- AutorOdp.
- 24 listopada 2008 at 16:59
mnie Zovirax i inne masci tez wybitnie nie pomagaly… stosowalam rozne specyfiki, ale nie probowalam plasterkow a tez tak mialam ze zovirax dalam na samym poczatku, jak warga tylko swedziala i nie pomoglo, zrobil sie pechrzyk 🙁
wiec wyprobuje nastepnym razem plasterki bo poki co nie mam opryszczki na szczescie 🙂aha moj tato mowil ze jak mial opryszczke to znajomy lekarz przepisal mu tabletki – jakis antybiotyk i ze super, ze nie ma od tamtej pory, nie znam nazwy ale ktos juz o talbetkach tu pisal wiec pewnie te same…
sprobuje jak mi cos wyskoczy i dam Wam znac 🙂pozdro
25 listopada 2008 at 18:03Te antybiotyki na opryszczke to chyba różne są? cze może jakiż jeden skuteczny?TYlko, żę wirusa nie pozbędę się tak syzbko.
27 listopada 2008 at 23:22no to w ogóle jest pomylenie z poplątaniem bo opryszczka to jest przecież wirus a antybiotykiem zwalcza się bakterie a nie wirusy… 🙄
29 listopada 2008 at 22:04Ale skuteczny jest ten antybiotyk? to sa jakies tabletki czy co?
26 grudnia 2008 at 20:36ja stosuję heviran. Takie tabletki. Rewelacja.
Jak nie mam pod reką (bo to na receptę) to używam takich plastrów na opryszczkę. NIe są aż tak dobre ale przynajmniej po nich strupa nie ma. I wogole ich nie widać. Można nawet szminkę na to dawać.
30 grudnia 2008 at 13:19Czosnek, zapach nie przyjemny, ale jak jest pod ręką to czemu nie? Na mnie działa. Mażć jakąż posiadam, ale nawet nazwy nie znam, gdy rzadko ją używam.
12 stycznia 2009 at 11:08Ja muszę wam powiedzieć, że od dawna nie miałam opryszczki. Od pukać bo zima cały czas, ale naprawdę chyba przez to, że łykam witaminki i ciepło się ubieram.
19 stycznia 2009 at 12:54Jeszcze mi się coż przypomniało, co nieźle działa. Jak tylko czuje, że coż się zbliża (czytaj zimno) i zaczyna mnie swędzieć warga, to piję multiwitaminę i czasem pomaga, bo to taka dawka witamin podbudowująca organizm.
Polecam spróbować.17 lutego 2009 at 12:44niestety nie ma tak jak piszesz ale to jak się leczysz jest najlepszym wyjżciem moja znajoma studiuje farmakologię i też ostatnio mówili im że najlepszym lekiem są te przepisywane przez lekarza bo mają zupełnie inne działanie niż mażci typu Zovirax.
opryszczka nie jest ani estetyczna ani przyjemna dlatego myżlę że warto zająć się nią porządnie szkoda że większożć z nas zamiast chodzić z tym do lekarza idzie po pastę do zębów do drogerii18 lutego 2009 at 21:02jezu, opryszka, moja zmora… chyba też wybiorę się do lekarza… dopóki nie zaczęłam czytać, nie wiedziałam, że można to wyleczyć „od żrodka”… Ten Heviran to faktycznie jest taki dobry?
19 lutego 2009 at 11:42rzeczywiżcie dużo informacji na ten temat o niektórych sprawach nie miałam pojęcia trzeba to leczy dziewczyny tym bardziej jeżli chce się zajżć w ciąże
20 lutego 2009 at 21:42[usunięto_link] wrote:
Ten Heviran to faktycznie jest taki dobry?
Moja kumpela go stosowała i bardzo chwaliła :D. Ona miała opryszczkę dosyć często (min. raz w miesiącu), a ostatnio nic jej nie wyskakuje :P.
22 lutego 2009 at 13:28słuchajcie dziewczyny a jakie znacie najdziwniejsze (bynajamniej nie skuteczne) metody na opryszczkę?
22 lutego 2009 at 16:54No ja słyszałam, że wystarczy psiknąć dezodorantem 😯 . Wyobrażacie to sobie :?::!:
22 lutego 2009 at 17:38pewnie wysyłaj wysyłaj 🙂 niech się szwagier podleczy solidnie tym bardziej jeżli tak często mu to zimno wyskakuje 🙂
woskowina z ucha zabiłaż mnie tym (żmiech przez łzy)
- AutorOdp.