• Autor
    Odp.
  • szarak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Gdyby to było możliwe z miłą chęcią zamieniłbym się płcią na kobietę – zawsze to bowiem lepiej być uprzywilejowaną płcią, niż dyskryminowanym mężczyzną. Jako kobieta nie musiałbym odbywać zasadniczej służby wojskowej, nie musiałbym pracować 5 lat dłużej na emeryturę, byłbym łagodniej traktowany w sądach i w życiu codziennym i korzystał z wielu jeszcze innych przywilejów.

Byłem z żoną na wekendzie; prowadziłem samochód, nosiłem bagaże, organizowałem wszystko. Żona była tylko uczestnikiem wycieczki – parobek mąż załatwiał całą resztę. I choć akurat tym razem nie czułem się dyskryminowany – nie mogę oprzec się refleksji. Jak feministka ugotuje sobie obiad (a przy okazji mężowi), to od razu wrzeszczy na całą Polske o feudalnym wyzysku kobiet.

-MENA
    Member
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

niektórzy faceci tutaj są żwięcie przekonani, że atakują ich zewsząd feministki…
    chyba nigdy do nich nie dotrze kim tak na prawdę jest feministka…
    ja osobiżcie znam jedną (chyba) i to z telewizji…

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

a teraz sie zabawimy 😆

szarak, Boa, popatrzcie co te dziewczyny wypisują w innych tametach! np w „czy mozna wybaczyc” w Uczuciach. nie moge sie doczekac, az podyskutujemy :]

Boa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Matka porwała córeczkę i ukrywała się prawie 3 lata !!!!!

Zosia kabany wróci do taty !W gdańskiej Panoramie (8.45 minuta)
    [usunięto_link]

[usunięto_link]

Ja nadal mam pytanie Myżlicie, że prawo jest takie same dla wszystkich, takie samo dla kobiet i mężczyzn?
    Nie !
    Mężczyzni są dyskryminowani .
    Zróżnicowanie odbija się w systemie sprawiedliwożci.
    W sądach kobiety są karane łagodniej niż mężczyźni popełniający te same przestępstwa.
    Ta samolubna matka z Dobrzewina była żcigana przez sądy USA i Polski za porwanie i więzienie dziecka .
    W sytuacji porwania , więzienia i ukrywania przed ojcem dziecka są naruszone międzynarodowe prawa ,prawa USA ,Polski ojców i dzieci podstawowe prawa konstytucyjne jak też co istotne naruszane prawa obywatelskie i inne .
    Mężczyzna = przestępca ,kobieta nie . Nawet popełniająca to samo przestępstwo .
    Ojcowie w Polsce są dyskryminowani , sami wiecie , gdzie są wyroki na matki działające na szkodę dzieci utrudniające kontakty z ojcem,łamiące prawo dziecka do swobodnego kontaktowania się z drugim z rodziców , gdzie są wyroki na matki bezpodstawnie oskarżające ojców o molestowanie dziecka,gdzie kara na matki za kłamstwa, próby wyłudzenia nieuzasadnionych pieniędzy na swe utrzymanie . Często w poszukiwanie winy ojców angażuje się Centrum interwencji Kryzysowej PCK ,policja,.RODK , kuratorzy ,brodzą w nieczystożciach,w walce matek z biologiczymi ojcami wszystkie żrodki są dozwolone a specyficzne pojecie macierzyństwa usprawiedliwia brak skrupułów.Zwykła ludzka małodusznożć pod pozorami bezstronnożci,
    Zawsze rozstrzygają na korzyżć samotnej matki , nie kierując się interesem dziecka a jedynie stereotypami , przekonaniem że dziecko jest własnożcią matki .
    Agresja kobiet , agresja przeciwko ojcom wynika z debilnego, lewicowego przydzielenia kobiecie dużo większych praw niż mężczyźnie .

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

😆

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

A ja ci Boa polecam przeczytać raport specjalny zeszłotygodniowej „Polityki” na temat emerytur i wieku emerytalnego w Polsce w ogóle 😉

Jeżli nie kryje się w Tobie jedynie żal, a rozumek nie przesiąkł Ci doszczętnie wrogożcią do kobiet to może po jego przeczytaniu poczujesz się usatysfakcjonowany 😉

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

tygrysek mmmm lubie tak cierpiec 😛

i gdzie moj lizaczek, grzeczny bylem, bardzo ❗ 😆

Szarak teraz juz wiem skad Twoj nick, szczegolnie po takich tomach bzdur jakie tu napisales – pochodzenie nicka przesadnie uzasadnione i nie podlega dyskusji 😉

Pisz dalej takie bajki a ja w tym czasie umowie sie z Twoja kobieta i dam jej usmiech i radosc, ktorych od Ciebie nie zaznala bo to dla Ciebie za trudne zeby byc prawdziwym facetem z jajami. Jak ona miala na imie ? 🙂 Zdradz mi cos o niej i powiedz czy jest interesujaca kobieta zebym wiedzial ze rzeczywiscie moge poswiecic jej chwilke 🙂

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

[usunięto_link]

oj nie wiem, czy taki grzeczny, ale niech będzie 😉

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

ojjj Ty wiesz ze tak ;* 😉

A lizak jak ten z bajek, moj wymarzony, spoko zajebisty 🙂 dziekuje Ci malutka, motywujesz mnie zebym byl grzeczny 😉

szarak
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

niektórzy faceci tutaj są żwięcie przekonani, że atakują ich zewsząd feministki… chyba nigdy do nich nie dotrze kim tak na prawdę jest feministka…
    ja osobiżcie znam jedną (chyba) i to z telewizji…

A ja znam jeszcze kilka – to niektóre uczestniczki tego forum. Jak ugotują sobie obiad, to już czują się bardzo dyskryminowane. Siedzą takie przed telewizorem, oglądają tysiączne babskie seriale typu Szansa na sukces, podżerają kremówki, obrastają w sadło, piją ziołowe herbatki na przeczyszczenia i rozmarzają się o wielkiej miłożci (tzn. o super-przystojnych królewiczach na Ferrari, z siedmiocyfrowym kontem, no i oczywiżcie zakochanych o uszy, czyli siedzących pod pantoflem….) . A ich mężowie (jeżli udało im się za łapać frajerów) tyrają na ich utrzymanie, biorą nadliczbówki, wypruwają sobie żyły i zgrywają chojraków.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

znasz takie? to pewnie królową brytyjską i paru nieżyjących papieży także…

proszę cię szarak… pierdolisz głupoty, których już nikomu się nawet czytać nie chce… 🙄

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Ja pierniczę, a wy jeszcze ciagle poruszacie ten idiotyczny temat… Nie szkoda Wam czasu ????

-MENA
    Member
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

szarak nie wiesz kim jest feministka, nie wiesz co w ogóle oznacza te pojęcie więc się nie udzielaj ze swoimi bzdurami z d*** wziętymi…

Boa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

SdPl i Partia Demokratyczna chcą walczyć z dyskryminacją i łamaniem praw ojców. Lider SdPl Marek Borowski zapowiedział dziż w Sejmie, że obie partie przygotują wspólnie projekt zmian w prawie.

„SdPl walczy z dyskryminacją; walczy też z dyskryminacją ojców” – powiedział Borowski.

Podkreżlił, że wspólnie z PD, zdecydowali o zajęciu się tym problemem, po rozmowach ze żrodowiskami zrzeszającymi ojców, których prawa są naruszane.

„Zdecydowaliżmy się na własne działania legislacyjne, po analizie przepisów, które są złe” – dodał Borowski.
    [usunięto_link]

Mężczyzni są dyskryminowani -dyskryminacja ojców jest jednoczeżnie dyskryminacją dzieci, pozbawianiu ich praw do cieszenia się z nie skrępowanej miłożci i obecnożci ojców.

[usunięto_link]

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

bla bla bla bla bla bla bla.

Napisze:

Tak, mezczyzni sa dyskryminowani. I tak do Was zakute lby to nie dotrze.

Podam wlasciwe, prawdziwe argumenty ze Wasze poezje na ten temat to z d*** wziete bajki, ktore smierdza desperacja. Tez nie dotrze.

Tak, takie p**** jak Wy sa dyskryminowane. Zdesperowani, narzekajcy i marudzacy na zycie i kobiety faceci, ktorzy zamiast postawic sie czemus/komus co nie pasuje skomla gdzies w koncie jak maly piesek pod stolem. Moze chusteczke panowie ? A moze pieluszki Wam trzeba zmienic ? A moze zaraz napiszecie ze jestescie dyskryminowani bo to matki Wam zmienialy pieluchy a przeciez jak byliscie mali to przy odrobinie szczescia byscie sobie poradzili ?. Radze zlapac sie za jaja i sprawdzic czy to rzeczywiscie one czy jakies sznureczki od spodni. Bo ani nie nadajecie sie na facetow, ani nie piszecie tu czegos co ma racje bytu. Pieprzycie 3 po 3. Sami z siebie takich robicie, takimi jestescie. Tyle ode mnie. Idzcie na ryby.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dyskryminacja mężczyzn"

Przewiń na górę