- AutorOdp.
- 23 lutego 2009 at 19:44
hostessa najdziwniejsza metoda to jak już pisała ananeczka woskowina z ucha, prawie zwymiotowałam jak o tym przeczytałam 🙄
ja jednak wolę się leczyć farmakologicznie 😈 [/b]23 lutego 2009 at 20:15Ja też :D. Dobrze dobrany (przez lekarza) lek przeciwwirusowy jest chyba najlepszym rozwiązaniem w walce z opryszczką 😆
24 lutego 2009 at 18:09Też słyszałam, że HSV1 może powodować wykwity na narządach rodnych, ale wtedy już wizyta u lekarza jest konieczna, szczególnie jeżli planujesz ciążę. Opryszczka może być bardzo niebezpieczna dla dziecka!
25 lutego 2009 at 19:50Pierwsza infekcja narządów płciowych u kobiet we wczesnym okresie ciąży jest bardzo groźna, podobnie zresztą zakażenie noworodków podczas porodu, dlatego w grupie ryzyka przeprowadza się cesarki, żeby nie zarazić dziecka… Powikłania mogą być na prawdę straszne 🙄
25 lutego 2009 at 20:56Cesarka bezpieczniej
26 lutego 2009 at 19:42Czyli z ciąży nie leczyłaż opryszczki tak?
28 lutego 2009 at 09:10[usunięto_link] wrote:
Powikłania mogą być na prawdę straszne 🙄
Noo też się naczytałam o nich, włos się na głowie jeży 🙁
2 marca 2009 at 21:56ananeczka czyli teraz po ciąży już jestes po leczeniu tak zrozumiałam tak? a w ciąży jakiego smarowidła używałaż? pomagał?
3 marca 2009 at 19:47aha rozumiem, pewnie lepiej odczekać bezpiecznie w szczególnożci jesli karmisz piersią 🙂 ale dobrze że postanowiłaż z tym zrobić porządek 🙂 a ile miesięcy ma dzidzia?
5 marca 2009 at 19:22no tak to już duży chłop a nie żadna dzidzia 😳
a co do opryszczki to rozumiem że wybierasz się z nią do lekarza tak? czy może już byłaż 🙂5 marca 2009 at 23:11Najlepszy na opryszczkę jest Heviran – tabletki, a do smarowania mażć Herpex.
6 marca 2009 at 20:33arletta ale ten lek nie leczy przyczyny tylko sam wykwit tak? nie lekko naciągane ta nowożć ?
8 marca 2009 at 12:27@Arletta wrote:
A ja bym zaproponowała nowy żrodek dostępny od nie dawna na rynku polskim jaki mi przepisał mój prywatny lekarz.
Jest to nie zwykły specyfik który pomógł mi w niecały miesiąc pozbyć się okropnej opryszczki. jego nazwa brzmi RGE Gourl. zapraszam do poradnika jak używać oraz znajdziecie tam zdjęcia przed i po zastosowaniu.
[usunięto_link]😆 😆 😆 cofam to, co napisałam wczeżniej o najdziwniejszej metodzie leczenia opryszczki… hahaha, ta pani przeszła sama siebie 😆
8 marca 2009 at 23:36hehehe no to orginalniejsze od mażci końskiej 🙂 swoja drogą znacie najbardziej absurdalne metody leczenia oprychy?
9 marca 2009 at 23:38Hahaha- już mnie widzicie z okładem z kocich odchodów na wardze 😛
- AutorOdp.