• Autor
    Odp.
  • mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

bo niestety to nie kobiety zdobywają mężczyzn, tylko mężczyźni kobiety, to mężczyźni muszą być aktywni i to ile mają partnerek jest odbiciem tego czy są atrakcyjni czy nie.

a kobieta? wystarczy że rozłoży nogi i to by było na tyle, jeżli chodzi o kłopoty z podrywem.

ale jestem chętny na zamianę ról.

zuza22
    Member
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

A jeżeli kobieta jest zdobywana,to nie mówi sie o niej że jest atrakcyjna,tylko puszczalska

mhmm
    Member
    • Zasłużony

puszczalska mówi się o kobiecie którą łatwo zaciągnąć do łózka i wielu już tak z nią zrobiło.

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

A jak mówi sie o kobiecie,ktora zmienia facetów jak rekawiczki?

mhmm
    Member
    • Zasłużony

dla mnie na jedno wychodzi, 90% mężczyzn jest tak łatwa, że nieistotne czy kobieta zdobywa, czy po prostu rozkłada nogi – oni będą chcieli uprawiać z nią seks. więc w przypadku kobiet na jedno wychodzi, w przypadku mężczyzn to zupełnie coż innego. to wynika z prostego podziału ról społecznych – mężczyzna zdobywa kobietę i się o nią „stara”. stara się żeby uprawiać z nią seks. gdy ona się zgodzi, on jest zdobywcą i on okazał się męski i fajny. jak ona przyjdzie do niego i powie „czeżć, chcę uprawiać z tobą seks”, to będą uprawiali seks. jaki wysiłek podjęła kobieta? żaden. niby jak więc chcesz nazywać kobietę która często zmienia partnerów? zdobywczyni? wielki mi wysiłek.

no chyba że mężczyzna może przebierać w kobietach, ale to jest naprawdę mały procent facetów.

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

No widzisz,nie umiesz jej nazwać
    Ale ogólna nazwa to latawica
    Nie żebym broniła tych pań,ale tak włażnie jest

mhmm
    Member
    • Zasłużony

ok, ale co w związku z tym?

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Facetowi „ujdzie” latanie,kobiecie nie

mhmm
    Member
    • Zasłużony

przecież wyjażniłem na czym polega różnica.

mówi się, że mężczyźni zdobywają, bo zdobywają. taka ich rola społeczna.

kobiety nie zdobywają, tylko są zdobywane. jak króliczek sam rzuca się w sidła, to trudno powiedzieć, żeby zdobywał. raczej – łatwo dał się zdobyć. więc króliczek jest łatwy do zdobycia. przez co ma niższą wartożć.

tak to w naszym społeczeństwie wygląda i wiesz, jak kobiety się ruszą i zaczną podrywać mężczyzn, a mężczyźni będą musieli wybierać spożród wielu podrywających, to sytuacja się odwróci.

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Króliczek…..fajne porównanie

samyczyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Facetowi „ujdzie” latanie,kobiecie nie

facetowi juz „nieuszlo” latanie, bo jest napietnowany za swe czyny seksualne na kazydm kroku i mowi sie ze zdradza i mysli tylko o jednym i jednoczesnie zostalo mu odebrane to ze mysli o milosci i pozbawiono go uczuc, czyli ze jesli mysli o seksie to nie ma uczuc. Na kobiety mowi sie jedynie dziwki, ale nikt im niemowi ze mysla o jednym i sie nikt z was niesmieje, ze sie ogladacie za nami, albo nie mowi sie ze zdradzacie, bo odpowiadają za to praktycznie tyko faceci.
    Wystarczylo obejrzec taki program rozmowy w toku temat cos o seksie i pytanie pada kto bardziej mysli o tym, na twarzach dziewczyn usmiechy jakies chichoty, a na twarzach chlopakow bezradny usmiech aby wyjsc calo z sytuacji – jak widac plec meska bardzo odpowiada za latanie za roznymi kobietami poprzez takie stresujace sytuacje oraz metki zdradzajacych jakie mają przypiete na cale zycie.

Boa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Kobiety stosują przemoc i nikt nie rozlepia w związku z tym plakatów na mieżcie .
    O przemocy psychicznej stosowanej przez kobiety .-
    [usunięto_link]

Zabójczynie z Chrzanowa skazane
    Na karę dożywotniego więzienia skazał w żrodę krakowski sąd Aleksandrę C.-M., główną oskarżoną o udział w zabójstwie radcy prawnego z Chrzanowa. Jej dwie wspólniczki spędzą za kratkami po blisko 12 lat, bo sąd za to, że wyjawiły prawdę o zbrodni, złagodził im karę.

[usunięto_link]

[usunięto_link] wrote:

Drogi kolego,do dramatyzmu mi dlatego,ja chcę tylko powiedzieć,że ta kobieta nie ma przed oczyma procentów,ale wizje bycia z chamem przez reszte życia i zero perspektyw na przyszłożć
    Ja sama nie wiem co zrobiłabym na jej miejscu

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Słowo za słowo-Ty piszesz o „niegrzecznych” kobietach,ja znam takich facetów, niestety
    Nie moge znieżć ich wyższożci nad kobietą,tego że siła jest po ich stronie
    Niestety

samyczyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

czyli kobiety tez maja problemy, bo my mezczyznji bedac agresywnji wyrobimy sobie wyższosc naszego zdania i bedzie mialo byc po naszej mysli a kobieta ma siedziec cicho. smutne to wszystko pozostaje napisac

roznica miedzy kobieta a mezczyzna jest m.in. taka ze mezczyzna nie moze byc piekny, poniewaz probujac byc taki moze łatwo byc nazwany gejem i bedzie uchodzil za nieroba bo zamiast wziac sie do pracy bedzie myslal o sobie a pozatym bedzie uchodzil za pustego czlowieka ktory mysli o wygladzie zewnetrznym zamiast o tym co najwazniejsze czyli wnetrze czlowieka, natomiast kobieta moze byc piekna i bezproblemu brac dlugie prysznice oraz stosowac niezliczone ilosci kosmetykow i nikt jej niepowie ze zajmuje sie tylko soba i jest pusta albo jest lesbijką poniewaz kobiety nieinteresuje wyglad a liczy sie dla niej wnetrze czlowieka

zuza22
    Member
    • Zapaleniec

Facet metroseksualny jest teraz coraz bardziej na topie.Mój mąż pracuje fizycznie,co nie znaczy,że nie dba o siebie.Robi pillingi twarzy,dba o cere,ma zadbane paznokcie i w żadnym stopniu nie postrzegam go jako geja,wręcz przeciwnie,to sama przyjemnożć iżć z takim facetem np. do łóżka.
    A co do faceta w kąpielówkach-bardzo miło się na nich patrzy 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dyskryminacja mężczyzn"

Przewiń na górę