贸lnie wszystko w mieszkaniach by艂o takie samo:)
    teraz zdawa艂oby si臋, 偶e przy tak ogromnym wyborze taka sytuacja jest nie do pomy偶lenia, a jednak…
    dlatego zach臋cam do szukania inspiracji i ogl膮dania przyk艂adowych aranzacji w intermecie, ale jednak zawsze starajmy si臋 wprowadzi膰 co偶 swojego, jaki偶 sw贸j nietypowy pomys艂, ciekawe desingerskie dodatki.
    A swoj膮 drog膮 – bardzo podoba mi si臋 taka sypialnia, co my偶licie? A z reszt膮, t膮 i inne ciekawe aran偶acje mo偶na zobaczy膰 na stronie agata meble.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 121 do 135 (z 165 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋