- AutorOdp.
- 23 września 2009 at 09:29
Armani Aqua di Gio – prawdziwa RARKA wżród męskich perfumów
23 września 2009 at 10:02[usunięto_link] wrote:
Armani Aqua di Gio – prawdziwa RARKA wżród męskich perfumów
Ech… stare ale jare.
Ja ostatnio korzystam z Chanel Allure Sport… Mistrz… :)) Sam lubie tym pachniec:)27 kwietnia 2010 at 17:49La Crosse czerwone mmm……..;)
29 kwietnia 2010 at 08:30Zależy od pory roku.Lubię jak co jakiż czas zmienia zapach.
Ostatnio lubię jak mój mężczyzna pachnie Davidoff24 maja 2010 at 16:33Oczywiżcie ZEGNA – nawet po upraniu męskich szmatek jeszcze go czuć :)))
2 września 2010 at 10:46No, to tu też się wypowiem 😆 Nie czytałem całego wątku, ale gdzież padła nazwa:czarny adidas…….Panowie – nie idźcie tą drogą…to chyba najbardziej wieżniacka rzecz jaką można popełnić. Do niedawna jeszcze zapach ten kojarzony był bowiem z szeroko pojętym kapturowym dresiarstwem, albo remizą w jakiejż pipidówie. Bardzo intensywny, słodkawy (żeby nie powiedzieć mdlący), tani – a mimo to dostępny jako podróbka. Większą żenadą jest już chyba tylko Joop 🙁 Poza tym, wielu facetów (choć kobiet pewnie też) używa tego typu rzeczy, psikając bezpożrednio na ubranie. Taki sweter na przykład, przesiąka później potem, dymem papierosowym, frytkami i ch..wie czym jeszcze. Dodajmy do tego zjełczały zapach ostrego dezodorantu i mamy już prawdziwą, zapachową bombę atomową..Szkoły używania dezodorantów (oraz wszelkiego typu kulek, sztyftów, kremów) są dwie: albo prawie bezwonne, albo o tej samej nucie co woda toaletowa. I tylko na gołą skórę. Od tej zasady nie ma ŻADNYCH odstępstw. Danke schon.
10 października 2010 at 18:11no ale kobiet podnieca zngile mieso i te sprawy, myslisz ze kobiety lubia na mezczyznach zapach różu? nie, lubia te odmienne zapachy, np rzeznika ktory niedawno zabijal:) dlatego tacy sie najczesciej gniezdza z laskami ktorym chcica podpowiada z jakim to niechlujem mozna jeszcze dzis niezauwazalnie to zrobic, a ci zadbani dbajacy o czystosc oczytani z najwyzszej jakosci perfumami sa prawiczkami:)
28 października 2010 at 13:13Adidas Fair Play, STR8 Oxygen, Axe Vice i Axe Africa ;]
7 lutego 2011 at 09:36niebieski Versace 😉
9 sierpnia 2011 at 14:52Mój facet wie jaki zapach mnie najbardziej odpowiada 😉
To TASK ESSENTIAL Keep Fresh. świetny zapach, który utrzymuje się naprawdę długo.
Panowie – jeżli chcecie pozytywnie zaskoczyć swoje dziewczyny, to będzie to doskonały wybór 😉29 września 2011 at 01:55[usunięto_link] wrote:
Mój facet wie jaki zapach mnie najbardziej odpowiada 😉
wcale nie wątpię, śliczna 😉
[usunięto_link] wrote:
To TASK ESSENTIAL Keep Fresh. świetny zapach, który utrzymuje się naprawdę długo.
mówisz? 🙄
[usunięto_link] wrote:
Panowie – jeżli chcecie pozytywnie zaskoczyć swoje dziewczyny, to będzie to doskonały wybór 😉
dobraaa… psiknę się 😀 myżlisz, że podziała :- ?
ps. opowiem ci PO 🙂
8 maja 2012 at 14:19E tam, nie wierzę w 'moc’ dezodorantu 😉 Moim zdaniem wystarczy zwykły antyperspirant i do tego jakież dobre perfumy, ot Hugo Boss Szary 😉
8 maja 2012 at 20:27a ja uważam, że czar wieczoru 😉 i odlotowy taniec jupi
zapracha na majówkę, ludziskaaa! termo
9 grudnia 2012 at 22:48Lubie jak facet delikatnie pachnie. Nie ważne czy pachnidło kosztuje 30 czy 300 zł
26 grudnia 2012 at 22:23[usunięto_link]… wrote:
Lubie jak facet delikatnie pachnie. Nie ważne czy pachnidło kosztuje 30 czy 300 zł
Lauri, bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź jupi
- AutorOdp.