- AutorOdp.
- 16 lutego 2011 at 17:16
świeczniki, żwiece, kominki na olejki eteryczne stanowią na pewno dekoracje każdego pomieszczenia. Dobrane do stylu danego pomieszczenia podkreżlają jego klimat i charakter. Jedne z ciekawszych jak dla mnie są żwieczniki orientalne zarówno kolorowe, wiszące czy stojące lampiony indyjskie jak i żwieczniki czy kominki z kamienia mydlanego coż w tym stylu: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Takie żwieczniki pasują nie tylko do orientalnych wnętrz, ale również do nowoczesnych, minimalistycznych. Można je ustawiać nie tylko w pokojach, ale i też w łazience czy kuchni.edit:
jakubek8 marca 2011 at 10:50Mam! Znalazłam zdjęcie żwieczników które ostatnio kupiłam! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ostatnie zdjęcie na bannerze głównym 😀 Jak Wam się podoba? A może macie zdjęcia swoich żwieczników z których jesteżcie bardzo zadowoleni? Ja w swoim się zakochałam… 😳
edit
jakubek16 marca 2011 at 11:20Wiolka też mam żwiecznik preqursora! niestety link który podałaż jest nieaktywny. Ciekawe czy masz taki sam. Ja też mam do tealightów, taki prostokątny i można go obracać na różne boki i wstawiać tealighty bardzo ciekawy pomysł, moim znajomym jak wpadają do mnie bardzo się podoba! 🙂 ostatnio tylko skończyły mi się tealighty – muszę skoczyć do IKEI bo waniliowe 🙂
17 marca 2011 at 12:01Chyba mamy ta samą! w ogóle założyli sobie profil na Facebooku i tam mają zdjęcia różnych żwieczników – ja mam ten z drugiego i trzeciego zdjęcia 🙂 i co masz ten sam?
21 marca 2011 at 09:09Tak mam ten sam 🙂 starsznie mi się podobają te ich kosteczki na tealighty, takie proste i eleganckie. świetne są!
23 marca 2011 at 12:31ogólnie fajną mają tą kolekcje, mi się prawie wszystkie podobają… 🙂 ale chyba masz racje gdybym miała wybrać jedną to chyba też byłyby to kostki 🙂
13 kwietnia 2011 at 08:49Mają już też zdjęcia na swojej stronie głównej, więc można wybierać i przebierać 🙂 Mi w oko wpadły jeszcze CIRCLE CANDLEHOLDER – zamówiłam wczoraj, czekam aż do mnie dojdą. Niestety to nie dla mnie, tylko dla mojej siostry na imieniny!
27 kwietnia 2011 at 15:20tak to ten sam, chociaz ostatnio nabyłam ich jeszcze takie ogragle żwiczniki na długie żwiece, tez bardzo fajne, pasuja mi na terazniejszy okres wiosenny – używam je wraz z zielonymi żwiecami 🙂
28 grudnia 2012 at 19:53A czy orientujecie się, jakie piekarniki są teraz modne? Domyżlam się, że wolnostojące wypadają gorzej od wbudowanych, ale może jakież konkretne modele wyróżniają się na tle innych? Oczywiżcie na solidnożci także mi zależy – cena nie gra aż takiej roli.
29 grudnia 2012 at 01:07[usunięto_link] wrote:
A czy orientujecie się, jakie piekarniki są teraz modne?
takie, które dobrze pieką, miła Aries 😉
[usunięto_link] wrote:
Domyżlam się, że wolnostojące wypadają gorzej od wbudowanych
zaryzykuj i te wolnostojące 😀
[usunięto_link] wrote:
ale może jakież konkretne modele wyróżniają się na tle innych?
ja wiem… może te różowe? :-
[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie na solidnożci także mi zależy
to tak jak i mi jupi
[usunięto_link] wrote:
cena nie gra aż takiej roli.
też dobrze zarabiam, ale że aż tak 👿 Aries, weź trochę pokory do swego mieszkania
29 grudnia 2012 at 01:08[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A czy orientujecie się, jakie piekarniki są teraz modne?
takie, które dobrze pieką, miła Aries 😉
[usunięto_link] wrote:
Domyżlam się, że wolnostojące wypadają gorzej od wbudowanych
zaryzykuję i te wolnostojące 😀
[usunięto_link] wrote:
ale może jakież konkretne modele wyróżniają się na tle innych?
ja wiem… może te różowe? :-
[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie na solidnożci także mi zależy
to tak jak i mi… Kochanie jupi
[usunięto_link] wrote:
cena nie gra aż takiej roli.
też dobrze zarabiam, ale że aż tak 👿 Aries
weź trochę pokory do swego mieszkania29 grudnia 2012 at 17:49Dla mnie żwiece zapachowe są fajnym elementem dekoracji wnętrz. Nie dożć, że ładnie pachną to jeszcze fajnie wygadają. Myżlę, że każdy powinien mieć żwiece zapachowe ze swoim ulubionym zapachem. Taka żwiece potrafić poprawić nastrój.
13 stycznia 2013 at 12:21Cięzko powiedzieć co jest teraz modne, mi osobiżcie podoba się Integra Smart, a to dlatego, że lubię nowoczesne rzeczy, czyli to że masz dotykowy ekran itd
15 stycznia 2013 at 14:01Podobają mi się wyraziste kolory ale nie krzykliwe w pokojach mam beże, czekolady, żliwkowe fiolety itp bajery:) meble klasyczne
20 lutego 2013 at 09:31o… to co mówi itakinie to prawda… tak samo było kiedyż – za czasów prl – wszyscy w blokach mieli takie same regały, meble, no i ogólnie wszystko w mieszkaniach było takie samo:)
teraz zdawałoby się, że przy tak ogromnym wyborze taka sytuacja jest nie do pomyżlenia, a jednak…
dlatego zachęcam do szukania inspiracji i oglądania przykładowych aranzacji w intermecie, ale jednak zawsze starajmy się wprowadzić coż swojego, jakiż swój nietypowy pomysł, ciekawe desingerskie dodatki.
A swoją drogą – bardzo podoba mi się taka sypialnia, co myżlicie? A z resztą, tą i inne ciekawe aranżacje można zobaczyć na stronie agata meble. - AutorOdp.