• Autor
    Odp.
  • [email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jak sie nie najem to jestem nie do wytrzymania 😳 Człowiek najedzony to człowiek szczężliwy 🙂 Poza tym nie podobają mi sie chude kobiety, ja jestem szczupła i ciesze sie z tego bardzo.

I nasze przysłowie narodowe Polak głodny Polak zły 😀

nie podobają ci sie chude, ale jesteż szczupła i cieszysz sie z tego?? chyba nie bardzo rozumiem. 😕

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Jak nie rozumiesz? Mamy ludzi z niedowaga normalnych i nadwaga. ja jestem normalna, mam biorda i biust, ale nie jestem tłusta to zaliczam sie do szczupłych. Sa kobiety ktore nie maja bioder, nic nie maja i zaliczaja sie do chudych…. takie wieszaki.. przepraszam ze tak mówie ale nie wiem jak inaczej wytłumaczyć chuda kobiete 🙄

[email protected]
    Member
    • Maniak

to ja dziele : chudy , szczupły, normalny, z nadwaga…. 😛

Inaczej cie zrozumiałam poprostu 😉

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

😀 to wg Twojej skali jestem normalna 🙄

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

hahaha ale nasze Panie się rozgadały.
    ale macie rację „te wieszaki” faktycznie są nie apetyczne.
    Ja również lubie kobiety „normalne” – odp na twoje pytanie Mamba.
    A co do jedzenia – Kasiu – doskonale cię rozumiem ja też przez cały dzień mogę nic nie jeżć ( i zreszta tak robie) a wieczór jest mój 😈

[email protected]
    Member
    • Maniak

Nie wiem dlaczego tak jest. Moze dlatego że w ciągu dnia człowiek pracuje, ma sporo zajęć, brak mu czasu na jedzenie i czasem nawet o tym nie myżli. Przychodzi wieczór, godzina dziewiętnasta, wygodny fotel, film i pyszna kolacyjka mmmm. Juz jestem głodna.

black_mamba cieszę się że jesteż „normalna” 😉

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

😀

eivissa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Macie rację laseczki!
    Wieczory są najgorsze! Włążnie wciągnęłąm bułeczkę i już jestem na siebie zła 😡 !! Z drugiej strony chętnie spożyłabym następną…
    A przecież wiem, że nie mogę…

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

A ja dzisiaj sobie na kolacje zrobiłam plendze 😀 mniam, ale troszke z czosnkiem przesadziłam 😕 ide pare brzuszków zrobic 😉

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

A ja dzisiaj sobie na kolacje zrobiłam plendze 😀 mniam, ale troszke z czosnkiem przesadziłam 😕 ide pare brzuszków zrobic 😉

Och ty nasza spotsmenko hihihi

eivissa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

A tak wogóle, to powiedźcie mi, bo ja tu dopiero dołączyłam,więc nie wiem, ale czy któraż z Was odchudza sie tak na serio?? A jak tak to co robicie?? Bo ja jak narazie już drugi rok powtarzam sobie, że muszę się wźiążć za siebie i choćby zacząć ćwiczyć, ale nic mi z tego nie wychodzi…
    skąd tu motywację brać??? 😥

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja się kiedyż odchudzałam dla faceta 😕 większej głupoty nie mogłam zrobić(oczywiżcie teraz jestem z innym) 😀 , z motywacja jest bardzo ciężko, najlepiej zacząć od ćwiczeń na prawde można sie przyzwyczaić do codziennej gimnastyki 🙂 Wg mnie najlepsza dieta to ograniczenie (ale nie wyeliminowanie) posiłków i oczywiżcie dużo SPORTU 😀 😀 😀 ❗ ❗

[email protected]
    Member
    • Maniak

eivissa kup sobie jakąż książkę na ten temat albo miesięcznik „Super Linia” polecam. Poza tym zawsze mozesz isc do lekarza i poprosić o pommoc.

Ja odchudzam sie od kilku lat co jakiż czas jak przesadze z moimi ukochanymi kolacyjkami. 😉

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja sie nie odchudzam, lece z wagi zwykle jak mam jakież „stresy” i włażciwie jem wszystko na co mam ochote. Zastanawiam sie tylko do jakiej klasyfikacji zaliczyć sie- czy normalna czy szczupła 😈

[email protected]
    Member
    • Maniak

hahahahahahah

widzę ze mój podział troszkę wam pomieszał hahahhaha 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak to zrobic? :D"

Przewiń na górę