• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

hostessa najdziwniejsza metoda to jak już pisała ananeczka woskowina z ucha, prawie zwymiotowałam jak o tym przeczytałam 🙄
    ja jednak wolę się leczyć farmakologicznie 😈 [/b]

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Ja też :D. Dobrze dobrany (przez lekarza) lek przeciwwirusowy jest chyba najlepszym rozwiązaniem w walce z opryszczką 😆

werkaa
    Member
    • Zasłużony

Też słyszałam, że HSV1 może powodować wykwity na narządach rodnych, ale wtedy już wizyta u lekarza jest konieczna, szczególnie jeżli planujesz ciążę. Opryszczka może być bardzo niebezpieczna dla dziecka!

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Pierwsza infekcja narządów płciowych u kobiet we wczesnym okresie ciąży jest bardzo groźna, podobnie zresztą zakażenie noworodków podczas porodu, dlatego w grupie ryzyka przeprowadza się cesarki, żeby nie zarazić dziecka… Powikłania mogą być na prawdę straszne 🙄

stylekobiet
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Cesarka bezpieczniej

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

Czyli z ciąży nie leczyłaż opryszczki tak?

werkaa
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Powikłania mogą być na prawdę straszne 🙄

Noo też się naczytałam o nich, włos się na głowie jeży 🙁

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ananeczka czyli teraz po ciąży już jestes po leczeniu tak zrozumiałam tak? a w ciąży jakiego smarowidła używałaż? pomagał?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

aha rozumiem, pewnie lepiej odczekać bezpiecznie w szczególnożci jesli karmisz piersią 🙂 ale dobrze że postanowiłaż z tym zrobić porządek 🙂 a ile miesięcy ma dzidzia?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no tak to już duży chłop a nie żadna dzidzia 😳
    a co do opryszczki to rozumiem że wybierasz się z nią do lekarza tak? czy może już byłaż 🙂

iwyl
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Najlepszy na opryszczkę jest Heviran – tabletki, a do smarowania mażć Herpex.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

arletta ale ten lek nie leczy przyczyny tylko sam wykwit tak? nie lekko naciągane ta nowożć ?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

@Arletta wrote:

A ja bym zaproponowała nowy żrodek dostępny od nie dawna na rynku polskim jaki mi przepisał mój prywatny lekarz.
    Jest to nie zwykły specyfik który pomógł mi w niecały miesiąc pozbyć się okropnej opryszczki. jego nazwa brzmi RGE Gourl. zapraszam do poradnika jak używać oraz znajdziecie tam zdjęcia przed i po zastosowaniu.
    [usunięto_link]

😆 😆 😆 cofam to, co napisałam wczeżniej o najdziwniejszej metodzie leczenia opryszczki… hahaha, ta pani przeszła sama siebie 😆

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hehehe no to orginalniejsze od mażci końskiej 🙂 swoja drogą znacie najbardziej absurdalne metody leczenia oprychy?

werkaa
    Member
    • Zasłużony

Hahaha- już mnie widzicie z okładem z kocich odchodów na wardze 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak sobie poradzić z opryszczką?"

Przewiń na górę