- AutorOdp.
- 4 października 2010 at 10:01
Ja uzywam Phillip satin ice i jestem dosyc zadowolona. Jak sie uzywa peelingow regularnie to wloski nie wrastaja
5 października 2010 at 09:46Jakie to jest żenujące, firma depilatora nie ma żadnego znaczenia, co za bezczelna reklama…. Ja jestem zwoilennikiem depilacji laserowej i jak fikużnego depilatora bym nie używała, włoski i tak mi wrastają, robią się stany zapalne i czerwone krostki…ble
20 grudnia 2010 at 14:35Depilacja laserowa na pewno jest najlepszym rozwiązaniem, ale niestety ta cena skutecznie mnie odstrasza, także nadal korzystam z depilatora. Po użyciu go parę razy bólu prawie nie ma, a włoski są faktycznie o wiele słabsze.
25 grudnia 2010 at 18:59Tez sie zgadzam.W Elite koszt depilacji ud to 550zl.
I powiem Wam dziewczyny,ze jak sie dowiadywałam to w sumie teraz jest taki dobry moment na to aby zrobic sobie ta depilacje.Latem nie bardzo ,poniewaz skóra jest zmeczoan słońcem.26 grudnia 2010 at 22:06Fakt, teraz jest dobry moment na zrobienie do lata porządku z niechcianym owłosieniem.Zwykle jest tak, że laser szybko łapie nogi, ale im wyżej ku górze np. owłosienie nad górna warga tym gorzej. Dłużej trwają sesje, ale efekt jest naprawdę godny wydanych pieniędzy.
27 grudnia 2010 at 09:40No tak tylko,że do lata potrzeba chyba kilka takich zabiegów.
30 grudnia 2010 at 08:28Też myżlałam, że to tylko jednorazowe, te czerwone kropki, które schodziły mi przez tydzień, ale gdy depilowałam nogi drugi raz i oczywiżcie sytuacja się powtórzyła, więcej tego nie zrobię!!! depilator nie jest dla wszystkich, kremy i masaże nie pomogą jeżli skóra nóg jest delikatna!
11 lutego 2011 at 14:53Ja używałam depilatora przez ok 2 lata… było ok, zawsze robiłam 102 razy w tygodniu ostry peeling… niestety nadal wrastają mi włoski w skórę, odstawiłam juz depilator… ale nie moge sie pozbyc tego problemu. Najgorsze jest to że włosy normalnie rosna pod skórą i jak sie uda któregoż wyjąć to ma np 1,5 cm. Przeraża mnie to i zastanawiam się czy może to miec jakież negatywne skutki zdrowotne? Powiedzcie jaka jets na to rada? Tylko nie mówcie o peelingach, bo ja już kupiłam najbardziej gruboziarniste peelingy ukrowe i też nic nie pomga. Prosze pomóżcie!
Przestrzegam przed używaniem depilatorów!
18 lutego 2011 at 19:57Ja juz pisałam teraz jednak warto odłozyc sobie troszke pieniążków i jednak pomyslec nad depilacja laserowa.Wiem ze jeszcze nieraz ograniczaja nas finanse,ale to kiedys zaprocentuje.
8 marca 2011 at 15:18ja dostałam depilator w prezencie kiedyż na urodziny. spróbowałam raz – i to był pierwszy i ostatni raz kiedy go używałam hehe. no tak mnie potwornie bolało, że nie byłam w stanie tego bólu wogóle znieżć. potem depilator sprzedałam, a nogi dalej golę maszynką jednorazową 😆
14 marca 2011 at 14:31Ja byłam odważna – kupiłam sobie wosk i sama wydepilowałam nogi – bolalo… nie powiem ze nie… ale myslalam ze bedzie gorzej
6 kwietnia 2011 at 16:25depilator i wosk to nie dla mnie, zdecydowanie 😉 poród był chyba mniej bolesny niż depilacja woskiem 😉 wolę maszynki… może czężciej muszę nogi golić niż po depilacji, ale przynajmniej bezboleżnie
8 kwietnia 2011 at 12:23Wolę zwykłą maszynkę do golenia, nienawidzę depilatorów, za dużo bólu i stresu i włażnie niedokładne golenie. Może miałam zbyt tanie depilatory 😉
15 kwietnia 2011 at 11:41Ja wiele moge znieżć, ale nie depilację depilatorem :/ To jakiż upierdliwy rodzaj bólu :/
26 kwietnia 2011 at 21:03kwestia przyzwyczajenia… co prawda wolę wosk, bo przynajmniej raz dwa i po bólu i nie muszę sama się męczyć, ale da się depilator polubić (w miarę).
przy okazji zapytam, bo noszę się ze zmianą… polecacie jakież modele? intrygują mnie te chłodzące, masujące (brakuje robienia kawy)… ale nie wiem, czy warto w to inwestować. dajcie znać 🙂 - AutorOdp.