- AutorOdp.
- 15 kwietnia 2008 at 09:05
Boa – szelmo! Cóż za poczucie humoru! 😆 Ubawiłeż mnie niesamowicie tym oto kolejnym orędziem…:lol: 😆 Prawie dałam się nabrać, że Ty tak na poważnie 😉 Ale nie można być chyba aż takim australopitkiem…czy można? 😛 😛 😛 😛
Eh. To może wszczep sobie waginę? Pokorzystasz z tych wszyyystkich przywilejów przynajmniej w jakiejż czężci 😉
15 kwietnia 2008 at 09:40[usunięto_link] wrote:
Boa – szelmo! Cóż za poczucie humoru! 😆 Ubawiłeż mnie niesamowicie tym oto kolejnym orędziem…:lol: 😆 Prawie dałam się nabrać, że Ty tak na poważnie 😉 Ale nie można być chyba aż takim australopitkiem…czy można? 😛 😛 😛 😛
dobre :d sam bym tego lepiej nie zalatwil – szacuneczek :d
15 kwietnia 2008 at 10:32[usunięto_link] wrote:
Eh. To może wszczep sobie waginę? Pokorzystasz z tych wszyyystkich przywilejów przynajmniej w jakiejż czężci 😉
Super powiedziane 🙂 być kobietą to bycie szczężliwym i pięknym 😀
15 kwietnia 2008 at 13:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Super powiedziane 🙂 być kobietą to bycie szczężliwym i pięknym 😀
Wiesz, myżlę, że istnieją także szczężliwi i piękni (a piękno dla mnie nie oznacza tylko powierzchownożci) mężczyźni 😉 Ale jak juz pisałam na Forum, sam fakt, że ktoż nosi spodnie nie oznacza, że jest facetem.
I niestety Koledzy Szarak i Boa nic męskiego jak dla mnie nie reprezentują. Nawet trochę mi ich szkoda, bo wiodą chyba bardzo smutne życie w kleszczach własnych urojeń…
15 kwietnia 2008 at 20:22SLUCHAJCIE, dajmy im te satysfakcje- niech sie cieszą!
biedni, opuszczeni,niezrozumieni, niedocenieni, niedopuszczeni do glosu, GORSI, wykorzystywani, ofiary niesprawiedliwosci
piszcie dalej, niech czerpią przyjemnosc, ze sie baby użalają nad nimi 🙂
16 kwietnia 2008 at 17:25ja tam nie chcialabym, zeby ktos nazywal mnie biedna gorsza itp, ale co kto woli:)
21 kwietnia 2008 at 17:11Ach jak by chciały być: tymi słabszymi, tymi wymagającymi opieki, tymi całowanymi po rękach, tymi wczeżniej przechodzącymi na emeryturę… Przywilejów tak trudno się wyrzec. No i w ogóle – klękajcie narody, bo jestem kobietą !
A moja połowica znowu ma ciężkie dni, strzela garami w kuchni i w ogóle lepiej jej się nie pokazywać na oczy. Kolację dam jakoż radę w pożpiechu przyrządzić, gdy wyjdzie na papierosa, ale zjeżć już nie dam rady spokojnie. Nie ma w domu takiej dziury do której bym się mógł schować przed jej agresją, na kimż musi wyżyć swoje napięcie. A ja co jestem winien – no chyba tyle, ze nie zrobiłem jej kolejnego dziecka, wtedy nie miałaby napięcia przedmiesiączkowego. Ale za to miałaby inne…
21 kwietnia 2008 at 17:17[usunięto_link] wrote:
Ach jak by chciały być: tymi słabszymi, tymi wymagającymi opieki, tymi całowanymi po rękach, tymi wczeżniej przechodzącymi na emeryturę… Przywilejów tak trudno się wyrzec. No i w ogóle – klękajcie narody, bo jestem kobietą !
A moja połowica znowu ma ciężkie dni, strzela garami w kuchni i w ogóle lepiej jej się nie pokazywać na oczy. Kolację dam jakoż radę w pożpiechu przyrządzić, gdy wyjdzie na papierosa, ale zjeżć już nie dam rady spokojnie. Nie ma w domu takiej dziury do której bym się mógł schować przed jej agresją, na kimż musi wyżyć swoje napięcie. A ja co jestem winien – no chyba tyle, ze nie zrobiłem jej kolejnego dziecka, wtedy nie miałaby napięcia przedmiesiączkowego. Ale za to miałaby inne…
Nie ma jak to użalać sie nad sobą „jaki ja biedny jestem nawet kolacji w spokoju nie mogę zjeżć 🙁 ” 😈
21 kwietnia 2008 at 18:14vanilka, dokladnie, zawsze wszyscy mnie krzywdza- to wez sprawy w swoje rece a nie narzekaj ciagle.
21 kwietnia 2008 at 18:24[usunięto_link] wrote:
sam dyskryminusz mezczyzn piszac takie posty!
robisz z siebie i tym samym z innych facetow maxymalne PIERDOŁY i powiem Ci, ze czytac sie tego nie da
Przeprowadzone przez różne komisje badania wykazały: NIE MA BIOLOGICZNEGO, ANI SPOŁECZNEGO UZASADNIENIA, BY MĘŻCZYŹNI SZLI NA EMERYTURĘ 5 LAT PÓŹNIEJ NIŻ KOBIETY. To zwykła dyskryminacja płciowa mężczyzn.
21 kwietnia 2008 at 19:52ja jestem w pełni wyemancypowanym mężczyzną ;p.
21 kwietnia 2008 at 21:14szarak widocznie nie potrafi odnaleźć się na pozycji mężczyzny i stąd cała ta akcja…
żal…żal…żal…21 kwietnia 2008 at 22:46@-MENA wrote:
szarak widocznie nie potrafi odnaleźć się na pozycji mężczyzny i stąd cała ta akcja…
żal…żal…żal…Pewnia to kobieta ma władzę w domu no cóż ktoż musi zrobić porządek 😈
22 kwietnia 2008 at 05:28[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
sam dyskryminusz mezczyzn piszac takie posty!
robisz z siebie i tym samym z innych facetow maxymalne PIERDOŁY i powiem Ci, ze czytac sie tego nie da
Przeprowadzone przez różne komisje badania wykazały: NIE MA BIOLOGICZNEGO, ANI SPOŁECZNEGO UZASADNIENIA, BY MĘŻCZYŹNI SZLI NA EMERYTURĘ 5 LAT PÓŹNIEJ NIŻ KOBIETY. To zwykła dyskryminacja płciowa mężczyzn.
„Różne komisje” – brzmi na tyle ogólnikowo by odnieżć wrażenie, że do rangi argumentu to stwierdzenie nawet nie dorasta. Więcej konkretów Szarak.
Poza tym zapominasz, że kobiety w ciagu całego życia wbrew pozorom dożć ciężko pracują nie tylko zawodowo ale i w prywatnej sferze życia – w domu, gdy zakładają rodzinę (poród, czasem kilkukrotny + wychowanie dzieci).
22 kwietnia 2008 at 10:25Ale się nasłuchała banialuków w publikatorach. Z tą pracą w domu to różnie bywa w różnych małżeństwach, znam i takie domy, gdzie to mężczyzna głównie w domu zapieprza, a na dokładkę pójdzie 5 lat później na emeryturę (jak dożyje tej emerytury biedaczek…). Dyskryminacja płciowa mężczyzn co do wieku emerytalnego jest oczywista.
Jedyny pozytywny aspekt (dla mężczyzn) to fakt, że w zdominowanych przez mężczyzn zawodach wywalczyli sobie prawo do wczeżniejszej emerytury (górnicy, wojsko, policja, kolejarze i in.) Nie dla wszystkich jednak starczyłoby tu miejsca. Ci pozostali biedacy pracujący wspólnie z kobietami nie dożć, że pójdą 5 lat później na emeryturę, to jeszcze dyskryminowani są również w samej pracy – za to samo co kobieta wynagrodzemnie z reguły wykonywać muszą cięższą i trudniejszą pracę wg zasady – no przecież jesteż mężczyzną (niestety w rozumieniu i praktyce pachołkiem kobiety).
- AutorOdp.