• Autor
    Odp.
  • boczus
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Tez lubi臋 chi艅sk膮 kuchnie, ale tak偶e w艂osk膮 i tureck膮, oczywi偶cie najbardziej polsk膮 tradycyjn膮 馃榾

Brenda
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Polska kuchnia kojarzy mi si臋 z kapust膮 i kie艂bas膮;) Oczywi偶cie lubi臋 kilka naszych da艅, typu bigos czy pierogi, ale raz na czas;) Najbardziej lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮, japo艅sk膮 i hindusk膮. Te dwie pierwsze uznawane s膮 zreszt膮 za najzdrowsze na 偶wiecie;) Za to hinduska to bogactwo smak贸w, dzi臋ki orientalnym przyprawom.

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Polska rz膮dzi 馃榾

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@Kowal wrote:

Polska rz膮dzi 馃榾

super, Kowal! 馃槅

ale ja w Niemczech da艂em si臋 zaprosi膰 na 'wietnamsk膮’
    by艂a naprawd臋 tam 偶wietna! grecka te偶 nie najgorsza! no i…

ci nieobliczalni Francuzi – troch臋 maj膮 kompleksy obecnie…
    ale fajne daj膮 偶arcie! :ok: polubi艂em te ich 偶limaczki :-

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

@Kowal wrote:

Polska rz膮dzi 馃榾

super, Kowal! 馃槅

ale ja w Niemczech da艂em si臋 zaprosi膰 na 'wietnamsk膮’
    by艂a naprawd臋 tam 偶wietna! grecka te偶 nie najgorsza! no i…

Wietnamsk膮 r贸wnie偶 jadam w sumie ry偶 z warzywami w r贸偶nych kombinacjach.Grecka osobi偶cie gotowa艂 mi nie raz Grek ,ostro przyprawione dania,ale i tak dla mnie polska kuchnia g贸r膮.
    艣limaka bym nie zjad艂 nie lubi臋 jedzenia o takiej konsystencji ,wystarczy mi ,偶e ma偶lak贸w nie lubi臋 馃槈

lasiczka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Francuska – zw艂aszcza sery i tarty:) pycha!

martitaxx
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Kuchnia Hiszpa艅ska – krewetki z czosnkiem? Ostatnio zrobi艂am przepis znalaz艂am w magazynie sens by艂y pyszne i 艂atwo si臋 robi 茂聛艩

patunia28
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 986
    • Zas艂u偶ony

A ja ostatnio wygrzeba艂am takiego bloga: [usuni臋to_link] i si臋 racz臋 przepisami kuchni 偶l膮skiej 馃榾 Rewelacja 馃榾

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Jak dla mnie S艂owia艅ska…w sumie to im wi臋cej mi臋sa i im bardziej t艂uste tym lepiej 馃槇

patunia28
    Member
    • Zas艂u偶ony

To wejd藕 na ten blog, kt贸ry wcze偶niej poda艂a i zobacz, co tam jest 馃榾 Jak 艂adnie poprosisz, to mo偶e Twoja kobietka Ci upichci ma艂e co nieco 馃槈

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Zup臋 piwn膮 zam贸w 馃槇
    [usuni臋to_link]

patunia28
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Zup臋 piwn膮 zam贸w 馃槇
    [usuni臋to_link]

Zupa piwna jest mniam 馃榾 I do tego na drugie danie te placki na li偶ciach kapusty i raj na ziemi normalnie 馃槈

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Uuu, ale mi smaku narobi艂y偶cie 馃榾 Przejrza艂em te przepisy i one s膮 tak proste w przygotowaniu, 偶e chyba sam si臋 skusz臋 i co偶 zrobi臋 馃槈 No ale po sesji, p贸ki co standardowa studencka dieta 馃槢

patunia28
    Member
    • Zas艂u偶ony

No pewnie, 偶e tak 馃榾 Faktycznie przepisy nie s膮 skomplikowane, a naprawd臋 warto 馃榾 Na pewno nie po偶a艂ujesz 馃槈 No i ta zupa piwna b臋dzie niez艂膮 wprawk膮 do wyjazdu do browarium, nie? 馃槈

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

No pewnie, 偶e tak 馃榾 Faktycznie przepisy nie s膮 skomplikowane, a naprawd臋 warto 馃榾 Na pewno nie po偶a艂ujesz 馃槈 No i ta zupa piwna b臋dzie niez艂膮 wprawk膮 do wyjazdu do browarium, nie? 馃槈

no oczywi偶cie, 偶e tak, a browary na trasie s膮 chyba 2 馃槈 wi臋c to ju偶 dwie piecz膮tki do dowodu 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jaka jest Wasza ulubiona kuchnia?"

Przewi艅 na g贸r臋