- AutorOdp.
- 4 grudnia 2007 at 00:17
dbaj o mame dbaj bo to skarb zloty!!! czyli juz wiem czym ja leczylac tabcinem…no pewnie jest dobry no i ten taniec z gwiazdami…hostessa ty to masz leb:)
5 grudnia 2007 at 22:10hehe dzieki:) polecam tez you can dance az szkoda ze sie skonczyl 🙁
6 grudnia 2007 at 20:29o szkoda że sie skończył you can dance….teraz to już nic nie ma w tej telewizji:(
7 grudnia 2007 at 23:56prawda szkoda szkoda wiec nastepnym razem jak ktos u mnie bedzie chorowal to w moim zestawie bede musiala zmienic program tv na jakis nowy, reszta zostaje bez zmian:)
10 grudnia 2007 at 23:50ja tez zaluje ze sie skonczyl you can dance ;( ale wczoraj bylo fajne szoooooł 😉 a w temacie chorob moj misiek sie rozklada powoli wczoraj musialam go podratowac zeby dzis poszedl na uczelnie bo mial goraczke…jak ja nie lubie takiej pogody czlowiek lapie wszystko
17 grudnia 2007 at 19:38i jak czuje sie ukochany 😆 ?? u mnie dzis odwołali czesc zajec bo wykladowcy sie pochorowali hihi nawet ich dopadlo
17 grudnia 2007 at 20:21uuu no prosze zeby zajecia odwolywac… widac ze teraz dopiero sezon na grype sie zaczal moj mis czuje sie lepiej tabcin i herbata z malinami pomogly…mam nadzieje ze moja troskliwa opieka tez mu pomogla szybciej wrocic do formy:wink: teraz licze zeby sama sie nie wylozyc na grypie przed siwetami
19 grudnia 2007 at 14:05hihi na pewno mu pomogla twoja opieka…moze w swieta ci podziekuje 😉 ja chyba tez podziekuje wykładowcom za odwołane zajęcia bo dzieki temu moge lepiej przygotowac sie do swiat…aaaah juz chce te swieta i wolne marze otym jeszcze tylko dwa dni
8 sierpnia 2009 at 10:48Na przeziębienie najlepsza jest gorąca herbata z sokiem malinowym, mleko z miodem i czosnkiem, a jeżli męczy cię kaszel do wypij sok z cebuli. Pomaga 🙂
23 sierpnia 2009 at 23:06sok z czarnego bzu 🙂 ciepłe mleko, herbata z cytryną, miska gorącej wody 🙂
8 września 2009 at 09:59Hej! a dlaczego nikt nie pisze o herbatce z lipy;)?
11 września 2009 at 20:38a dobra jest?
23 września 2009 at 14:41nie bardzo rozumiem…. do tej pory leczyłaż przeziebienie antybiotykiem? 😯
ja stawiam na miód, cytryne, czosnek, cebule, witaminy, zimą co prawda trudno o te naturalne w owocach, ale codziennie staram sie pic plusssz up, bo witaminy w płynie są lepiej przyswajalne niż te w tabletkach
25 października 2009 at 22:51No to fakt, przerażająco zabrzmiało…
A herbatka z lipy to chyba ogólnie rozgrzewa i „wypaca”, prawda?
Ogólnie stosuję te same metody co Dorota i jest ok, więc nie sądzę, że trzeba szukać jakichż innych sposobów… Zwłaszcza, że każdy z wymienionych jest pyszny 😀27 października 2009 at 15:02no racja, same przyjemne metody… herbatę z lipy miałam zawsze od babci, ale w tym roku lipa nie kwitła 🙁 trzeba będzie kupić jakąż ekspresową…
- AutorOdp.