• Autor
    Odp.
  • berek
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Panie moje Panie, nie odchudzajcie si臋 do size 36 czy 34 bo to jest przegi臋cie!!!!!!! 馃懣

black_mamba
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 743
    • Zas艂u偶ony

Najlepszy jest 38 馃榾

[email protected]
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Ja mam 40 czyli tzw L i czasem musze sie poodchudzac, ale specjalnie nei nazekam 馃槢 馃檮

jakubek
    Keymaster
    • Temat贸w: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usuni臋to_link]@caprice.com.pl wrote:

hahahahahahah

widz臋 ze m贸j podzia艂 troszk臋 wam pomiesza艂 hahahhaha 馃槈

Ale wy kobiety macie problemy hahahaha 馃槇

[email protected]
    Member
    • Maniak

Kubusiu mezczyzn nam brakuje do dyskusji 馃檨 Ciebie nie ma berek te偶 nas zaniedbuje wiec my kobiety raztujemy sie same. Trzeba o czym偶 rozmawia膰, chociazby o babskich sprawach 馃槢

[email protected]
    Member
    • Maniak

Kubusiu mezczyzn nam brakuje do dyskusji 馃檨 Ciebie nie ma berek te偶 nas zaniedbuje wiec my kobiety raztujemy sie same. Trzeba o czym偶 rozmawia膰, chociazby o babskich sprawach 馃槢

[email protected]
    Member
    • Maniak

[email protected]
    Member
    • Maniak

eivissa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Widze, 偶e kole偶anka przede mn膮 chcia艂a wyrazi膰 si臋 jasno i 偶eby nie by艂o 偶adnych w膮tpliwo偶ci… 馃槅
    Ksi膮zki m贸wicie…ale co mam czyta膰 jak to zrobi膰 偶eby si臋 odchudzi膰 i mo偶e od samego czytania ubedzie mi z 5kilo??
    Nie zebym mia艂a cos przeciwko, ale chyba nie da rady tak.
    Znalazlam ostatnio troche info o 膰wiczeniach i chyba zainwestuj臋 w pi艂k臋 do 膰wicze艅, tak膮 du偶a…podobno jak sie na nie 膰wiczy to plecy nie bol膮.
    A hula-hop dobre jest na „boczki” podobno…Co Wy na to?? 馃挕

jakubek
    Keymaster
    • Temat贸w: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usuni臋to_link]@caprice.com.pl wrote:

Ale my rozumiemy jak si臋 raz do nas powie hahahaha 馃槈

[email protected]
    Member
    • Maniak

jakubek tak????? 馃槸 nie wiedzia艂am

hahahhahahaha 馃槈 馃榾

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Widze, 偶e kole偶anka przede mn膮 chcia艂a wyrazi膰 si臋 jasno i 偶eby nie by艂o 偶adnych w膮tpliwo偶ci… 馃槅
    Ksi膮zki m贸wicie…ale co mam czyta膰 jak to zrobi膰 偶eby si臋 odchudzi膰 i mo偶e od samego czytania ubedzie mi z 5kilo??
    Nie zebym mia艂a cos przeciwko, ale chyba nie da rady tak.
    Znalazlam ostatnio troche info o 膰wiczeniach i chyba zainwestuj臋 w pi艂k臋 do 膰wicze艅, tak膮 du偶a…podobno jak sie na nie 膰wiczy to plecy nie bol膮.
    A hula-hop dobre jest na „boczki” podobno…Co Wy na to?? 馃挕

Oczywi偶cie 偶e od czytania nie s chudniesz ale jak poczytasz to bedziesz wiedzia艂a co i jak 馃槢
    na pi艂ce nie 膰wiczy艂am nigdy ale hula-hop to bardzo dobry pomys艂. do tego jeszcze jaka偶 dieta i bedzie cool. 馃榾

kassiulaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

dawno mnie tu nie bylo.. dlaczego? sama nie wiem, lecz wracajac do tematu…
    skonczy艂am moje wypowiedzi na tym, iz zaczyna艂am „magiczna 6 weidera”, skonczy艂am ja, zrobi艂am wszystkie cwiczonka 馃檪 lecz stwierdzam, ze to jednak nie to 馃檨 rzeczywiscie brzunio sie poprawi艂 tak, ze zacze艂y bardziej uwydatniac sie miesnie, ale oponka ciagle jest 馃檨
    od poniedzia艂ku zaczynam stosowac sie do cwiczen Tmilee _ ja che miec taki brzuch, ja che miec takie posladki. bede wykonywac je codziennie na przemian 馃檪 oby to pomoglo 馃檪 i obym miala silna wole 馃槢

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

dawno mnie tu nie bylo.. dlaczego? sama nie wiem, lecz wracajac do tematu…
    skonczy艂am moje wypowiedzi na tym, iz zaczyna艂am „magiczna 6 weidera”, skonczy艂am ja, zrobi艂am wszystkie cwiczonka 馃檪 lecz stwierdzam, ze to jednak nie to 馃檨 rzeczywiscie brzunio sie poprawi艂 tak, ze zacze艂y bardziej uwydatniac sie miesnie, ale oponka ciagle jest 馃檨
    od poniedzia艂ku zaczynam stosowac sie do cwiczen Tmilee _ ja che miec taki brzuch, ja che miec takie posladki. bede wykonywac je codziennie na przemian 馃檪 oby to pomoglo 馃檪 i obym miala silna wole 馃槢

Kupi艂a偶 ta kaset臋 reklamowan膮 w tv???

jestem ciekawa rezultat贸w 馃榾

aluta
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

艂a艂 dziewczyny podziwiam wasze zaciecie. Ja raz na jaki偶 czas mam mocne postanowienie 偶e bede duzo cwiczy艂a ale ko艅czy sie na tym 偶e ide na aerobik a potem p艂acze z powodu b贸lu mie偶nmi. Gdyby nie dermentol kilka razy oszala艂abym z bolu. Ca艂e szcz臋偶cie 偶el ten szybko daje ukojenie i rewelacyjnie dzia艂a na obola艂e mi臋偶nie. Wydaje mi sie r贸wnie偶 偶e rozmiar 38 jest ok i nie widze sensu schodzic do 36 !

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jak to zrobic? :D"

Przewi艅 na g贸r臋