- AutorOdp.
- 18 czerwca 2009 at 21:13
Czy w kazym pożcie jakiego by tematu nie dotyczył musisz wspomnieć o drzewie genealogicznym i serwisie bliscy.pl?! 😕
Ojj nieładnie tak reklamować inny serwis! Nieładnie!
20 czerwca 2009 at 17:22Jestem zainteresowana ich konkursem, więc o tym piszę. Jeżli odbierasz to za reklamę, to Twój subiektywny pogląd. Dla mnie reklama to jest w gazecie, czy tv, a tu po prostu gadamy o wszystkim, co nas dotyczy. Jeżli mój sposób wypowiedzi jest zły, to chciałabym dostać info od moderatora, a nie taką publiczną uwagę, w innym temacie.
Poza tym trochę się odbiegło od tematu.
Proponuję zająć się problemem stopniowej „demoralizacji”, który poruszyłam w poprzednim pożcie.20 czerwca 2009 at 17:25ja bym wszystkie bananowe zdziry i lamusow wyslal na sybir
tyle21 czerwca 2009 at 17:42[usunięto_link] wrote:
ja bym wszystkie bananowe zdziry i lamusow wyslal na sybir
tylenic dodać nic ująć,
Serdecznie pozdrawiam forumowicza:)
25 czerwca 2009 at 11:04miszczu, co jak co, kiedy jak kiedy- ale tu akurat zgadzam sie w 100% 🙂
5 lipca 2009 at 19:16b_sylwik może nie aż tak hardkorowo ;D.
powiedzmy, że zależy mi na ciekawych znajomożciach z ciekawymi ludźmi.
miłożć? przyjdzie i na nią czas.9 lipca 2009 at 18:20[usunięto_link] wrote:
Wszędzie tylko gołe panienki, puszczające się za przeproszeniem na lewo i prawo, myżlące o wyglądzie i o niczym więcej.
Kobiety po prostu chcą dogodzić mężczyznom. Nawet chłopak bardzo zdolny, inteligentny i wyrozumiały przywiązuje ogrooomną wagę do wyglądu. Niestety.
9 lipca 2009 at 19:32tylko ladny wyglad i wypinanie wszedzie d*** to nie synonimy
18 lipca 2009 at 08:38’ przygodowy sex jest jak weekendowe ćpanie ’ – to wszystko wyjażnia 🙂
coż jeszcze ?;D
27 lipca 2009 at 15:41a wg mnie to nie każdy zwraca uwagę na wygląd,
nie należę do osób uważanych za „ładne”, ale nie narzekam na samotnożć względem facetów. raczej to ja ich odrzucam. zresztą chyba mam zbyt wysokie wymagania… 😉5 sierpnia 2009 at 02:28[usunięto_link] wrote:
a wg mnie to nie każdy zwraca uwagę na wygląd
moze i nie kazdy a i nie kazdy ma psa bo niektorzy kota, takie pierdolenie nie? , a ty lecisz na wyglad sportowego samochodu? pewnie nie, bo liczy sie to co ma pod maską no nie?
6 sierpnia 2009 at 19:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
moze i nie kazdy a i nie kazdy ma psa bo niektorzy kota, takie pierdolenie nie? , a ty lecisz na wyglad sportowego samochodu? pewnie nie, bo liczy sie to co ma pod maską no nie?
2 października 2009 at 17:08[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jakie to poetyckie samyk!
Ale idąc tym tropem to zanim odkryję co ma pod maską, musi przyciągnąć moją uwagę.
2 października 2009 at 17:09[usunięto_link] wrote:
Kobiety po prostu chcą dogodzić mężczyznom
staramy się ! ; ))
9 grudnia 2009 at 18:06😕
- AutorOdp.