• Autor
    Odp.
  • vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Piszesz jakby to była wina kobiet 😯 nie nasza wina, że mężczyźni muszą dłużej pracować na emeryture 😆 weź się w garżć i przestań płakać….

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Tak, a ty szarak jesteż ofiarą tej dyskryminacji, na twoim grobie napiszą „Tu leży Szarak – ofiara dyskryminacji krwiożerczych kobiet, oddał swe życie w heroicznej acz nierównej walce, bo miał niestety z małe jaja”.

Logicznie myżleć potrafisz, tylko rozmyżlnie manipulujesz faktami.

-MENA
    Member
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

No i wiemy już, dzięki moim inteligentnym dyskutantkom, że jak facet popełnia przestępstwo, to zbrodniarz, jak kobieta “ to ma do tego oprawo,

a kto i gdzie tak napisał?

[usunięto_link] wrote:

że sformułowania typu jaja faceta nie są obraźliwe, natomiast cycki są obraźliwe,

nie napisałam, że sformułowanie „cycki” jest obraźliwe, tylko że niefachowe. tak mówią dzieci w przedszkolu, a ty zamieszasz udawać inteligenta, więc kłania się czytanie ze zrozumieniem.

[usunięto_link] wrote:

że mężczyź ni muszą pracować dłużej na emeryturę (bo tak),

napisałam, że włażnie nie sądzę tak. napisałam, że cieszyłabym sie z tego gdyby pracowali krócej. ponownie kłania się czytanie ze zrozumieniem

[usunięto_link] wrote:

że umiejętnożć logicznego myżlenia mają tylko moi przeciwnicy (liczni “ indoktrynacja w mediach robi swoje, nasłuchały się, naoglądały, naczytały), że moje sformułowania nie są poparte dowodami (ich sformułowania oczywiżcie nie muszą być ….), że pierdoły to sformułowanie dobre “ ale tylko w ich wykonaniu….itd, itp.

odczuwam z twojej strony desperację…
    pierdoły wypisujesz ty. ty stawiasz argumenty, ja tylko je analizuje i rozważam…

[usunięto_link] wrote:

Dyskryminacja mężczyzn jest powszechna nie tylko w życiu społecznym, również w Internecie. Ale przynajmniej nie słychać strzelania garami…

i powtórka z rozrywki…

-MENA
    Member
    • Stały bywalec

szarak z tego wszystkiego nie zrozumiałeż NIC

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Szarak nie podoba Ci się zmień płeć

szarak
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Szarak nie podoba Ci się zmień płeć

Zmiana płci istotnie byłaby najlepszym rozwiązaniem problemu dyskryminacji. Lepiej jednak urodzić się od razu kobietą “ jest się uprzywilejowanym od urodzenia. Cóż, nie pytali się mnie jakiej chcę być płci…

szarak
    Member
    • Zapaleniec

Zmiana płci w Polsce nie jest jednak możliwa. Nie jestem też takim desperatem “ co to jest za osobnik po zmianie płci, ani to kobieta, ani mężczyzna.

Ustawa o emeryturach mężczyzn i kobiet po orzeczeniu Trybunału Konstytucyjnego jest jednak w pracy komisji sejmowych. Jednak z tej jej wersji, którą czytałem w gazetach (tzw. emerytury rodzinne) wynika, że będzie to jeszcze większa dyskryminacja mężczyzn.

A że nazywacie mnie frustratem “ no cóż, łatwo i przyjemnie być uprzywilejowanym i naigrawać się z dyskryminowanych. Dla tych, którzy dopiero wchodzą na forum polecam strony o dyskryminacji mężczyzn:

[usunięto_link]
    [usunięto_link]

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Dobra Szarak, rozumiem, że musisz tu od czasu do czasu się wypłakać, ale nie traktuj Forum jako darmowej reklamy dla linków prowadzących do żenujących wypocin Tobie podobnych „pokrzywodzonych” przez żwiat i życie mężczyzn. Mężczyzn? Facecików raczej.

Nie masz argumentów, konkretów, najmniejszej podkładki pod to swoje podżeganie. Logiki odmawiasz oczywiżcie każdemu poza sobą. I tak się zastanawiam – na co liczysz? Na rzeczową dyskusję? Widocznie masz specyficzne poczucie humoru.

-MENA
    Member
    • Stały bywalec

ja ci mogę podać od grona stron o dyskryminacji kobiet. ale czy robie to? nie!
    nie jestem zdesperowana. w przeciwieństwie do ciebie.
    podajesz 3 raz te same linki, które nawet nie są konkretne, powtarzasz jedno zdanie 10 razy, nie odpowiadasz na zadawane pytania, nie czytasz (lub nie rozumiesz) postów skierowanych do ciebie i przekręcasz wszystko. obrażasz innych użytkowników forum, mówisz o kobietach ogólnikowo, mężczyzn zrównujesz z najbardziej żałosnymi formami życia, podajesz denne argumenty nie potwierdzone żadnymi faktami, nawet nie potrafisz rozróżnić nicka od rangi, mimo, że wyjażniałam Ci to 3 razy.

Więc powiedz. Czy dalsza rozmowa z Tobą ma sens?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ale tak sie naczytalem tych postow ze az mi sie przypomnial 1 element ktory jest jawnym przykladem dyskryminacji mezczyzn!!
    Otoz na bramce w klubie pan bramkarz oswiadcza caly czas zachowujac tępy wyraz twarzy: „Panie do 22 wjazd za free!!”
    w sumie to jestem zwolennikiem takiej dyskryminacji ;p wiecej milych pan na parkiecie = wiecej dobrej zabawy ;p

szarak
    Member
    • Zapaleniec

Staram się cały czas skupić na problemie “ moi przeciwnicy (chyba raczej rodzaju żeńskiego) skupiają się głównie na atakowaniu mnie. Robię więc króciutkie podsumowanie:
    *Zbereźnik: Dyskryminację mężczyzn nazywa wyrównywaniem szans. Wkrótce doczeka się, że w ramach tego wyrównywania szans facet na każde wezwanie kobiety będzie musiał stanąć w rozkroku, z rękami na głowie, żeby go mogła wygodnie kopnąć w jaja. W amerykańskich filmach kopanie facetów po jajach przez kobiety to już sport narodowy…
    *Assha “ choć mnie atakuje, chwilami wykazuje trochę obiektywizmu i ciepła dla mężczyzn.
    *Twister “ szkoda słów
    *Hegemonia, Mena “ zaprzeczają wszelkim faktom, odmawiają mężczyznom równych praw i jojcą ciągle o ciężkiej doli kobiet. Okopały się twardo na pozycji: klękajcie narody, bo jestem kobietą. Swoją postawą bardzo przypominają feministki. Z nimi dyskusja jest bezcelowa “ są przekonane o że mężczyźni nie powinni mieć równych z nimi praw. Zostaje mi tylko skupić się na problemie i przytaczać nadal fakty żwiadczące o dyskryminacji mężczyzn “ będą nadal mnie atakować, ale muszę to cierpliwie znosić.

Feministki, które znam to istoty w jakiż sposób poranione przez los; samotne i zwykle bezdzietne. Albo nie wyszły za mąż, bo ich nikt nie chciał, albo miały niemożliwe do spełnienia wymagania (supermen i równoczeżnie parobek-kobiety), albo są rozwódkami, bo facet z nimi nie wytrzymał, Są wrogami mężczyzn, ale przede wszystkim innych kobiet, którym zazdroszczą, że te ułożyły sobie normalne życie w małżeństwie.

Zbereznik
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Zeby dostać kopa w jaja trzeba je najpierw mieć, tobie to nie grozi..

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Hehhehhee hahahhaha 😆 haha hehehhe 😆 😆 😆 😆

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

szarak, jak czytalam twoj ostatni post to mialam wrazenie jakbym wynik psychotestu czytała!:)

szarak, a nie masz wrazenia, ze widzisz tylko jedna strone medalu i zamykasz sie na te drugą? open your mind i zobacz, ze wcale nie jest tak zle! ktos ci kaze zadawac sie z feministkami- flustratkami i histeryczkami?- sam sobie dobierasz towarzystwo! „kazdy ma to na co godzi sie”..

wydaje mi sie, ze twoja domniemana dyskryminacja opiera sie tylko i wylacznie na twoich doswiaczeniach zyciowych. jestem pewna, ze gdybys mial zone- pomocną, życzliwą- ktora bylaby tobie oparciem i nie podwazala by wiecznie twojego meskiego ego i bylaby (no coz) zaspokojona- nie pisalbys takich glupot, bo bylbys dumny z tego, kim jestes..

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

dżizasss… szarak… ty się nad sobą na prawdę tylko i wyłącznie użalasz…

nie możesz zrozumieć, że są na żwiecie mężczyźni, którzy nie muszą być „parobkami” kobiet, żeby zasłużyć sobie na szacunek? są supermenami,nawet jeżli nie na prawdę, to przynajmniej w oczach swoich kobiet, bo dla nich są naj, naj, naj…

sam wspomniałeż… „ułożyły sobie normalne życie w małżeństwie”. same sobie ułożyły? chyba jednak potrzebowały do tego mężczyzn. więc chyba jednak są jacyż „męscy” przedstawiciele waszego gatunku. tak jak są szczężliwe związki. żmiesz twierdzić, że ci faceci są szczężliwi bo:

*nie zauważają problemu swojego gnojenia
    *nie przeszkadza im gnojenie ich

???

a może jednak trochę przesadzasz?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dyskryminacja mężczyzn"

Przewiń na górę