- AutorOdp.
- 16 listopada 2005 at 13:16
[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link]@caprice.com.pl wrote:
Kubusiu nie wiem czy m膮dre…ale mowi臋 szczerze to co my偶l臋 馃榾
To dobrze Kasie艅ko to dobrze 馃槅
馃檮 馃槢 馃槈
16 grudnia 2005 at 20:49[usuni臋to_link] wrote:
Witam!
Je偶eli s膮 ch臋tni forumowicze, kt贸rzy chca poprawic wygl膮d sylwetki, zapraszam do zgloszen, WYSLE VIDEO CWICZENIA NA POCZT臉 EMAILOWA!Czy ja mog臋 prosi膰 o te 膰wiczenia ?
na adres [usuni臋to_link]16 grudnia 2005 at 22:31Ja prosi艂am o nie ale nie dosta艂am 馃檨
Virginia chyba zapomnia艂a i strasznie dawno jej tu nie widzialam18 grudnia 2005 at 11:20To mo偶e ja wam pode偶l臋 jakie偶 ciekawe 膰wiczenia na video hihiihii
18 grudnia 2005 at 16:10Ju偶 sobie 偶ci膮gn臋艂am 膰wiczenia z Wiza偶u i od dzisiaj chyba zaczn臋 膰wiczy膰 .
Zobaczymy za par臋 tygodni efekty 馃槅19 grudnia 2005 at 14:40[usuni臋to_link] wrote:
Ju偶 sobie 偶ci膮gn臋艂am 膰wiczenia z Wiza偶u i od dzisiaj chyba zaczn臋 膰wiczy膰 .
Zobaczymy za par臋 tygodni efekty 馃槅B臋d臋 Ci dopingowa艂a. Narazie na wi臋cej mnie nie sta膰 馃檨
jestem leniwa, brak mi ch臋ci i kocham je偶膰 馃槈 馃槢3 stycznia 2006 at 08:07Jedzenie nie przeszkadza w 膰wiczeniach, a nawet pomaga jak z nim nie przesadzamy. Musimy przecie偶 miec energie. Ja 膰wiczne niamal codziennie, chocia偶by 15 min i nie wobra偶am sobie bez tego 偶ycia. Ale jezeli nie macie takiego samozaparcia to polecam areobic, tenis, basen…. Nie musimy przecie偶 膰wiczyc codziennie 馃檪 Jezleli chcemy tylko utzrymac linie wystarczy 2 razy w tygodniu. Jezeli chcemy wycwiczyc miesnie to co dwa dni wrecz nie wolno codziennie, podobnie jest z rozciaganiem sie. Ja co drugi dzien sie rozciagam i co drugi cwicze mi臋snie, do tego raz w tygodniu gram w tenisa, (jeszcze do niedawna ta艅czylam, ale juz niestety nie mam czasu), czasem rowniez na konie sie przejade, no i raz w roku koniecznie na narty 馃榾
3 stycznia 2006 at 18:23latem je偶d偶臋 na rowerze a zim膮 w domku na stacjonarny, czasem brzuszki 馃檨 ale kiepsko to u mnie idzie… 馃槬
3 stycznia 2006 at 21:33cholender, ja tez zarzucilam codzienne cwiczenia:( a po swietach okr膮glutko si臋 zrobi艂o;)
4 stycznia 2006 at 12:19Oj tak brzuszek po 偶wi臋tach si臋 pojawi艂:/ Trzeba co偶 z tym zrobi膰 bo nie mieszcz臋 si臋 w ulubione spodnie. Znaczy si臋 mamy problemy z dopi臋ciem guziczka. I mi臋偶nie brzucha takie „sflacza艂e”:(
5 stycznia 2006 at 17:49Ja mam ten sam problem, tylko nie mog臋 si臋 zmobilizowa膰 馃槬
Zim膮 to tak troch臋 ci臋偶ko , przez to 偶e jak wracam z pracy to ju偶 jest ciemno.5 stycznia 2006 at 20:18Zw艂aszcza 偶e zima zak艂adamy ciep艂y, gruby sweter i wszystko mozna zakryc:) gorzej na wiosne jak zaczynamy nosic obcisle bluzeczki.. 馃檪
5 stycznia 2006 at 20:57A ja obcisle bluzeczki nosze ca艂y rok:) i wlasciwie nie lubie lu藕nych bluz, swetr贸w i T-shert贸w
5 stycznia 2006 at 21:20zima w bluzeczkach? oj Figa nie mow 偶e nie nosisz swetrow? przeciez jest tak zimno…
6 stycznia 2006 at 12:20Hmmm no czasem nosze:) ale faktycznie nie lubie a ju偶 golf贸w nie znosze!
- AutorOdp.