• Autor
    Odp.
  • [email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Chyba nie ważne co byle było nam wygodnie a przy okazji ładnie 😉

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Zgadzam sie z Toba Kasiu ❗ 😀 pozdrawiam

Aksamitna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Zapewne zrobiła ci się wkolo brzuszka taka to zwana ” oponka” ją tylko mozna zzucic cwieczeniami. Polecam ci brzuszki ! 🙂 ale co to byly za tabletki…. wiesz ja bralam takie ” Microgynon 21″ są na recepte od lekarza i kosztuja oko 55 zł … zawiera tabletek 3×21 🙂 ale są na prawde dobre. Po nich nie zgrubłam lecz zzucilam 3 kg no i nie zapominam o tym ze podobnierz one likwiduja kazda oznake pryszczy i tradziku. Nie powoduja zadnych zlych , negatywnych chwil ich brania. pozdrawiam.

[email protected]
    Member
    • Maniak

Microgynon 21 to chyba tabletki antykoncepcyjne… przecież nie bedzie ich brała kobieta po to by zrzucic 3 kg 😈

Aksamitna nie wiem do kogo pisałaż i chyba nie rozumiem co ma nazwana przez ciebie „oponka” do naszych ubrań? Przeciez my nie nazekamy na nasze brzuszki…a moze cos przegapiłam? 😕

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja nie narzekam na moj brzuszek 😀 wrecz przeciwnie-moja ulubiona czesc ciala 😀

Aksamitna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Tak chyba coż Przegapiłaż 🙂 Tak to są tabletki antykoncepcyjne… ale po nich się nie tyje … dlatego Kasiulaaa o ile sie nie myle musial zazywac złe tabletki 🙂 piszac ze po nich utyła ginekolog powinnien przepisac cos innego. Bez zadnych zastanowien. Pisala ze musi zzucic cos tam i cos tam brzuszku 😉 a tłuszyk na brzuszku nazywa sie ” oponką” ktora trudno zzucic tak jak i sylwetke o ksztalcie gruszki czyli szczuply i plaski brzusio i duze tlusciutkie uda 🙂

[email protected]
    Member
    • Maniak

…no to widać przegapiłam post o oponce kasiuliii 😉 😀

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ja sie boje ze przytyje po tym jak rzuciłam palenie 😥 za duzo zaczelam jesc, ide poćwiczyc…

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

I tak całe życie młyn….najpierw po rzuceniu palenia, potem po żwiętach, potem po ciąży……….ciągle ta waga i ćwiczenia…..ufff jakie to męczące…

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

I to wszystko dla facetów…

[email protected]
    Member
    • Maniak

jemy odchudzamy sie, jemy odchudzamy sie i tak ciągle 😈

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Kasiu lepij tak niż sie cały czas odchudzać 😉

Skowronek
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Kurcze a mojemu facetowi robi się brzuszek :> 👿

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Za dużo browarów 😉

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Kasiu lepij tak niż sie cały czas odchudzać 😉

Tu się zgadzam 😀 Niestety uwielbiam jeżć i dlatego potem sie odchudzam…i tak mam odkąd pamietam. Ale co ja poradzę na to że uwielbiam gotować, wymyslać potrawy a potem je konsumować mmmmniammm 😉

Moj facet miał brzuszek a włażciwie brzuch. Smiesznie to wyglądało bo miał normalne nogi, pożladki mmm 😳 no a brzuch wielkiiii. Bokiem jak stał to wyglądał jak kobieta w 5 miesiącu ciąży 😈 Schudł po wakacjach 12 kg ćwicząc brzuszki i zmniejszając ilożc spozywanych posiłków. teraz jest cool 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak to zrobic? :D"

Przewiń na górę