- AutorOdp.
- 15 września 2007 at 19:11
Dziewczyny blagam o pomoc!!! Niedlugo moj facet bedzie mial wolna chate. Akurat wtedy bedzie nasza pierwsza rocznica. Chce przygotowac dla niego niespodzianke- romantyczna kolacje przy swiecach. Ale co jeszcze? Macie jakies pomysly jak urozmaicic te kolacje. Co oprocz dobrego jedzonka, muzyki i winka???
15 września 2007 at 20:17hmm.. jakiż seksi strój? 😛 romantyczna kąpiel itp 😛 wszystko zależy od tego jakie macie gusta.. 🙂
15 września 2007 at 20:26ja tam srednio rozumiem problem.
kolacje we dwoje jemy srednio 4 razy w tygodniu. czasem czesciej, ale rytualy wsadzamy sobie w buty, gdy wpadamy glodni do domu a druga osoba jest jeszcze na zajeciach czy w pracy.
zadna wiec to dla mnie zatem uroczystosc.
z dugiej strony…piszesz o rocznicy, wspolnej kolacji i zadajesz pytanie „jak to urozmaicic”. wybacz, ale dla mnie to brzmi dziwnie. dlaczego? otoz nie rozumiem, co chcesz urozmaicac. nie macie o czym gadac? to pomysl, co bedzie w dzien kolejnej rocznicy.
15 września 2007 at 20:49Wiesz Parvati, niw wszystkie pary ze sobą mieszkają i jestem w stanie zrozumieć autorkę tematu. Może jakież super jedzenie?
15 września 2007 at 20:53Podpisuje się pod osobą wyżej.. dla niektórych „wolna chata” to naprawdę powód aby spędzić chociaż raz na jakiż czas naprawdę miły wieczór..
15 września 2007 at 21:11chodzi Ci o samą kolację?
ja to skupiłabym się bardziej na jej spalaniu 😛
może striptiz specjalnie dla Niego, jak wspomniała – Myszka19 – jakaż seksowna bielizna, szpileczki, pończoszki…
skoro wolna chata 😆 można przerobić cała kamasutrę 😆 w każdym możliwym miejscu 😉
… (ja to pewnie nawet nie dokończyłabym kolacji – są przyjemniejsze rzeczy niż jedzenie 🙂 )ps. życzę niezapomnianej rocznicy 😉 i wierze, że taka będzie!
-czekamy na relację 😉15 września 2007 at 21:32Wlasnie. My niestety nie mieszkamy razem- dzieli nas 320 km 🙁 Wiec wolna chata i zjedzenie romantycznej kolacji w samotnosci to dla nas cos wyjatkowego. Mamy o czym rozmawiac, ale ja chce, aby to byla wyjatkowa noc. Nie tylko zwykle pogaduchy, ale cos czego on nigdy w zyciu nie zapomni. Wszystkim zyczliwym dziekuje bardzo za rady i prosze o wiecej. Pomozcie- moze dzieki Waszym pomyslom ten wieczor i noc beda niepowtarzalne.
16 września 2007 at 05:17[usunięto_link] wrote:
Wiesz Parvati, niw wszystkie pary ze sobą mieszkają i jestem w stanie zrozumieć autorkę tematu. Może jakież super jedzenie?
ciekawe, ze te pary, dla ktorych wolna chata to cos, co rzadko sie zdarza, nie wiedza jak ja wykorzystac.
powaznie…my nie mamy problemu z tym, jak wspolnie spedzac uroczyste chwile. tak duzo radosci sprawia nam nadal bycie razem, ze zaden striptiz (sorry…czulabym sie jak kretynka) nie jest nam potrzebny.
16 września 2007 at 11:03Najważniejsze jest to, że spędzicie razem ten dzień i noc. :D.
Ja bym jednak wolała gdzież wyjżć, żeby jakoż uczcić te niezapomniane chwile. No, ale jeżeli macie wolną chatkę u niego, to on powinien zadbac o klimacik. A Ty żlicznie się ubierz i zapytaj się czy masz coż przynieżć. Jeżeli jest romantykiem, to zatroszczy się o żwieczki i kwiatki.
Pozdrawiam!!! Ja też niedługo będę żwiętować. Hmm to będzie weekend, więc może jakiż miły wypadzik do teatru czy na jakiż koncert do innego miasta, a potem niezapomniana noc w hotelu. 😉16 września 2007 at 15:34[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Wiesz Parvati, niw wszystkie pary ze sobą mieszkają i jestem w stanie zrozumieć autorkę tematu. Może jakież super jedzenie?
ciekawe, ze te pary, dla ktorych wolna chata to cos, co rzadko sie zdarza, nie wiedza jak ja wykorzystac.
powaznie…my nie mamy problemu z tym, jak wspolnie spedzac uroczyste chwile. tak duzo radosci sprawia nam nadal bycie razem, ze zaden striptiz (sorry…czulabym sie jak kretynka) nie jest nam potrzebny.
Wiesz Parvati, to ich pierwsza rocznica, różne sa kontakty między partnerami nie można generalizować, ani oceniać, bo u Ciebie jest inaczej. Po prostu dziewczyna chce sprawic by ta noc była wyjątkowa i szuka jak najlepszych pomysłów. Nie ma w tym nic negatywnego ani dziwnego. Bardzo dobrze, że się stara.
17 września 2007 at 11:37Gdzież kiedyż czytałam, nie wiem czy na tym forum, być może, ale pomysł ciekawy. Kobieta czekała na swojego mężczyznę tylko w kokardzie z lampką szampana w ręku leżąc na dywanie
17 września 2007 at 11:41jestem z normalnym facetem, ktory uwielbia seks niesamowicie, a jego kobieta kreci go nawet, gdy ma sobie stary t shirt i dres.
a mimo to, gdybym przewiazala sie kokarda i czekala na niego w pozycji lezacej na podlodze…prawdopodobnie poplakalby sie ze smiechu 😆
17 września 2007 at 11:52A nawet jeżli… to żmiech jest też afrodyzjakiem, a co może być lepszym prezentem dla faceta oddalonego o ponad 300km?
17 września 2007 at 11:53stawiam na kolacyjke szampanik albo winko, żwiece, eleganckie ubranie a pod spodem sexi bielizna
17 września 2007 at 12:04Cały czas stawiamy na tą kolację szampan lub wino, a jeżli facet nie jest romantyczny. Trzeba cos wymyżleć w drugim kierunku, do wyboru.
- AutorOdp.