• Autor
    Odp.
  • black_mamba
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 743
    • Zas艂u偶ony

Moja kole偶anka schud艂a przez wakacje 8 kilo i tylko przez to 偶e przesta艂a je偶膰 chpisy na kolacje! Niesamowie.. bez 偶adnych 膰wiczen 馃檪

[email protected]
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Wie偶臋 w to bo wszystko zalezy od organizmu. Ja czesto si臋 odchudzam i chudne r贸znie czasem 1 kg na tydzien a czasem 3. Stres mi nie pomaga, wr臋cz odwrotnie jak mam sytuacje stresowe to jem.
    A kilka miesiecy temu jak by艂am chora to przez tydzie艅 schud艂am 5 kg. By艂o to dla mnie szokiem ale i wielk膮 rado偶ci膮. Chociaz choroba raz na co偶 si臋 przyda艂a.

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

Ja te偶 jak si臋 stresuje to jem 馃檨

fanatyczka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Widz臋, 偶e to stres jest g艂贸wnym powodem nadwagi.
    Je偶li kt贸ra偶 z Was b臋dzie mia艂a problem to go nie 'zjadajcie’!
    i to dos艂ownie :D:D:D
    ALe wyjd藕cie na dw贸r a偶 emovje opadn膮
    a p贸藕niej wr贸膰icie do domu i znajdzcie sobie jakies zaj臋cie
    PA:*:*:*:*

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Widz臋, 偶e to stres jest g艂贸wnym powodem nadwagi.
    Je偶li kt贸ra偶 z Was b臋dzie mia艂a problem to go nie 'zjadajcie’!
    i to dos艂ownie :D:D:D
    ALe wyjd藕cie na dw贸r a偶 emovje opadn膮
    a p贸藕niej wr贸膰icie do domu i znajdzcie sobie jakies zaj臋cie
    PA:*:*:*:*

…na przyk艂ad jedzenie. haHAHHAHAHAHAHA

Ale powa偶nie to 艂atwo komu偶 m贸wi膰 gorzej zrobi膰 馃槬

fanatyczka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Yhm 馃槓
    latwo m贸wic 馃槓
    Ja pisze to co robie

jadam wszystko – i owoce i slodycze, warzywa, pieczywo ale tylko na 偶niadanie
    wstaje o 5.30 i robie sobie mooj posilek
    a poozniej znoow ide spac (oczywiscie moowie gdy mam dzien wolny od szkoly, bo inaczej to ide na autobus)
    a jak wstaje to nie chce mi sie jesc
    tylko troche cwicze
    a po cwiczeniach czas jush sam leci….

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

I nic nie jesz przez ca艂y dzie艅? Ja nie potrafie ani wsta膰 o 5 30 ani nie je偶膰 nieczego poza 偶niadaniem 馃檪 bardzo lubie 膰wiczy膰 i wiem 偶e przy odpowiedniej diecie i tych 膰wiczeniach co wykonuje mia艂abym cia艂o modelki, tylko jeden w tym problem jest nie chcia艂abym mie膰 chyba takiego cia艂a, bo przecie偶 kochanego cia艂ka nigdy za wiele 馃槢

[email protected]
    Member
    • Maniak

A ja lubie d艂ugoooo spa膰 i 5:30 to dla mnie 偶rodek nocy. Sniedan nie jadam nigdy ( wiem ze to bardzo 藕le) W艂a偶ciwie do godz 15 -16 to mog艂abym wcale nie je偶膰. uwielbiam je偶膰 kolacje to moja zguba wiem wiem!!! ale kocham to.
    I sama jestem sobie winna 馃檨

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

A mo偶esz nam zdradzi膰 Kasiu czy jedzenie o p贸藕nych poirach szkodzi na Twoj膮 figure? 馃槇

[email protected]
    Member
    • Maniak

Niestety szkodzi i dlatego cz臋sto si臋 odchudzam i tak w k贸艂ko. Jak schudne i jestem zadowolona to wtedy zaczynaj膮 si臋 kolacyjki. Po miesi膮cu czy dw贸ch znowu zaczynam odchudzanie. I takie ko艂o b艂臋dne cz臋sto mi si臋 zdarza 馃檨 ze 2-3 razy w roku 馃檨

Ale jako偶 specjalnie nie narzekam 馃榾

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

Dla mnie jedzenie to jedno z najlepszych zaj臋膰 馃榾 Kocham to po prostu… mmmmmmmmmm

[email protected]
    Member
    • Maniak

Wiem o czym m贸wisz i wiesz co… jest takie powiedzenie 偶e cz艂owiek je po to by zy膰… mnie si臋 wydaje ze ja 偶yj臋 po to by je偶膰 馃槈 馃槼 馃榾

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

Jak sie nie najem to jestem nie do wytrzymania 馃槼 Cz艂owiek najedzony to cz艂owiek szcz臋偶liwy 馃檪 Poza tym nie podobaj膮 mi sie chude kobiety, ja jestem szczup艂a i ciesze sie z tego bardzo.

black_mamba
    Member
    • Zas艂u偶ony

I jeszcze mam pytanie do naszych pan贸w, panie r贸wnie偶 mog膮 si臋 wypowiedzie膰 馃榾 Jakie kobiety s膮 bardziej atrakcyjne? 馃槇

[email protected]
    Member
    • Maniak

Hmmm nie podobaj膮 mi sie modelki – wieszaki. Ale nie wszystkie 馃榾 Niekt贸re s膮 fajne, lekko okr膮g艂e biodra itp.
    Mysl臋 偶e jak kobieta jest szczup艂a, ale nie wystaja jej 偶ebra, kr臋gos艂up czy ko偶ci biodrowe to jest super

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jak to zrobic? :D"

Przewi艅 na g贸r臋