• Autor
    Odp.
  • Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

dbaj o mame dbaj bo to skarb zloty!!! czyli juz wiem czym ja leczylac tabcinem…no pewnie jest dobry no i ten taniec z gwiazdami…hostessa ty to masz leb:)

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

hehe dzieki:) polecam tez you can dance az szkoda ze sie skonczyl 🙁

szatynka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 18
    • Bywalec

o szkoda że sie skończył you can dance….teraz to już nic nie ma w tej telewizji:(

hostessa
    Member
    • Zasłużony

prawda szkoda szkoda wiec nastepnym razem jak ktos u mnie bedzie chorowal to w moim zestawie bede musiala zmienic program tv na jakis nowy, reszta zostaje bez zmian:)

Banka
    Member
    • Zapaleniec

ja tez zaluje ze sie skonczyl you can dance ;( ale wczoraj bylo fajne szoooooł 😉 a w temacie chorob moj misiek sie rozklada powoli wczoraj musialam go podratowac zeby dzis poszedl na uczelnie bo mial goraczke…jak ja nie lubie takiej pogody czlowiek lapie wszystko

hostessa
    Member
    • Zasłużony

i jak czuje sie ukochany 😆 ?? u mnie dzis odwołali czesc zajec bo wykladowcy sie pochorowali hihi nawet ich dopadlo

Banka
    Member
    • Zapaleniec

uuu no prosze zeby zajecia odwolywac… widac ze teraz dopiero sezon na grype sie zaczal moj mis czuje sie lepiej tabcin i herbata z malinami pomogly…mam nadzieje ze moja troskliwa opieka tez mu pomogla szybciej wrocic do formy:wink: teraz licze zeby sama sie nie wylozyc na grypie przed siwetami

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hihi na pewno mu pomogla twoja opieka…moze w swieta ci podziekuje 😉 ja chyba tez podziekuje wykładowcom za odwołane zajęcia bo dzieki temu moge lepiej przygotowac sie do swiat…aaaah juz chce te swieta i wolne marze otym jeszcze tylko dwa dni

benia19
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Na przeziębienie najlepsza jest gorąca herbata z sokiem malinowym, mleko z miodem i czosnkiem, a jeżli męczy cię kaszel do wypij sok z cebuli. Pomaga 🙂

Adzia1990
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

sok z czarnego bzu 🙂 ciepłe mleko, herbata z cytryną, miska gorącej wody 🙂

Der-med
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Hej! a dlaczego nikt nie pisze o herbatce z lipy;)?

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

a dobra jest?

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

nie bardzo rozumiem…. do tej pory leczyłaż przeziebienie antybiotykiem? 😯

ja stawiam na miód, cytryne, czosnek, cebule, witaminy, zimą co prawda trudno o te naturalne w owocach, ale codziennie staram sie pic plusssz up, bo witaminy w płynie są lepiej przyswajalne niż te w tabletkach

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No to fakt, przerażająco zabrzmiało…
    A herbatka z lipy to chyba ogólnie rozgrzewa i „wypaca”, prawda?
    Ogólnie stosuję te same metody co Dorota i jest ok, więc nie sądzę, że trzeba szukać jakichż innych sposobów… Zwłaszcza, że każdy z wymienionych jest pyszny 😀

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

no racja, same przyjemne metody… herbatę z lipy miałam zawsze od babci, ale w tym roku lipa nie kwitła 🙁 trzeba będzie kupić jakąż ekspresową…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Domowe sposoby na przeziębienie"

Przewiń na górę