- AutorOdp.
- 6 stycznia 2006 at 18:38
Ja uwielbiam golfy, ciep艂e, grube swetry! Mi jest zawsze bardzo zimno i jak zalkadam bluzeczke to umieram, nie moge wytrzymac.. 馃檪
7 stycznia 2006 at 11:55[usuni臋to_link] wrote:
Ja uwielbiam golfy, ciep艂e, grube swetry! Mi jest zawsze bardzo zimno i jak zalkadam bluzeczke to umieram, nie moge wytrzymac.. 馃檪
Fidze jest prawie zawsze ciep艂o i naprawd臋 chodzi bardzo letnie ubrana……. 馃槇
7 stycznia 2006 at 13:57I znowu plaga hahahahahahha –teraz dotycz膮ca 膰wicze艅.
A ja lubie czasem ciep艂y seterek za艂o偶y膰, golfy….hmmm kiedys nosi艂am. Teraz nie mam ale nie dlatego 偶e nie lubie, jako偶 tak si臋 zdarzy艂o ze dawno nie kupi艂am 馃檪
8 stycznia 2006 at 22:54Fidze jest prawie zawsze ciep艂o i naprawd臋 chodzi bardzo letnie ubrana……. :twisted:[/quote]
No letnio to mo偶e nie bo to nie ta pora roku:]]] ale faktycznie lubie jak jest ch艂odniej…..przynajmiej na zewn膮trz 馃槇
9 stycznia 2006 at 20:20Oj widz臋 偶e Figa ciep艂o-krwista 馃槈 ja jestem zmar藕lak. Lubie jak jest bardzo ciep艂o. Zom膮 mo偶e nie ubieram si臋 jak cebula ale lubie jak mnie co偶 ogrzewa i lubie nosi膰 sweterki 馃榾
Tydzien temu kupi艂am sobie sweterek do偶膰 „偶mieszny” jest gruby, jakby robiony na drutach ale ma ogromny dekolt, w艂a偶ciwie ramiono w nim s膮 do po艂owy odkryte- wyglada odjazdowo 馃槈10 stycznia 2006 at 17:00Figa to mo偶e na narty razem?? 馃槇
Nie ukrywam lubi臋 ch艂odne zimowe s艂oneczne dni……….i mi艂e towarzystwo r贸wnie偶10 stycznia 2006 at 17:43To ja nie wiem co ja jestem, mi jest zawsze zimno, nawet latem czasem chodze w dlugich spodniach bo w spodnicy mi nogi marzna. Ja tez uwielbiam odkryte ramiona ale zima brrrr……. ja chce lato, 30 stopni wtedy to sie letnio ubiore 馃槅
13 stycznia 2006 at 10:48Oj tak tak 30 stopni ja tez chc臋 馃榾
W spodniach te偶 czesto chodze latem – takich cieniutkich, ale nie dlatego 偶e mi zimno tylko dlatego 偶e lubi臋 馃槈13 stycznia 2006 at 12:09Spodnie w lato?????/
Co za profanacja!!!!!!!!!!!
Ja latem najbardziej lubi臋 odkryte nogi u Pa艅:))))13 stycznia 2006 at 14:55berek logicznie my偶lisz 馃槈 馃槼
ale w spodniach te偶 mo偶na wyglada膰 sexi 馃槈13 stycznia 2006 at 14:55Oj Berek zale偶y jakie nogi, zale偶y jakie…. 馃槢 馃槈
13 stycznia 2006 at 15:40hahahhaha
w艂a偶nie sobie wyobrazi艂am jakies ochydne, ow艂osione i blade nogi hahahhaha. No takie chyba by 艂adnie nie wyglada艂y w mini 馃槈13 stycznia 2006 at 18:51Grube z celulitem i krzywe 馃槢 To cos dla Berka 馃槢 prawda? odkryte nogi mniam 馃槈
13 stycznia 2006 at 21:55[usuni臋to_link] wrote:
Figa to mo偶e na narty razem?? 馃槇
Nie ukrywam lubi臋 ch艂odne zimowe s艂oneczne dni……….i mi艂e towarzystwo r贸wnie偶A pytamy ma艂偶onk贸w o zdog臋 czy tak po cichutku si臋 wymkniemy?
14 stycznia 2006 at 11:04Ja jestem za Borkiem :)) w lecie lubie spodniczki i spodenki a spodnie zadziej i wieczorowo bardziej:)
- AutorOdp.