- AutorOdp.
- 13 lutego 2009 at 14:08
wybacz, ale piszesz posty, które nie dożć, że nic nie wnoszą, to jeszcze składają się zazwyczaj z jednego zdania. jesteż nabijaczem postów, czy jak? 😕
13 lutego 2009 at 21:31To co mialam do napisania juz napisałam (czytaj wyż),teraz sprowokowana-odpowiadam ; ilożć postów do niczego nie jest potrzebna-w każdym bądz razie mnie.zagladam tu w miare możliwożci ale jeżli coż Ci się nie podoba zawsze możesz mnie podpieprzyć modowi,że „istnieje użytkownik,który nic nie wnosi do tematu”,wcale bym się nie zdziwila gdybyż to zrobił.
Jesteż tu przecież piszącym idealem-wszędzie byłeż-wszystko widziależ
No i wszystko wiesz
Typowy facet 👿14 lutego 2009 at 20:40tylko się nie zakochaj
pisałem o swoich obserwacjach i cytowałem dane/artykuły z internetu.
Ty natomiast jako argumenty dawałaż to, że „Ty tak nie robisz”. więc ja pytam – i co z tego? jedna jaskółka wiosny nie czyni, bo dyskryminacja mężczyzn i tak ma miejsce. i nie widzę powodów dla których nie mielibyżmy tutaj o niej pisać.
to, że ktoż szanuje kobiety nie oznacza, ze dyskryminacja kobiet nie istnieje.
14 lutego 2009 at 23:30[usunięto_link] wrote:
tylko się nie zakochaj
pisałem o swoich obserwacjach i cytowałem dane/artykuły z internetu.
Ty natomiast jako argumenty dawałaż to, że „Ty tak nie robisz”. więc ja pytam – i co z tego? jedna jaskółka wiosny nie czyni, bo dyskryminacja mężczyzn i tak ma miejsce. i nie widzę powodów dla których nie mielibyżmy tutaj o niej pisać.
to, że ktoż szanuje kobiety nie oznacza, ze dyskryminacja kobiet nie istnieje.
Zaraz szlag mnie jasny trafi…a co mam pisać,pierdoły jakież? Pisze to co myżle,to co widze i to co czuje ! Po to jest forum żeby dyskutować,ale oczywiżcie zawsze musi być na Twoje. Myżlisz,że tylko facet ma źle bo ogólnie przyjęte jest,że jest płcią brzydką???…zapewniam Cie że nie jest tak
Nie wiem czy jesteż starszy ode mnie,czy młodszy,ale pamiętaj że nie zawsze czerń to czerń a biel to biel
są jeszcze kolory pożrodkuPS. Cybermiłożć mi nie grozi
15 lutego 2009 at 01:33rozmowa z osoba zuza22 jest bez sensu, jakiekolwiek odpowiedzi niepowinny miec miejsca po kilku wypowiedziach tej osoby, osoba wie ze ma prawo do wypowiedzenia czegokolwiek wiec moze to robic w kazdej odpowiedzi nawet jesli bylby to wyklad wysoce mądrej osoby – odpowiedz bedzie brzmiala „Typowy facet, ma sie za wszechwiedzacego” skutki rozmowy z ta osobą moga byc tragiczne na psychice, celem osoby jest dreczenie psychiczne swoimi niezbyt zwiazanymi z tematem wypowiedziami, oraz wprowadzanie haosu i nieczytelnosci prowadzacej do zagmatwania tematu co moze w efekcie byc latwo wykorzystane do skierowania rozmowy na inny tor, moze byc to wymiana poglądów o cybermilosci, osoba jak widac moze bezproblemu byc oburzona ze ktos zawsze ma racje a ona nie, moze bezproblemu napisac „Myżlisz,że tylko facet ma źle bo ogólnie przyjęte jest,że jest płcią brzydką???…zapewniam Cie że nie jest tak”. Komentarze osoby niewnoszą nic wiecej po za przesylaniem ogolnie znanych madrosci np nie wszystko jest czarne i biale poniewaz są jeszcze kolory polsrodka. Jesli nastepna wypowiedz niewniesie nic tworczego do tematu, prosze o reakcje administracji forum poniewaz osoba jest uciązliwa dla osob wypowiadajacyh sie w temacie.
15 lutego 2009 at 01:49Na forum każdy pisze co chce,nawet jeżli ktos się ze mną nie zgadza
To sie nazywa demokracja
Spójrz na swój post,a potem nauczaj drugiego15 lutego 2009 at 13:21Z powodu obraźliwej treżci,post został usunięty.
Warn15 lutego 2009 at 14:22Samyk,Ty mi nie wyglądasz na normalnego faceta
Wyluzuj człowieku15 lutego 2009 at 14:43Myżlisz,że tylko facet ma źle bo ogólnie przyjęte jest,że jest płcią brzydką???…zapewniam Cie że nie jest tak
ok ale co z tego wynika?
to, że kobiety mają też źle nie oznacza, że mężczyźni nie są dyskryminowaninie wiem co starasz się udowodnić pisząc o dyskryminacji kobiet w wątku o dyskryminacji mężczyzn. to tak jakbyż swoim istnieniem i tym że czujesz się dyskryminowana, próbowała udowodnić, że dyskryminacja mężczyzn nie ma miejsca. nonsens. a po pierwsze – gadać to sobie można, a po drugie – nie jesteż jedyną kobietą która istnieje na tym żwiecie. więc to co robisz/ nie robisz, no cóż – jest dobrym początkiem, ale niewiele w żwiecie zmienia.
na pewno w ten sposób nie sprawisz, że dyskryminacja mężczyzn przestanie mieć miejsce.
15 lutego 2009 at 15:31To co pisalam przedtem,żwiadczy o tym,że my też czujemy się nieraz dyskryminowane ; nie wiem czy istnieje taki wątek bo nie mam czasu szukać,więc to co myżle piszę tutaj
Ja wiem,że głowa muru nie przebijesz,ale można próbować…..15 lutego 2009 at 17:12[usunięto_link] wrote:
wyjedz do ameryki poniewaz tam mozesz bezproblemu robic co ci sie podoba, mozesz zbudowac sobie domek z galezi na srodku zaludnionego placu nikt ci niebroni
jestem normalny, nie chce zostac psycholem lub chorym psychicznie czlowiekiem wiec prosze usunac ta osobe
osmieszasz swoja wlasna plec, jak widac nieprzeszkadza ci to lub do twoiej swiadomosci niedociera co soba przedstawiasz, ale moze niektorym kobieta przeszkadza w jakim wizerunku stawiasz ich płec, wiec cie skasują, w tym momencie pisze nawet dla dobra twoiej plci. moze niepotrzebnie, wkoncu mamy tu istne posmiewisko ale najwyrazniej dobrze ci tu.PS. Ostrzeżenie dla szanownego Pana. Jeżeli nie potrafisz wyrażać emocji, niezależnie czego dotyczą, nie pisz nic. Twój post nic nie wnosi w dyskusję. Ubliżanie i przekleństwa nie żwiadczą o inteligencji ani błyskotliwożci.
Otrzymujesz ostrzeżenie, kolejny ruch w tym stylu spowoduje zablkowanie, a kolejny usunięcie konta.
Pozdrawiam i życzę rozwagi, jeżli chcesz tu zaglądać15 lutego 2009 at 22:50Mężczyzni są dyskryminowani .
Postępowanie mężczyzn ,młodzieńców , chłopców wcale nie musi ,ba nie powinno być zgodne z oczekiwaniami kobet .
Rzeczywistożc jest taka że w przedszkolach przyszłych męzczyzn wychowują kobiety ,w szkole kobiety .W sfeminizowanym sądzie rodzinnym osądzaja mężczyzn kobiety .
Wracając do przedszkoli –
Przedszkola coraz czężciej pozbywają się spożród zabawek pistoletów i czołgów. W trakcie zabawy to chłopcy gotują, a dziewczynki naprawiają dach. A wszystko dzięki programowi Równożć od przedszkola, który miał na celu krzewić równożć płci już od dziecka – pisze „Metro”.
Czolgi-wyjezdzaja-z-polskich-przedszkoli,wid,10818276,wiadomosc_prasa.html?ticaid=17734
Z chłopców robi się w przedszkolach cioty .Ten program nie zapobiega agresji ale wmawia dzieciom, że pomiędzy różnymi płciami nie ma różnic. Nie powinno się chłopców chować jak dziewczynki, bo to uwłacza chłopcom.
Może nie powinienem tak mówić, jedyny wniosek po przeczytaniu tego artykułu to taki że KOBIETY SĄ SŁABE i podstępem próbują nas sobie zrównać do swojego poziomu, już widać zaczynają od przedszkola !! nic im do głowy nie przychodzi ?!15 lutego 2009 at 23:29moj post w tym momencie nie mial celu wniesienia czegos do dyskusji zwiazanej z tematem, mysle ze to jest bardzo jasno zauwazalne ze moja wypowiedz miala inny charakter i byla odpowiedzią na posty osoby zuza22 i byla wyrazna reakcja oraz apelem na dreczace psychicznie posty tej osoby, myslalem ze osoby z administracji sa inteligentnymi osobami i zablokuja odpowiednią osobe a wyszlo ze to ja zostalem posadzony, naprawde nie myslalem ze takie paranoje dzieja sie naprawde w swiecie ale jak widze jest to najnormalniejsza rzecz na porzadku dziennym, zostalem posadzony o nic niewnoszace wypowiedzi oraz grozi mi zablokowanie. Prosze o wyjasnienie, czuje sie pokrzywdzony poniewaz moje posty zawsze zawieraly gleboką tresc i wnosily wiele do tematu i nie mialy nic wspolnego z pustymi zdaniami typu – prosze przeczytac wypowiedzi osoby zuza22 i prosze porownac dowolna wypowiedz tej osoby z dowolna moja wypowiedzia, jesli pani lub pan oskarzajaca mnie o pisanie komentarzy nic niewnoszacych do tematu nie czuje sie na silach prosze to przenegocjowac z reszta administracji w celu sprawiedliwego osądu sprawy.
Nie jestem zlym czlowiekiem, nie mam tez zlych zamiarow nawet w stosunku do plci kobiecej jesli niewidze powodu, domagam sie tylko prawdy i sprawiedliwosci.
Chcialbym dodac ze moje posty zawieraly glebokie moje przemyslenia jednak czesto niemoglem realizowac tych przemyslen z powodu takich osob, dotyczy to szczegolnie osob plci kobiecej, chociaz w poczatkach mozna bylo sie spotkac z drwiną także osob plci meskiej, pani wypowiedz tez mi odebrala poczucie sensu zycia, z powodu niezapanowania nad emocjami co jest naturalną reakcją moge zostac wyrzucony. Naprawde dzieki pani odczuwam niechec do zycia, ze liczy sie w nim opanowanie, poprawna forma gramatyczna, a nie uczucia i mysli.
16 lutego 2009 at 11:33Masz tendencje do zbytniej przesadnożci.
Nie będę się rozwodzić co myżlę na ten temat. Proszę o nie używanie wulgaryzmów i nie obrażanie innych. To wszystko z mojej strony
Życzę więcej pogody ducha!
Figa9 marca 2009 at 19:26Artykuły podane przez Boa – nic do dać, nic ująć. Wyraźnie pokazują dyskryminację mężczyzn.
Mieliżmy wczoraj Dzień Kobiet. Jest też Dzień Matki, Dzień Babci. A kto słyszał o Dniu Mężczyzn, Dniu Ojca, Dniu Dziadka ? Jeżli nawet są gdzież w kalendarzu, to zostają w cieniu dni kobiecych. Dla przykładu: w Dniu Babci pół wydania głównego dziennika w TVP1 przeznaczono dla babci, w następnym dniu (jest to Dzień Dziadka) ani słowem nie wspomniano o dziadkach, za to znów mówiono o babciach…Jutro jest Dzień Mężczyzn, ciekawe, czy media zająkną się o tym choćby. W cywilizacji zachodu mężczyźni zostali już tylko parobkami kobiet. A może w ogóle mężczyzna to już nie człowiek…
- AutorOdp.