• Autor
    Odp.
  • Agnyecha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Heheh dzisiaj wracałam sobie z pracy i stały dwie nastolatki około 13-15 lat i jeden ich kolega…Rozmowa jednej z dziewczyn do nich wyglądała tak :I co kur*** nie widziałes?Kur*** taka kicha była kur*** że ja pier****!Mecz do d*** kur**!

Bez komentarza.

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Agnyecha to to nieźle pocisnęła ta laska. Rozumiem użyć jedno słowo wulgarne w złożci. Ale żeby co chwile, co drugi wyraz ? 🙂 dla mnie dno 🙂

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

To taka współczesna interpunkcja 🙄 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A jak to pięknie brzmi w ustach młodej dziewczyny… 😆

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

oj taaak… ta współczesna interpunkcja mnie powala, zwłaszcza w wykonaniu dziewczyn… bo do facetów jakoż przywykłam…
    a dziwię się bardzo… klęło się pod nosem i to nie raz, czasem i na całe gardło – wiadomo, ale żeby zamiast przecinka?
    dla mnie żenada…
    w sumie z wieku nastoletniego wyszłam nie tak znowu dawno, a czuję się tak, jakby pomiędzy tymi ludkami a mną była taka przepażć, że Wielki Kanion się chowa…
    przykre, bo ja tam staro się nie czuję 😛 w końcu 24 lata, to, z całym szacunkiem, zarąbisty wiek :mrgreen:

tutka13
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Wolnożć, szkoła i imprezy. Tak wygląda moje życie ;))

Cady
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

szkoła, nauka, pasje, spotkania z przyjaciółmi- dobrymi znajomymi, wypady na zakupy, iprezy od czasu do czasu.

samyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

dzisiejsze zycie nastolatki? korzystanie ze swiata ociekającego seksem i dziela rąk meskich w postaci telefonów i komputerów za pomocą ktorych darmowo nawet sie nieumawiają tylko dostają gotowe umówienie, zyjąc na luzie w oczekiwaniu kulturowym ze to mezczyzna wykaze iniciatywe, zbajeruje, postara sie, zaprosi, zaaranzuje spotkanie, zaoferuje cos, ogolnie nic nieszukają, bo wszystko mają

Jednym slowem takie przyjemnosci, o ktorych nie sni sie przecietnemu chlopakowi.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

to Ty chyba nie wiesz jak wyglada zycie przecietnego chłopaka, taklze imprezy, seks, seks, seks, no nie mowie ze wzyscy ale wiekszosc,
    nie tylko dziewczyny tak spedzaja czas wolny i to nie wszytskie

samyk
    Member
    • Zapaleniec

Zrobie tak: wezme ten tekst swoj co napisalem i ten tekst co odpisala mi plec kobieca, pokaze psychologowi, zobacze jego a lepiej jej mine, pokaze jej na reku swoje objawy nerwiczne i spytam sie czy to normalna reakcja po takiej odpowiedzi na to co napisalem:) a jak powie pani psycholog ze powinnem sie leczyc to sie zastrzele, a najpierw sie przejde jeszcze po chodniku i sie popatrze na ludzi:)

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

samyk, najeżdżasz na kobiety, generalizujesz, uogólniasz.
    może nam opowiedz, jakie jest Twoje życie?

samyk
    Member
    • Zapaleniec

takie jakie moze byc, po tej odpowiedzi na moj tekst, ze zycie przecietnego chlopaka to seks, seks i jeszcze raz seks, prawie codziennie nastoletni chlopcy maja sex hahahahahahaha i zaczynają wczesniej od dziewczyn i jeszcze korzystają z tego co dają im dziewczyny haha, romantycznożć, kino, zwykly szczegól jak piwo, troche delikatnosci, zaproponowanie rozmowy, oferują nam tyle. ZE CALY DZIEN SIEDZIALEM NA CZATACH I ZADNA DO MNIE NIENAPISALA

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

a nie lepiej wyjsc do ludzi w realu? zamiast siedziec na czacie

samyk
    Member
    • Zapaleniec

tam sie panoszą kobiety i są ich zdjecia wszedzie ukazujące je w sposob piękny i zdjecia smiesznych mezczyzn

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

no to biedaku musisz w domu siedziec, bo tam sie kobiety nie panosza. poza tym narzekasz, ze nie uprawiales seksu, ze cie zadna nie chce, ale jak moze cie chciec jak bedziesz traktowal taka jak zlo konieczne. masz co chciales chcialoby sie rzec

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak wygląda teraz życie nastolatki???"

Przewiń na górę