- AutorOdp.
- 23 lipca 2010 at 09:35
Ja też stosowałam wosk, a ulotki reklamujące depilację laserową wyrzucałam do żmieci. Po przeczytaniu tego artykułu i dokładnym zapoznaniu się z tematem stwierdziłam jednak, że chcę spróbować. Jeżli jest możliwożć posiadania gładkich nóg do końca życia bez uciążliwej depilacji “ czemu nie spróbować 🙂
27 lipca 2010 at 11:39Ja i tak mysle ze ten zabieg jest wart zachodu,czekania ma całkowity brak włosów i 4 zabiegi.
A potem juz mamy żwiety spokój.1 sierpnia 2010 at 13:38oj z tego co wiem to laser działa raczej na ciemne włosy, on działa na barwnik włosa, więc im ciemniejszy tym lepiej. Nie wiem dokłądie jak to jest z jasnymi, bo ja mam grube i mocne i jak robiłam zabieg w studiolaser to rozmawiałam tylko o moim przypadku;) musisz sobie troszkę poczytać i tym albo najlepiej iżć prosto do gabinetu i zapytać, co o tym myslą:)
1 sierpnia 2010 at 18:40[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ile max trzeba miec zabiegów na sama depilacje nóg?
czy to zalezne jest od lasera i gabinetu?A ja pozwolę sobie dodac do twojego pytanie:
Na ile czasu starcza depilacja laserem?od czego to zależy?
Mogę zajrzeć w google, ale ciekawa jestem opinii osób które korzystały z takich zabiegów.Podobno podczas pierwszego zabiegu zostaje usunięte 30 % wyrastających włosów. Trzeba jeszcze dwóch zabiegów , by włosy zniknęły raz na zawsze [usunięto_link]
Ok,pomyżle przed następnym latem:)nie mam dużych z tym większych problemów,stosuję wosk w domu i jest ok.Tylko czasami latem muszę robić ten zabieg czężciej.Może to wina balsamów które stosuję dwa razy dziennie?
Jeżli koszt nie jest duży spróbuje na ile starczy:)
Dzięki2 sierpnia 2010 at 10:12Ja też myżlę, że skuszę się na ten zabieg w następnym roku przed wakacjami. Dużo osób sobie chwali, więc chyba naprawdę warto się zdecydować.
Teraz moje nogi są opalone i niestety nie mogę spróbować
🙁20 sierpnia 2010 at 12:15Wiecie co, tylko najbardziej przeraza mnie to ze po depilacji raczej tez odradzane jest opalanie skóry.A ja jestem przyzwyczajona do opalenizny zwłaszcza nóg.
25 sierpnia 2010 at 10:00Opalać to się nie można przez klika tygodni po zabiegu, zrób sobie w zimę czy na jesieni a chyba przeżyjesz bez solarium? Nielzaeżnie od tego jak wspaniały lekarz dokonuje zabiegu i jak nowoczesny i wspaniały laser ma – trzeba liczyć 5- 6 serii, natury sie nie oszuka, nawet w najleepszych salonach. Jeżli ktoż reklamuje, że wystarczą 3 serie to nas okłamuje już na wstępie. Depilacja laserowa jest super, ja jestem bardzo zadowolona, mam super lekarza, zawsze mnie zagada a umówmy się, to nie jest mega przyjemne. Ale planuję wydepiloawć stopniowo wzystkie partie ciała. JEstem blondynką – tak, jasne włoski też się usuwa.
25 sierpnia 2010 at 20:46a ja zdecydowanie polecam fotodepilacje
duuuuuuuuuzo taniej i skutecznie jak laser 😀30 sierpnia 2010 at 23:41no to zależy na jaki rodzaj sie zdecydujesz, bo ja widzisz mówimy tu o różnych laserach;)
ja robiłam laserem diodowym w studiolaser i o tym moge opowiedziec – robilam juz dawno i efekty sie utrzymuja, po 3 zabiegach z efektu jestem megazadowolona.
A co do ceny to zależy jaką czężć ciała chcesz depilować?:)31 sierpnia 2010 at 22:20dawno tzn jakież dwa lata;) 🙂
jeżli o bikini mówi,my to to jest tak: całkowite, pogłębione i klasyczne. Klasyczne okreżliłabym tak – to,co widać poza linią majtek:) do pogłebionego dochodzi wzgórek łonowy, a całkowite jak już sama nazwa wskazuje;)13 września 2010 at 16:02kurcze ja tez kiedyż na laser sie w koncu wybiore, przynajmniej na bikini, teraz poko co wosk 🙂
14 września 2010 at 12:05Jesli o mnie chodzi to juz teraz zdecydowalam sie ,ale narazie na depilacje bikini.teraz po lecie bedzie to odpowiedni czas,bo skóra juz odpoczęła od promieniowania słonecznego.
Jak patrzyłam w gabinecie Elite,maja tam laser diodowy najnowszej generacji,więc można liczyć na precyzję i kontrole i regulacji dostarczanej ilożci energii elektrycznej.Mysle ze taki laser daje nawet takie wewnetrzne poczucie bezpieczeństwa.15 września 2010 at 11:29A własnie skoro o laserach mowa,to ja mam takie pytanie, na jaki laser najlepiej jest zwrócic uwage.Bo jak tak sie przygladam i nawet orientuje w tych wszystkich gabinetach,to własnie w kazdym z nich jest inny laser.Który tak naprawde jest najlepszy?
1 października 2010 at 22:57no nam to tez trudno stwierdzic…;) ja moge tyle powiedziec, ze w SL robiono mi zabieg light sheerem i z efektow jestem bardzo zadowolona ,to urzadzenia naprawde usuwa wloski na zawsze. A co do konkretnych roznic miedzy laserami to nie znam sie az tak dobrze, poczytajcie gdzies w sieci…chyba,ze ktos inny cos wie?:)
5 października 2010 at 10:06Większożć salonów na te IPL-y
- AutorOdp.