• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

skad mamy wiedziec, czy facet jest romantyczny czy nie?
    w koncu nie nasz facet, nie nasza rocznica. po roku czasu dwoje ludzi zna sie na tyle, ze wiedza, co lubia wzajemnie. a jesli nie…to co z nich za para?

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Dziewczyna prosi o poradę. Parvati masz jakież pomysły? Nie, to przykro.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Gdzież kiedyż czytałam, nie wiem czy na tym forum, być może, ale pomysł ciekawy. Kobieta czekała na swojego mężczyznę tylko w kokardzie z lampką szampana w ręku leżąc na dywanie

hehe fajny pomysł 😀

[usunięto_link] wrote:

prawdopodobnie poplakalby sie ze smiechu 😆

to jest przykre.. widać że brak romantycznożci w nim..

[usunięto_link] wrote:

hmm… ona prosiła o radę więc my jej dałyżmy a to czy on jest romantyczny ona napewno wie i napewno będzie wiedziała co wybrać aby było dobrze..

[usunięto_link] wrote:

po roku czasu dwoje ludzi zna sie na tyle, ze wiedza, co lubia wzajemnie. a jesli nie…to co z nich za para?

hmm.. a jeżli wiedzą a poprostu czasem chcą aby ktoż coż doradził.. ja z chłopakiem jestem ponad 4 lata a za każdym razem mam ten problem i za każdym razem nie wiem co mu kupić na urodziny, żwięta itp.. i też zawsze pytam o radę.. więc co z tego co napisałaż wynika że z nas OKROPNA para jest.. nie zgodzę się…

[usunięto_link] wrote:

Dziewczyna prosi o poradę. Parvati masz jakież pomysły? Nie, to przykro.

i od tego jest forum aby jej coż doradzić.. 🙂 Jak napisała Serrafina.. 🙂

parvati
    Member
    • Guru

jesli dla ciebie lezenie nago na podlodze przewiazawszy sie uprzednio kokarda jest romantyczne, tzn, ze w zyciu nikt nic romantycznego dla ciebie nie zrobil.

a szkoda…

wiedzialabys wtedy, ze nie ma to nic wspolnego z zakladaniem czerwonych majtek, tarzaniem sie nago po dywanie czy innym tego typu poczynaniom.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

hmm.. jest i romantyczne i zabawne 🙂 życie nie musi być tylko poważne..

parvati
    Member
    • Guru

zabawnie to bedzie, gdy w tej kokardzie przez pomylke otworzysz tacie lub listonoszowi 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

nom napewno.. też.. ale po pierwsze listonosz nie przychodzi wieczorem a po drugie zrobiłabym takie coż tylko wtedy gdy miałabym 100% pewnożć że nikt inny się nie zjawi..

becia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

w koncu nie nasz facet, nie nasza rocznica. po roku czasu dwoje ludzi zna sie na tyle, ze wiedza, co lubia wzajemnie. a jesli nie…to co z nich za para?

Moj facet jest romantykiem. Jesli chodzi Ci o nasz zwiazek- to jest z nas idealna para. Bardzo dobrze znam mojego faceta, wiem co lubi. Mam wizje tego wieczoru, mam swoje pomysly. A prosilam Was o pomoc, bo pomyslalam,ze moze ktoras z Was wpadnie na pomysl, na ktory ja nie wpadlam, a ktory bardzo chetnie wykorzystam w te noc (albo innym razem w przyszlosci). Nie rozumiem, czemu tak sie uczepilas i caly czas krytykujesz. Jesli nie masz nic konkretnego i na temat do napisania to po prostu nie komentuj. Ja nie oceniam Twojego zwiazku i prosze Ci o to samo, bo nic nie wiesz o mnie i o moim facecie.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

becia dobrze napisane 🙂 powodzenia i niezapomnianej nocy życzę! 🙂

becia
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

becia dobrze napisane 🙂 powodzenia i niezapomnianej nocy życzę! 🙂

dzieki 🙂

pokahontaz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Zgadzam się. Parvati może miała gorsze dni, dziewczyny?
    To super, Parvati, że masz swojego faceta na wyciągniecie ręki, że jesz z nim romantyczne kolacje ileż tam razy w tygodniu, ale mimo wszystko stan Twojego mniemania o sobie jest niski przy tej ekscytacji, którą będzie przezywać Becia. Niestety chleb powszedni nigdy nie posmakuje tak, jak żwiąteczne ciacho- prawda Becia?? 😀
    Ja szczerze mówiąc nie mam zbyt dobrych propozycji… Może zaskocz go, przynosząc wasze wspólne zdjęcia, których od dawna nie oglądał? A może zrób z nich romantyczny album, czy prezentację multimedialną?? Słyszałam o małżeństwie z 20-letnim stażem, w którym kobieta będą na wyjeździe służbowym w wyrazie tęsknoty wysyłała mężowi na skrzynkę prezentację. Kilka fotek, romantyczna piosenka i niby przez przypadek usadź go przed kompem i wyjdź do kuchni po picie, a on niech obejrzy w samotnożci. Obowiązkowo przyćmione żwiatło, te sprawy…. Jakaż klasyka filmowa, masaż tajski, bez stresu, że starzy wpadną, głożna romantyczna muzyka, seks i wspólna kąpiel w aromatycznych olejkach?
    Nieogranicznone pole do popisu dla wyobraźni…
    Pozdr

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Zgadzam się. Parvati może miała gorsze dni, dziewczyny?
    To super, Parvati, że masz swojego faceta na wyciągniecie ręki, że jesz z nim romantyczne kolacje ileż tam razy w tygodniu, ale mimo wszystko stan Twojego mniemania o sobie jest niski przy tej ekscytacji, którą będzie przezywać Becia. Niestety chleb powszedni nigdy nie posmakuje tak, jak żwiąteczne ciacho- prawda Becia?? 😀

Pozdr

coz…ja bym sie z becia nie zamienila za cholere. ona…nie znam osoby, ktora woli zwiazki na odleglosc niz takie hmmm…tradycyjne i musi czekac na wolna chate.

jakby to ujac…swiateczne ciacho moze doprowadzic do mdlosci z nadmiaru slodyczy. a cieply, swiezy chleb z chrupiaca skorka smakowac bedzie zawsze. i ja wole ten swoj codzienny chleb.

becia
    Member
    • Bywalec

coz…ja bym sie z becia nie zamienila za cholere. ona…nie znam osoby, ktora woli zwiazki na odleglosc niz takie hmmm…tradycyjne i musi czekac na wolna chate.

jakby to ujac…swiateczne ciacho moze doprowadzic do mdlosci z nadmiaru slodyczy. a cieply, swiezy chleb z chrupiaca skorka smakowac bedzie zawsze. i ja wole ten swoj codzienny chleb.[/quote]

Parvati ja oczywiscie chcialabym miec faceta na miejscu, ale czy to moja wina, ze swoja milosc znalazlam na drugim koncu Polski? Czy mam zrezygnowac z milosci swojego zycia tylko dlatego, ze dzieli nas taka odleglosc? Za pare miesiecy przenosze sie do mojego T (jak obronie prace mgr) Wiem ze warto teraz czekac- nagroda bedzie wspolna przyszlosc z moim T. Wczesniej probowalam ulozyc sobie zycie z facetem,ktory mieszka blisko mnie,ale nie wyszlo.Nikt nie dal mi tyle szczescia co moj T. Pragne byc z nim- nawet jesli cena ma byc ta straszna tesknota, lzy i rzadkie spotkania.

parvati
    Member
    • Guru

widzisz, pokahontaz?

okazuje sie, ze chleb powszedni to marzenie tych od swiatecznych ciastek…

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

jakby to ujac…swiateczne ciacho moze doprowadzic do mdlosci z nadmiaru slodyczy. a cieply, swiezy chleb z chrupiaca skorka smakowac bedzie zawsze. i ja wole ten swoj codzienny chleb.

ehh… nie każdy ma tak że ma swą miłożć na miejscu 😕 i to co napisałaż pokazuje że liczysz się tylko z sobą i inne związki niż taki jak masz Ty są do d***… A włażnie że nie! Oni nie widując się codziennie jak się zobaczą napewno o wiele lepiej spędzą ze sobą te „chwile” niż Ty z kimż z kim widujesz się codziennie i tego jestem pewna na 100% !!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak uczcić pierwszą rocznicę??? POMOCY!!!!!!!"

Przewiń na górę