• Autor
    Odp.
  • black_mamba
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 743
    • Zas艂u偶ony

Ja uwielbiam golfy, ciep艂e, grube swetry! Mi jest zawsze bardzo zimno i jak zalkadam bluzeczke to umieram, nie moge wytrzymac.. 馃檪

jakubek
    Keymaster
    • Temat贸w: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Ja uwielbiam golfy, ciep艂e, grube swetry! Mi jest zawsze bardzo zimno i jak zalkadam bluzeczke to umieram, nie moge wytrzymac.. 馃檪

Fidze jest prawie zawsze ciep艂o i naprawd臋 chodzi bardzo letnie ubrana……. 馃槇

[email protected]
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

I znowu plaga hahahahahahha –teraz dotycz膮ca 膰wicze艅.

A ja lubie czasem ciep艂y seterek za艂o偶y膰, golfy….hmmm kiedys nosi艂am. Teraz nie mam ale nie dlatego 偶e nie lubie, jako偶 tak si臋 zdarzy艂o ze dawno nie kupi艂am 馃檪

Figa
    Keymaster
    • Temat贸w: 59
    • Odp.: 880
    • Zas艂u偶ony

Fidze jest prawie zawsze ciep艂o i naprawd臋 chodzi bardzo letnie ubrana……. :twisted:[/quote]

No letnio to mo偶e nie bo to nie ta pora roku:]]] ale faktycznie lubie jak jest ch艂odniej…..przynajmiej na zewn膮trz 馃槇

[email protected]
    Member
    • Maniak

Oj widz臋 偶e Figa ciep艂o-krwista 馃槈 ja jestem zmar藕lak. Lubie jak jest bardzo ciep艂o. Zom膮 mo偶e nie ubieram si臋 jak cebula ale lubie jak mnie co偶 ogrzewa i lubie nosi膰 sweterki 馃榾
    Tydzien temu kupi艂am sobie sweterek do偶膰 „偶mieszny” jest gruby, jakby robiony na drutach ale ma ogromny dekolt, w艂a偶ciwie ramiono w nim s膮 do po艂owy odkryte- wyglada odjazdowo 馃槈

berek
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Figa to mo偶e na narty razem?? 馃槇
    Nie ukrywam lubi臋 ch艂odne zimowe s艂oneczne dni……….i mi艂e towarzystwo r贸wnie偶

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

To ja nie wiem co ja jestem, mi jest zawsze zimno, nawet latem czasem chodze w dlugich spodniach bo w spodnicy mi nogi marzna. Ja tez uwielbiam odkryte ramiona ale zima brrrr……. ja chce lato, 30 stopni wtedy to sie letnio ubiore 馃槅

[email protected]
    Member
    • Maniak

Oj tak tak 30 stopni ja tez chc臋 馃榾
    W spodniach te偶 czesto chodze latem – takich cieniutkich, ale nie dlatego 偶e mi zimno tylko dlatego 偶e lubi臋 馃槈

berek
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Spodnie w lato?????/
    Co za profanacja!!!!!!!!!!!
    Ja latem najbardziej lubi臋 odkryte nogi u Pa艅:))))

[email protected]
    Member
    • Maniak

berek logicznie my偶lisz 馃槈 馃槼
    ale w spodniach te偶 mo偶na wyglada膰 sexi 馃槈

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

Oj Berek zale偶y jakie nogi, zale偶y jakie…. 馃槢 馃槈

[email protected]
    Member
    • Maniak

hahahhaha
    w艂a偶nie sobie wyobrazi艂am jakies ochydne, ow艂osione i blade nogi hahahhaha. No takie chyba by 艂adnie nie wyglada艂y w mini 馃槈

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

Grube z celulitem i krzywe 馃槢 To cos dla Berka 馃槢 prawda? odkryte nogi mniam 馃槈

Figa
    Keymaster
    • Temat贸w: 59
    • Odp.: 880
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Figa to mo偶e na narty razem?? 馃槇
    Nie ukrywam lubi臋 ch艂odne zimowe s艂oneczne dni……….i mi艂e towarzystwo r贸wnie偶

A pytamy ma艂偶onk贸w o zdog臋 czy tak po cichutku si臋 wymkniemy?

Skowronek
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 85
    • Sta艂y bywalec

Ja jestem za Borkiem :)) w lecie lubie spodniczki i spodenki a spodnie zadziej i wieczorowo bardziej:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jak to zrobic? :D"

Przewi艅 na g贸r臋