- AutorOdp.
- 8 czerwca 2006 at 13:13
Ja leczę sie jedynie tabletkami, nie próbowałam jeszcze takich rzeczy… ale zawsze wszystko przede mna 😀
8 czerwca 2006 at 17:53herbata z sokiem malinowym i sok z cebuli mi pomagają na przeziębienie, ale rzadko je mam. Najczesciej to jzu zapalenie oskrzeli 😕
reni33 a moze wiesz czym leczyc ( prócz antybiotyków) zapalenie oskrzeli i obrzydliwy kaszel ktory doprowadza aż do wymiotów 😕 😈8 czerwca 2006 at 17:53herbata z sokiem malinowym i sok z cebuli mi pomagają na przeziębienie, ale rzadko je mam. Najczesciej to jzu zapalenie oskrzeli 😕
reni33 a moze wiesz czym leczyc ( prócz antybiotyków) zapalenie oskrzeli i obrzydliwy kaszel ktory doprowadza aż do wymiotów 😕 😈8 czerwca 2006 at 20:57Czy ja wiem? Ja bym w tym przypadku zastosowała inhalację, z inhalolu wspomniane wczeżniej kropelki propolisowe, tak 20-25 kropelek na kawałku chleba 😕 trzeba to po prostu powoli zjeżć, 😕 😕 długo żuć i połknąć. 😡 ble trochę niedobre, ale zawsze mam je w domu. jakiż syrop wyksztużny.
no a jeżeli by nie pomoglo……..no to do lekarza……….8 czerwca 2006 at 20:57Czy ja wiem? Ja bym w tym przypadku zastosowała inhalację, z inhalolu wspomniane wczeżniej kropelki propolisowe, tak 20-25 kropelek na kawałku chleba 😕 trzeba to po prostu powoli zjeżć, 😕 😕 długo żuć i połknąć. 😡 ble trochę niedobre, ale zawsze mam je w domu. jakiż syrop wyksztużny.
no a jeżeli by nie pomoglo……..no to do lekarza……….8 czerwca 2006 at 23:14Syrop wyksztuslny nie dla mnie, jeszcze gorzej sie kaszle, wiem to oczyszcza ale mam dosc kaszlu z wymiotami 😈
A wiesz ze nawet nie słyszałam o inhalacji po przez jedzenie8 czerwca 2006 at 23:14Syrop wyksztuslny nie dla mnie, jeszcze gorzej sie kaszle, wiem to oczyszcza ale mam dosc kaszlu z wymiotami 😈
A wiesz ze nawet nie słyszałam o inhalacji po przez jedzenie9 czerwca 2006 at 05:23nie nie…. inhalacja to inhalacja, a ten propolis to wyciąg z wosku pszczelego na spirytusie, działa jak antybiotyk chociaż nim nie jest i można go kupić w każdej aptece bez recepty….
9 czerwca 2006 at 05:23nie nie…. inhalacja to inhalacja, a ten propolis to wyciąg z wosku pszczelego na spirytusie, działa jak antybiotyk chociaż nim nie jest i można go kupić w każdej aptece bez recepty….
9 czerwca 2006 at 06:34A to tego nie wiedzialam. A nie mozna zamiast jesc powoli na chlebie poprostu to połknac z jakimż napojem???
9 czerwca 2006 at 06:34A to tego nie wiedzialam. A nie mozna zamiast jesc powoli na chlebie poprostu to połknac z jakimż napojem???
9 czerwca 2006 at 09:01Niewiem kasiu.. ja to wyczytałam w „poradniku dla całej rodziny-nasze zdrowie” Autorem jest Ulf Bohmig. I tam tak było napisane, więc tak stosuję…..Pozdrawiam
9 czerwca 2006 at 09:01Niewiem kasiu.. ja to wyczytałam w „poradniku dla całej rodziny-nasze zdrowie” Autorem jest Ulf Bohmig. I tam tak było napisane, więc tak stosuję…..Pozdrawiam
9 czerwca 2006 at 15:53dzoiękuje reni za info 😛
9 czerwca 2006 at 15:53dzoiękuje reni za info 😛
- AutorOdp.