- AutorOdp.
- 14 listopada 2005 at 17:35
Euforia euforia euforia…..
14 listopada 2005 at 19:12berka nie ma, nie odzywa się, moze włażnie teraz ma swoją Euforie??? 😉
14 listopada 2005 at 20:11Jak to nie ma? 👿
Oj kobietki!!!!!!!!!
Berek jest a euforia za morzem faktycznie!!!!
W pracy nie mogę pisać, bo by się zarżęli wspolnicy na żmierć ze żmiechhu! A ja lubię tu zajrzeć do was i tyle. 😈14 listopada 2005 at 20:59Miło ze lubisz do nas zagladać 😀
dlaczego wspólnicy by sie smiali?? hmmm mało tolerancyjni? 😕
13 grudnia 2005 at 08:04Włażnie wyleczyłam się z jesienno-zimowej depresji, jak? Poszlam do lekarza po tydzień zwolnienia z zajęć. I teraz kiedy juz humorek mi powrócił mój facet zaczął kombinować, chodzi na imprezy i zapomina mnie o tym informować albo celowo ukrywa… 🙁 I takim cudem włażnie mój humor pogorszył się znowu.. Co robic? Jak powiedzieć facetowi o tym ze boli mnie jego zachowanie w taki sposób żeby nie obwiniał mnie że go kontroluje.. (dla jasnożci dodam ze oboje studiujemy i nie miesszkamy razem) 🙁
13 grudnia 2005 at 20:39[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Miło ze lubisz do nas zagladać 😀
dlaczego wspólnicy by sie smiali?? hmmm mało tolerancyjni? 😕
ze zamiast po forach dla facetow, o samochodach i seksie to ja na babskim forum siedze
14 grudnia 2005 at 16:38😀 😀
nie miałam netu 2 dni, jesssu koszmar, można wpażć w depresje.
Ale teraz jest juz ok 😀15 grudnia 2005 at 09:09[usunięto_link] wrote:
Włażnie wyleczyłam się z jesienno-zimowej depresji, jak? Poszlam do lekarza po tydzień zwolnienia z zajęć. I teraz kiedy juz humorek mi powrócił mój facet zaczął kombinować, chodzi na imprezy i zapomina mnie o tym informować albo celowo ukrywa… 🙁 I takim cudem włażnie mój humor pogorszył się znowu.. Co robic? Jak powiedzieć facetowi o tym ze boli mnie jego zachowanie w taki sposób żeby nie obwiniał mnie że go kontroluje.. (dla jasnożci dodam ze oboje studiujemy i nie miesszkamy razem) 🙁
Jeżeli jesteżcie w związku i szanujecie się na wzajem to jaki w tym problem – wniosek – pytać bez ubierania w zbędne słowa 😉
15 grudnia 2005 at 10:35Ciężka sytuacja 🙁 ja nie wiem co bym zrobiła.
Jestem bardzo zaborczą osdobą i zazdrosną i ja to chyba zapytałabym prosto z mostu i na pewno chciałabym mu zrobić na złożć i oczywiżcie poinformowałabym go ze ide gdzież z przyjaciółmi.
Ale oczywiżcie nie rób tak to chyba najgorsze wyjżcie.
😀15 grudnia 2005 at 22:19Hmmm faktycznie nieciekawe zachowanie….
Odbiegając od tematu, może w depresji nie jestem ale stres mnie dzis złapał…jutro mam ważny dzień i chyba zaczynam się denerwowac
15 grudnia 2005 at 22:24Wazny dzień w pracy? Ważą się Twoje losy 😉 powodzenia. 😀
27 grudnia 2005 at 15:04[usunięto_link] wrote:
Hmmm faktycznie nieciekawe zachowanie….
Odbiegając od tematu, może w depresji nie jestem ale stres mnie dzis złapał…jutro mam ważny dzień i chyba zaczynam się denerwowac
…………..i poradziłaż sobie bardzo dobrze 😆 😉
1 stycznia 2006 at 16:52No było minęło:)
3 stycznia 2006 at 18:30Coż ostatnio wszyscy jesteżmy małomówni i nieczęsto się tu spotykamy….. 🙁
Jestem ciekawa co tam u Jakubka???? wojsko poszło w niepamięć????3 stycznia 2006 at 21:31Ja mialam ale na tym kończę, już bede regularnie i codziennie, nawet po kilka razy dziennie;)
- AutorOdp.