- AutorOdp.
- 28 stycznia 2006 at 11:42
Moja kole偶anka schud艂a przez wakacje 8 kilo i tylko przez to 偶e przesta艂a je偶膰 chpisy na kolacje! Niesamowie.. bez 偶adnych 膰wiczen 馃檪
28 stycznia 2006 at 12:00Wie偶臋 w to bo wszystko zalezy od organizmu. Ja czesto si臋 odchudzam i chudne r贸znie czasem 1 kg na tydzien a czasem 3. Stres mi nie pomaga, wr臋cz odwrotnie jak mam sytuacje stresowe to jem.
A kilka miesiecy temu jak by艂am chora to przez tydzie艅 schud艂am 5 kg. By艂o to dla mnie szokiem ale i wielk膮 rado偶ci膮. Chociaz choroba raz na co偶 si臋 przyda艂a.28 stycznia 2006 at 13:50Ja te偶 jak si臋 stresuje to jem 馃檨
28 stycznia 2006 at 16:43Widz臋, 偶e to stres jest g艂贸wnym powodem nadwagi.
Je偶li kt贸ra偶 z Was b臋dzie mia艂a problem to go nie 'zjadajcie’!
i to dos艂ownie :D:D:D
ALe wyjd藕cie na dw贸r a偶 emovje opadn膮
a p贸藕niej wr贸膰icie do domu i znajdzcie sobie jakies zaj臋cie
PA:*:*:*:*28 stycznia 2006 at 19:42[usuni臋to_link] wrote:
Widz臋, 偶e to stres jest g艂贸wnym powodem nadwagi.
Je偶li kt贸ra偶 z Was b臋dzie mia艂a problem to go nie 'zjadajcie’!
i to dos艂ownie :D:D:D
ALe wyjd藕cie na dw贸r a偶 emovje opadn膮
a p贸藕niej wr贸膰icie do domu i znajdzcie sobie jakies zaj臋cie
PA:*:*:*:*…na przyk艂ad jedzenie. haHAHHAHAHAHAHA
Ale powa偶nie to 艂atwo komu偶 m贸wi膰 gorzej zrobi膰 馃槬
31 stycznia 2006 at 10:53Yhm 馃槓
latwo m贸wic 馃槓
Ja pisze to co robiejadam wszystko – i owoce i slodycze, warzywa, pieczywo ale tylko na 偶niadanie
wstaje o 5.30 i robie sobie mooj posilek
a poozniej znoow ide spac (oczywiscie moowie gdy mam dzien wolny od szkoly, bo inaczej to ide na autobus)
a jak wstaje to nie chce mi sie jesc
tylko troche cwicze
a po cwiczeniach czas jush sam leci….31 stycznia 2006 at 16:42I nic nie jesz przez ca艂y dzie艅? Ja nie potrafie ani wsta膰 o 5 30 ani nie je偶膰 nieczego poza 偶niadaniem 馃檪 bardzo lubie 膰wiczy膰 i wiem 偶e przy odpowiedniej diecie i tych 膰wiczeniach co wykonuje mia艂abym cia艂o modelki, tylko jeden w tym problem jest nie chcia艂abym mie膰 chyba takiego cia艂a, bo przecie偶 kochanego cia艂ka nigdy za wiele 馃槢
31 stycznia 2006 at 17:05A ja lubie d艂ugoooo spa膰 i 5:30 to dla mnie 偶rodek nocy. Sniedan nie jadam nigdy ( wiem ze to bardzo 藕le) W艂a偶ciwie do godz 15 -16 to mog艂abym wcale nie je偶膰. uwielbiam je偶膰 kolacje to moja zguba wiem wiem!!! ale kocham to.
I sama jestem sobie winna 馃檨31 stycznia 2006 at 18:43A mo偶esz nam zdradzi膰 Kasiu czy jedzenie o p贸藕nych poirach szkodzi na Twoj膮 figure? 馃槇
31 stycznia 2006 at 19:26Niestety szkodzi i dlatego cz臋sto si臋 odchudzam i tak w k贸艂ko. Jak schudne i jestem zadowolona to wtedy zaczynaj膮 si臋 kolacyjki. Po miesi膮cu czy dw贸ch znowu zaczynam odchudzanie. I takie ko艂o b艂臋dne cz臋sto mi si臋 zdarza 馃檨 ze 2-3 razy w roku 馃檨
Ale jako偶 specjalnie nie narzekam 馃榾
31 stycznia 2006 at 19:33Dla mnie jedzenie to jedno z najlepszych zaj臋膰 馃榾 Kocham to po prostu… mmmmmmmmmm
31 stycznia 2006 at 19:35Wiem o czym m贸wisz i wiesz co… jest takie powiedzenie 偶e cz艂owiek je po to by zy膰… mnie si臋 wydaje ze ja 偶yj臋 po to by je偶膰 馃槈 馃槼 馃榾
31 stycznia 2006 at 19:41Jak sie nie najem to jestem nie do wytrzymania 馃槼 Cz艂owiek najedzony to cz艂owiek szcz臋偶liwy 馃檪 Poza tym nie podobaj膮 mi sie chude kobiety, ja jestem szczup艂a i ciesze sie z tego bardzo.
31 stycznia 2006 at 19:42I jeszcze mam pytanie do naszych pan贸w, panie r贸wnie偶 mog膮 si臋 wypowiedzie膰 馃榾 Jakie kobiety s膮 bardziej atrakcyjne? 馃槇
31 stycznia 2006 at 19:52Hmmm nie podobaj膮 mi sie modelki – wieszaki. Ale nie wszystkie 馃榾 Niekt贸re s膮 fajne, lekko okr膮g艂e biodra itp.
Mysl臋 偶e jak kobieta jest szczup艂a, ale nie wystaja jej 偶ebra, kr臋gos艂up czy ko偶ci biodrowe to jest super - AutorOdp.