• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Wy kobiety tak to odbieracie 😉 Ale pomimo że mi pomogłaż muszę się z Tobą nie zgodzić. Sam fakt wczeżniej wspomnianej służby wojskowej. Wojo to nie jest cel mojego życia a się traci na to rok, kobieta wtedy już sobie pracuje na emeryture. Kobiety są chętniej zatrudniane ponieważ powszechnie wiadomo że to płeć piękna i to one zawsze mogą swój urok wykorzystać przy sprzedaży czy w trakcie negocjacji.

No ale z drugiej strony gdyby panie miały wykonywać to co my- faceci, to nie byłyby już tak ładne bo by się poniszczyły. Niech będzie tak jak jest a kobiety dalej upiększają Matkę Ziemię ;))

pokaż mi tą złą kobietę, która ustanowiła obowiązek slużby wojskowej… to nie kobieta? aha… to facet… sorry… nie mam więcej pytań…

weźcie przestańcie! kiedy zrozumiecie że nie ma płci gorszej i lepszej. każda bez tej drugiej zginęła by żmiercią tragiczną (z różnych powodów 😉 ) osobiżcie wkurwiają mnie nie tylko faceci użalający się nad sobą. kobiety, które to robią i zieją feminazizmem też mi nie leżą. ale tu akurat takich nie widzę. więc przestańcie tu robić z facetów ofiary losu, bo akurat facet ofiarą losu nie jest…

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Odpocząłem po łikendzie a tu ¦. kolejne żale naszych biednych mizoginów ;/ idzcie głodować przed kancelarią premiera, może ktoż na was zwróci uwagę albo piszcie petycje, nie wiem. Nie mogę sie za bardzo żmiać bo żebra mnie bolą , ała.

szarak
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

rzygać mi się chce jak to czytam… już nawet nie wymiotować… tylko rzygać… to już dawno przekroczyło granice absurdu…

Dla feministek dążenie mężczyzn do równouprawnienia przekroczyło już granice absurdu…..

Z badań Polskiej Agencji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych wynika, że ofiarami przemocy ze strony partnerów pada 12 proc. kobiet, ale jednoczeżnie 9 proc. mężczyzn to ofiary przemocy ze strony pań. W Wielkiej Brytanii mężczyźni są o 30 proc. czężciej ofiarami domowej przemocy niż kobiety, zaż w Nowej Zelandii – o 50 proc. czężciej.

U nas jeszcze panuje tradycja, że mężczyźnie wstyd się przyznać, że jest ofiarą przemocy ze strony kobiety

lypton
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

jesli kogos bije kobieta to nie powinien sie nazywac mężczyzna.

mialem do czynienia z kobietami na prawde silnymi psychicznie także wiem co mowie.

szarak
    Member
    • Zapaleniec

Gdy mówimy przemoc domowa, nie chodzi tylko o bicie! Kobiety rzadko biją mężczyzn, ale to tylko dlatego, że nie mają przewagi fizycznej. Znacznie czężciej natomiast stosują przemoc psychiczną: wyzwiska, agresję słowna, odmawianie współżycia płciowego i wiele innych form znęcania się – często jest to bardziej dokuczliwe i jak wiadomo stress skraca życie. Jak też wiadomo z badań statystycznych niezamężne kobiety żyją żrednio krócej od zamężnych, żonaci mężczyźni żrednio krócej od nieżonatych.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

szarak, a kazal Ci ktos miec zone?

szarak
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

szarak, a kazal Ci ktos miec zone?

A czy kobietom, wobec których mężowie stosują przemoc też tak odpowiedziałabyż (kazał ci ktoż mieć męża ?)

To co piszesz to jeszcze jeden dowód dyskryminacji mężczyzn. Jak mężczyzna stosuje przemoc domową to go trzeba spałować i do więzienia, najlepiej na dożywocie ! I wywalić z domu, który wybudował! i zabrać mu dzieci! I zakazać zbliżać się na kilometr do żony, itede.

A jak żona znęca się nad mężem to: kazał ci się kto żenić ?

Dyskryminacja mężczyzn ma wiele obliczy.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

szkoda tylko,ze ktos nie umie poradzic sobie z wlasna zona i od razu to moja wina. Przykro mi kazdy za swoje zycie odpowiada sam. jesteż neizadowolony-to zmien to i tyle.

szarak
    Member
    • Zapaleniec

No i powtórka z rozrywki: Czy kobietom, nad którymi znęcają się mężowie, też tak odpowiedziałabyż:To wasza wina, że nie możecie sobie poradzić z mężami ? Zmień to i tyle…

To jest włażnie jedna z form dyskryminacji mężczyzn: Jak mężczyzna stosuje przemoc domową to go trzeba spałować i do więzienia, najlepiej na dożywocie ! I wywalić z domu, który wybudował! i zabrać mu dzieci! I zakazać zbliżać się na kilometr do żony, itede.

A jak kobieta “ no to może to robić bezkarnie “ co najwyżej facetowi się powie: po coż się żenił, albo zmień to (no, spróbowałby tylko – już feministki się o to wystarały, by przemoc domowa była zarezerwowana wyłącznie dla kobiet).

Jest w tarnowskim ożrodku pomocy dla ofiar przemocy domowej jeden starszy facet, który był stale bity i poniewierany przez synową. Policja nie reagowała, albo wyżmiewała go. I to on musiał opużcić własny dom – nie synowa!

Zwykle jednak kobiety znęcają się nad mężczyznami psychicznie. I niemal zawsze uchodzi im to bezkarnie (przynajmniej na tym żwiecie)

Boa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Zwykle jednak kobiety znęcają się nad mężczyznami psychicznie. I niemal zawsze uchodzi im to bezkarnie (przynajmniej na tym żwiecie)

Znęcają się nad dziećmi ,ograniczajac kontakty z ojcem i jego rodziną na tysiące róznych perfidnych sposobów .
    Zmiany w przepisach prawa rodzinnego i karnego dokonane zostały w ostatnich latach w wyniku presji zideologizowanych,sfeminizowanych ożrodków przeciwdziałania przemocy w rodzinie.
    Ogromnym błędem i krzywdą dla dzieci jest to że wiele instytucji latami stoją po stronie złożliwej matki kierujacej sie tylko i wyłącznie pobudkami egoistycznymi !
    Nowe przepisy stworzyły system, który przyczynia się w znacznym stopniu do narastania problemu fałszywych oskarżeń przez kobiety o stosowanie przemocy fizycznej i psychicznej, a także onadużycia seksualne względem własnych dzieci.
    Separacja dzieci od ojca jest potrzebna zdemoralizowanej matce i jej rodzinie dla uzasadnienia instytucji alimentacji.
    Wygląda na to, że w kwestii opieki nad dziećmi kobiety są dla sądów żwiętymi krowami .
    Możemy się pienić bez końca na , nie pracujące nyguski,pazerne,zachłanne na alimenty.Zapiekłe w nienawisci ,podłe i bezwzgledne dla których samotne
    wychowanie dziecka jest sposobem na życie a separacja dzieci od ojca jest potrzebna dla uzasadnienia alimentacji.Ale w kwestii opieki nad dziećmi te zdemoralizowane kobiety są dla sądów żwiętymi krowami.
    Wynika to z lewicowego przyznania kobiecie większych praw niż mężczyznie.
    Zawsze rozstrzygają na korzyżć samotnej matki , nie kierując się interesem dziecka a jedynie stereotypami , przekonaniem że dziecko jest własnożcią matki . W efekcie półsieroctwo dzieci posiadających ojców staje się faktem usankcjonowanym prawem Państwo legalizuje patologię zamiast walczyć z jej przejawami . A przecież państwo nie powinno zastępować mężczyzn w podejmowaniu odpowiedzialnożci za losy swoich dzieci.
    [usunięto_link]

Zbereznik
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Boa wyciąga wnioski z argumentów które do takich wniosków wcale nie prowadzą.
    Argumentum ad auditores tak to się chyba nazywa, zarzucasz na jakimiż bzdetami i żądasz uznania słusznożci własnej tezy. Daj Se spokój za stary jestem na takie tanie chwyty.
    Owszem w sądach sam byłem żwiadkiem rozpraw rozwodowych gdzi matki umyżlnie oskarżały swych mężów o molestowanie dzieci aby tylko sąd orzekł rozwód z wyłącznej winy męża i odebrał prawa rodzicielskie. Znam najgorsze żwiństwa jakie ludzie są na tle rozwodów sobie wyrządzić.
    Tylko co z tego!?!?! W jaki sposób coż takiego uzasadnia teze o rzekomej dyskryminacji mężczyzn. To wypadki bez powtarzalnożci, ich aspołeczny charakter spycha takie zdarzenia na margines.
    Możesz zarzucać nas tu kolejnymi przypadkami tylko odbierasz sobie wiarygodnożć uogólniając i rozciągając te wypadki na całe społeczeństwo i czyniąc z nich regułę.

Mam nadzieje że ten temat się wreszcie skończy.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

proponuje zamkąć ten temat- moze szarak zamiast gadac na babskim forum wezmie sie za siebie w koncu 🙂

szarak
    Member
    • Zapaleniec

Oj chciałyby zamknąć mężczyznom usta. W domu to już sobie pewno tak podporządkowała swojego parobka, że biedaczek nawet nie żmie pisnąć o swojej dyskryminacji.

szarak
    Member
    • Zapaleniec

Ciekawe tylko, czy w ogóle dorobiła się faceta-parobka kobiety, a jeżli tak, to jak długo z nią wytrzymał.

Jak na razie od feministek dowiedzieliżmy się, że:
    *jak kobieta popełnia przestępstwo w stosunku do męża, to widocznie ma do tego prawo (no bo wiecie, rozumiecie…).
    *mężczyźni nie mają praw do równego z kobietami wieku emerytalnego (no bo tak)
    *kobietom powinno się za taką samą pracę, jaką wykonuje mężczyzna płacić więcej (no bo jak do tej pory wszystkie tabele płac są jednakowe dla kobiet i mężczyzn – ale kobietom to mało!)

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

blebleleblebleblebleblebleblebleblebelele

ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dyskryminacja mężczyzn"

Przewiń na górę