• Autor
    Odp.
  • zuza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

Krew się we mnie gotuje czytając Twój tekst,ale postaram się nie wybuchnąć!!!!!! Ja mieszkam na wsi :lol:,jest wszystko pięknie,ładnie aż nie przychodzi wieczór i nie zacznie się serenada sąsiada.Mieszka On wraz z rodziną w szeregowcu,który sąsiaduje z moim ogrodem.Wyzwiska typu k…..,p…..,sz….. to codziennosć ale….. no włażnie.Mają jeden pokój(nadmieniam że to budynek gminny) trójke dzieci a w głowie(jeżeli tak to można nazwać)popieprzylo mu się od niedawna-uprzedzam fakt gdy napiszesz-po co dała sobie zrobić trójke dzieci!!!!!
    Powiedz mi gdzie Ona ma iżć z trójką dzieci????Gdzie,pod most?Do psychologa to powinien iżć On a nie Ona.Zgodze się z Tobą że to patologia,ale nie mów mi,że kobieta nie jest przykuta do takiego drania kajdankami i moze odejżć,ale gdzie???????????
    A tak na marginesie,to zakochując się nie od razu doszukasz się w facecie damskiego boksera,jeżeli jest sprytny to umie to skrzętnie kamuflować aż do czasu………..

Boa,piszesz że kobieta jest dla sądów żwiętą krową,a kim lub czym jest facet,który się ulatnia gdy usłyszy słowa”jestem w ciąży”?????????? 👿

Boa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 43
    • Bywalec

szarak napisał:

Zwykle jednak kobiety znęcają się nad mężczyznami psychicznie. I niemal zawsze uchodzi im to bezkarnie (przynajmniej na tym żwiecie)

Znęcają się nad dziećmi ,ograniczajac kontakty z ojcem i jego rodziną na tysiące róznych perfidnych sposobów .
    Zmiany w przepisach prawa rodzinnego i karnego dokonane zostały w ostatnich latach w wyniku presji zideologizowanych,sfeminizowanych ożrodków przeciwdziałania przemocy w rodzinie.
    Ogromnym błędem i krzywdą dla dzieci jest to że wiele instytucji latami stoją po stronie złożliwej matki kierujacej sie tylko i wyłącznie pobudkami egoistycznymi !
    Nowe przepisy stworzyły system, który przyczynia się w znacznym stopniu do narastania problemu fałszywych oskarżeń przez kobiety o stosowanie przemocy fizycznej i psychicznej, a także o nadużycia seksualne względem własnych dzieci.
    Separacja dzieci od ojca jest potrzebna zdemoralizowanej matce i jej rodzinie dla uzasadnienia instytucji alimentacji.
    Wygląda na to, że w kwestii opieki nad dziećmi kobiety są dla sądów żwiętymi krowami .
    Możemy się pienić bez końca na , nie pracujące nyguski,pazerne,zachłanne na alimenty.Zapiekłe w nienawisci ,podłe i bezwzgledne dla których samotne
    wychowanie dziecka jest sposobem na życie a separacja dzieci od ojca jest potrzebna dla uzasadnienia alimentacji.Ale w kwestii opieki nad dziećmi te zdemoralizowane kobiety są dla sądów żwiętymi krowami.
    Wynika to z lewicowego przyznania kobiecie większych praw niż mężczyznie.
    Zawsze rozstrzygają na korzyżć samotnej matki , nie kierując się interesem dziecka a jedynie stereotypami , przekonaniem że dziecko jest własnożcią matki . W efekcie półsieroctwo dzieci posiadających ojców staje się faktem usankcjonowanym prawem Państwo legalizuje patologię zamiast walczyć z jej przejawami . A przecież państwo nie powinno zastępować mężczyzn w podejmowaniu odpowiedzialnożci za losy swoich dzieci.
    [usunięto_link]
    Co dzień widzimy sygnały o przemocy kobiet i nikt nie reaguje .
    [usunięto_link]

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Sprawdz gdzie chcesz ile procent jest np. w Polsce agresywnych kobiet a ile mężczyzn,a wtedy pogadamy

mhmm
    Member
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

mit i jeszcze raz mit.
    „Bywają okrutne, zdemoralizowane i nie cofną się przed niczym. Dojrzewające dziewczyny ponad siłę piężci przedkładają przemoc psychiczną. – Stają się coraz bardziej agresywne – alarmują specjaliżci „
    cały artykuł:
    [usunięto_link]

Mają jeden pokój(nadmieniam że to budynek gminny) trójke dzieci a w głowie(jeżeli tak to można nazwać)popieprzylo mu się od niedawna-uprzedzam fakt gdy napiszesz-po co dała sobie zrobić trójke dzieci!!!!!
    Powiedz mi gdzie Ona ma iżć z trójką dzieci????Gdzie,pod most?Do psychologa to powinien iżć On a nie Ona.Zgodze się z Tobą że to patologia,ale nie mów mi,że kobieta nie jest przykuta do takiego drania kajdankami i moze odejżć,ale gdzie???????????

niech idzie gdzie chce, jakby facet wyleciał z domu to też nie miałby gdzie iżć, to po pierwsze. po drugie – nie wierzę w 'nagłe popieprzenie w głowie”. nie usprawiedliwiam faceta, ale można rozpoznać po człowieku dosyć szybko czy ma skłonnożci do bycia agresywnym, ewentualnie czy tłumi jakież emocje które w końcu mogą „wybuchnąć”. nie wspomnę nawet o tym, że niektóre z Was, kobiet, lubią takie „rozrywki” i „rozrywkowych” mężczyzn włażnie w pewien konkretny sposób [rozmawialiżmy o tym kiedyż na forum]. nie wspomnę też o tym, że kobieta zrobiła sobie z tym typem trójkę dzieci i nawet nie zauważyła tego jaki ten facet jest.

i proszę ponownie – nie wrzucaj patologii do szufladki z napisem „dyskryminacja”. to co piszesz w ogóle nie pasuje do tego tematu bo nie ma społecznego przyzwolenia na bicie kobiet. nie ma czegoż takiego, więc nie ma dyskryminacji.[/quote]

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Jeżeli Ona po raz n-ty wzywa Policje a oni rozkładają ręce i mówią”co my mozemy zrobic?”to zastanawiam się bardzo czy nie ma przyzwolenia na bicie kobiet lub na przemoc psychiczną.
    Zgodze się z Tobą,że trochę odbiegłam od tematu,ale Ty też

Twoje słowa „niech idzie gdzie chce” powaliły mnie na beton!!!!!!!!
    Z trójką dzieci!
    Chyba nie masz jeszcze dzieci

mhmm
    Member
    • Zasłużony

no ale proszę Cię – powiedz nam wszystkim co oni mogą zrobić Twoim zdaniem. upomnieć?

generalnie strasznie dramatyzujesz i chcesz zrobić z małego procentu patologicznych sytuacji dyskryminację kobiet. a ta niby dyskryminacja wygląda tak, że niektóre kobiety dopuszczają pewne zachowania mężczyzn, ba, uważają je za podniecające. któraż z Was powiedziała na tym forum że nie lubi spokojnych mężczyzn, bo musi się pokłócić ze swoim facetem żeby sobie ulżyć. później z takich drobnych wydawałoby się sytuacji wychodzą tragiczne sytuacje i wina oczywiżcie leży po stronie mężczyzny, a kobieta jest stroną pokrzywdzoną. tylko że przy okazji – naiwną. naiwni też stają się gożcie, którzy nakręcają się na bycie stanowczymi, agresywnymi, męskimi, bo są przez kogoż wprowadzani w błąd, że to jest dla kogoż podniecające, albo od czegoż lepsze.

nie chce mi się pisać wypracowań.. jak myżlisz jaki procent jest takich sytuacji, z tych patologicznych, gdzie ktoż „nagle” z fajnego normalnego mężczyzny zamienia się w agresywnego chama? naprawdę wątpię żeby takie nagłe metamorfozy miały miejsce często. czężciej ma miejsce zażlepienie emocjami i brak spojrzenia na swojego partnera trzeźwo. bo jak misio uderzył, to po prostu chciał się podrapać po głowie.

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Drogi kolego,do dramatyzmu mi dlatego,ja chcę tylko powiedzieć,że ta kobieta nie ma przed oczyma procentów,ale wizje bycia z chamem przez reszte życia i zero perspektyw na przyszłożć
    Ja sama nie wiem co zrobiłabym na jej miejscu

samyczyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

mam pytanie do osob ktorych przeczytalem ostatnie jak i wczesniejsze wypowiedzi, Twister i zuza22, np taki Twister piszesz ze wypisujemy bzdury ale przeciesz jesli cos ma sie nazywac prawdą to jest to to co piszemy, co wkoncu każą nam napisac nasze uczucia, uczucia nas mezczyzn, napisales np ze jezeli sie czujemy dyskryminowani czyli pokrzywdzeni to ok, ale zebysmy niewypisywali bzdur, ale przeciesz jakby byla gdzies jakas bzdura to bys poprostu ją zacytowal i osmieszyl – naprawde niemozesz zacytowac jakiejs bzdury np z tego co ja napisalem i wysmiac to? a nie napisales mi np zebym nauczyl sie zasad ortografii – co jest sprytnym posunieciem jesli sie komus cos nie podoba co ktos pisze, co jest stosowane przez kobiety ktorym sie pewnie niepodoba ze ukazujemy swiat w ktorym to mezczyznji sa dyskryminowani a nie tak jak jest doskonale wszechobecnie zyciowo i medialnie wiadome ze kobiety sa dyskryminowane – łatwo napisac zeby ktos sie nauczyl zasad ortografii i znizyc go do poziomu podstawowki, poniewaz, jak niewiem czy zauwazylismy niepostkalismy sie z zadną inną odpowiedzią kobiety w stylu innym jak: „To są bzdury”, „Lepiej nieznizac sie do poziomu”, „Jak wam zle byc mezczyznami to zmiencie sie na kobietki”, „Oj chyba zostales pokrzywdzony przez los i teraz lamentujesz”, „widocznie zle trafiles, nie wszystkie są takie”.
    Wierze ze jesli bysmy pisali bzdury to NAPEWNO znalazla by sie jakas kobieta z przynajmniej 5mln mieszkancow plci kobiecej i napisala o swoiej dyskryminacji mimo ze to dzial „Dyskryminacja mezczyzn” obrazujac w ten sposob dyskryminacje swoiej plci kobiecej i skutecznie ukazujac jak dyskryminacja mezczyzn ktorą tu opisujemy jest bardzo znikoma lub bzdurna.

co do zuza22 , do tematu dyskryminacja mezczyzn przedstawilas problemy kobiet np z trojką dzieci gdzie mąz sie zneca na rodzinie, a moze byc bardzo zle poniewaz do tego dochodzi alkocholizm mezczyzn, wyzwiska, przemoc fizyczna, ale trzeba by tu napisac ze to sie nienazywa dyskryminacja, tylko tu mowimy o zachowaniach ludzi o agresji, niezbyt jasno sie mowi o alkocholizmie lub tych wyzwiskach w rodzinie i znecaniu fizycznym – są to objawy nerwicy depresji (tak samo alkocholizm jest objawem) ktorą w ogromniej wiekszosci nabywaja mezczyznji co nasila sie szczegolnie w latach 25lat i wszystkich pozniejszych, wszystko to jakiego pozniej widzimy czlowieka jest zalezne od wszystkich jego wczesniejszych dni, od relacji z plcią przeciwną, jak sie z nią żylo, czy dobrze sie czulismy i dobrze spalismy po dniach spedzonych z waszą kobiecą plcią na tej planecie (czy wasza plec Myslaca o Milosci napisala chociaz raz do naszej plci na czacie spytac „Jak Ci sie zyje?” i sprobowac porozmawiac) czy uczuciowo i emocjonalnie bylo wszystko ok, co jest podstawa życia i zdrowia i pozniejszych zachowan. Nie ma czegos takiego ze ktos ma dobre samopoczucie, jest kochany i taka osoba sie znecalaby na kims………

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Samyczyk,rozwaliłeż mnie

Przepraszam,że kazałam Ci się iżć utopić

szarak
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Facet, który bije kobietę, wyzywa ją od k.. i c…, to prymitywny i żałosny typ i cham. Ale równie prymitywne i chamskie są kobiety, które wykorzystują na mężczyznach swoją przewagę; znieważają ich słownie, odmawiają współżycia seksualnego i traktują, jak parobków.

Tylko, że facet, który bije kobietę jest traktowany, jak przestępca (słusznie). Kobiecie, która poniża swojego mężczyznę i odmawia mu współżycia płciowego, strzela drzwiam i garami, uchodzi to bezkarnie (niesłusznie).

I na tym włażnie (między innymi) polega dyskryminacja mężczyzn

mhmm
    Member
    • Zasłużony

generalnie w naszym społeczeństwie widać ukierunkowanie na to żeby kobietom było łatwiej.

jakie są zwyczaje w stylu męskiego przepuszczania kobiet w drzwiach, odsuwania krzesła itp, które stosują kobiety w kierunku mężczyzn?

jeżli nawet jakież istnieją, to ja nigdy nie doznałem żadnego z nich.

Boa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

…….dyskryminacja ojców jest jednoczeżnie dyskryminacją dzieci,…..

……. Przypadek, w którym matka uniemożliwia kontakt dziecka z ojcem po rozstaniu nie jest ani skrajny, ani rzadki. Jest to wręcz stereotyp. A sądy mają nieodmiennie jedyną odpowiedź na ten problem – nie ma prawnej możliwożci egzekucji kontaktów.
    W sposób oczywisty takie przypadki przyczyniają sie do podtrzymania mitu o tym, że ojca z definicji nie interesuje dziecko, lecz tylko kumple od piwa. Matka woli grać role porzuconej i godnej współczucia, borykającej sie z losem i wychowującej samotnie dzieci kobiety, które do tego nękana jest przez unikającego płacenia alimentów byłego męża…
    Jasne, że są takie kobiety, mądrze i uczciwie postępujące. Na pewno jednak nie wszystkie………….

[usunięto_link]

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Macie trochę racji….

mhmm
    Member
    • Zasłużony

kolejna sprawa:
    zawsze mówi się, że mężczyźni są n****życi seksualnie, dymają to co na drzewo nie ucieka, generalnie – mężczyźni mogą sobie poszaleć, a kobiety są biedne i pokrzywdzone.

okazuje się że to bujda.

światowy raport firmy Durex 2004 – średnia żwiatowa: mężczyźni – 101 stosunków rocznie, kobiety – 106 stosunków rocznie.

wychodzi na to, że kobiety uprawiają seks czężciej niż mężczyźni, poza tym więcej młodych dziewczyn, niż chłopaków, uprawiało już seks.

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Tylko że chłopak,który zmienia laski jak rękawiczki to………ma powodzenie,a dziewczyna to k….
    Niestety tak jest

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dyskryminacja mężczyzn"

Przewiń na górę