- AutorOdp.
- 18 maja 2013 at 14:53
[usuni臋to_link] wrote:
ja robi臋 mojego narzeczonego za kr贸liczka do偶wiadczalnego jak do tej pory, mo偶e tylko raz si臋 skrzywi艂:P
Ja ze swojego ch艂opaka jeszcze nie robi臋 kr贸lika do偶wiadczalnego, p贸ki si臋 ucz臋 gotowa膰 馃檪 Jeszcze mi ch艂opak ucieknie 馃檪
20 maja 2013 at 21:58@paulajna wrote:
[usuni臋to_link]@ wrote:
@paulajna wrote:
To te偶 jest ajkie偶 rozwi膮zanie przecie偶 ten przepis stworzy艂 jaki偶 kucharz
Dlatego je偶eli gotuj臋 nie tylko dla siebie wol臋 trzyma膰 si臋 偶ci偶le tego co ka偶膮 robi膰 馃檪 Eksperymenty zostawiam sama dla siebie i wtedy tylko ja jestem „kr贸likiem do偶wiadczalnym” 馃榾
a ja wol臋 wierzy膰 w swoje umiej臋tno偶ci a do tego lubi臋 ryzykowa膰- z regu艂 wychodz臋 na tym dobrze. a jak bym si臋 trzyma艂a zawsze stricte przepis贸w to ziemniaki np. zawsze by艂yby niedogotowane.
Moja wiara w umiej臋tno偶ci kulinarne zagin臋艂a gdzie偶 po drodze przy okazji paru kulinarnych pora偶ek, o kt贸rych nie chcia艂abym wspomina膰 jednak 馃檪 Ale mo偶e kiedy偶 si臋 przekonam do eksperyment贸w
21 maja 2013 at 11:08jak si臋 nie chce ci膮gle je偶膰 schabowych, to trzeb eksperymentowa膰 馃檪
21 maja 2013 at 14:16Postprzez majk@ 脗禄 So maja 18, 2013 4:53 pm
„Ja ze swojego ch艂opaka jeszcze nie robi臋 kr贸lika do偶wiadczalnego, p贸ki si臋 ucz臋 gotowa膰 馃檪 Jeszcze mi ch艂opak ucieknie :)”
Jak Kocha to nie ucieknie:P21 maja 2013 at 17:03[usuni臋to_link] wrote:
Postprzez majk@ 脗禄 So maja 18, 2013 4:53 pm
„Ja ze swojego ch艂opaka jeszcze nie robi臋 kr贸lika do偶wiadczalnego, p贸ki si臋 ucz臋 gotowa膰 馃檪 Jeszcze mi ch艂opak ucieknie :)”
Jak Kocha to nie ucieknie:pHaha, no w sumie mo偶e masz racj臋 馃榾 chyba zaczn臋 na nim eksperymentowa膰, jak mu nie b臋dzie smakowa艂o to niech sam gotuje 馃榾
21 maja 2013 at 19:09No i dok艂adnie, a pami臋taj 偶e przez 偶o艂膮dek do serca, wi臋c radze si臋 po doszkala膰 no chyba 偶e jeste偶 ju偶 ekspertem w tej dziedzinie
21 maja 2013 at 20:20do eksperta to mi jeszcze daleko, ale b臋d臋 pr贸bowa膰, dzi臋ki dziewczyny za s艂owa otuchy! 馃榾
23 maja 2013 at 14:11Trzymamy kciuki:)
24 maja 2013 at 22:28Dzi臋ki, mam nadziej臋 偶e wszyscy prze偶yj膮 moje eksperymentowanie 馃榾
28 maja 2013 at 17:51ja bardzo lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮, szczeg贸lnie makarony pod ka偶d膮 postaci膮, ale niestety Bozia nie da艂a talentu do gotowania i 偶eby zje偶膰 dobry makaron najcz臋偶ciej zagl膮dam do Dominium, wiem, 偶e b臋dzie smacznie i tak jak lubi臋.
1 czerwca 2013 at 14:43W zasadzie to nic trudnego 馃檪 i czasem warto troch臋 poeksperymentowa膰, o czym si臋 ostatnio przekonuj臋 馃榾
2 czerwca 2013 at 14:45[usuni臋to_link] wrote:
ja bardzo lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮, szczeg贸lnie makarony pod ka偶d膮 postaci膮, ale niestety Bozia nie da艂a talentu do gotowania i 偶eby zje偶膰 dobry makaron najcz臋偶ciej zagl膮dam do Dominium, wiem, 偶e b臋dzie smacznie i tak jak lubi臋.
to polecam danie Lubelli – szybko z patelni 馃檪
3 czerwca 2013 at 21:09Popieram kole偶ank臋 z posta wy偶ej. Testowa艂am na w艂asnej sk贸rze, no mo偶e bardziej 偶o艂膮dku 馃槈 i te偶 polecam 馃檪
4 czerwca 2013 at 19:08Dobre ale fajnie samemu po dorzuca膰 sobie jaki偶 sk艂adnik贸w szkoda, ze nie maja wi臋cej przepis贸w
7 czerwca 2013 at 19:25No troch臋 szkoda 馃檪 Ale z za艂o偶enia to jest danie na szybko, wi臋c jak masz wi臋cej czasu to gotujesz bez tego. Zawsze mo偶na spr贸bowa膰 traktowa膰 saszetk臋 jako podstaw臋 do jakiego偶 sosu i modyfikowa膰 go wedle w艂asnych potrzeb 馃檪
- AutorOdp.