- AutorOdp.
- 28 kwietnia 2010 at 07:35
Tez lubi臋 chi艅sk膮 kuchnie, ale tak偶e w艂osk膮 i tureck膮, oczywi偶cie najbardziej polsk膮 tradycyjn膮 馃榾
28 kwietnia 2010 at 12:54Polska kuchnia kojarzy mi si臋 z kapust膮 i kie艂bas膮;) Oczywi偶cie lubi臋 kilka naszych da艅, typu bigos czy pierogi, ale raz na czas;) Najbardziej lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮, japo艅sk膮 i hindusk膮. Te dwie pierwsze uznawane s膮 zreszt膮 za najzdrowsze na 偶wiecie;) Za to hinduska to bogactwo smak贸w, dzi臋ki orientalnym przyprawom.
11 maja 2010 at 22:26Polska rz膮dzi 馃榾
11 maja 2010 at 22:31@Kowal wrote:
Polska rz膮dzi 馃榾
super, Kowal! 馃槅
ale ja w Niemczech da艂em si臋 zaprosi膰 na 'wietnamsk膮’
by艂a naprawd臋 tam 偶wietna! grecka te偶 nie najgorsza! no i…ci nieobliczalni Francuzi – troch臋 maj膮 kompleksy obecnie…
ale fajne daj膮 偶arcie! :ok: polubi艂em te ich 偶limaczki :-11 maja 2010 at 23:22[usuni臋to_link] wrote:
@Kowal wrote:
Polska rz膮dzi 馃榾
super, Kowal! 馃槅
ale ja w Niemczech da艂em si臋 zaprosi膰 na 'wietnamsk膮’
by艂a naprawd臋 tam 偶wietna! grecka te偶 nie najgorsza! no i…Wietnamsk膮 r贸wnie偶 jadam w sumie ry偶 z warzywami w r贸偶nych kombinacjach.Grecka osobi偶cie gotowa艂 mi nie raz Grek ,ostro przyprawione dania,ale i tak dla mnie polska kuchnia g贸r膮.
艣limaka bym nie zjad艂 nie lubi臋 jedzenia o takiej konsystencji ,wystarczy mi ,偶e ma偶lak贸w nie lubi臋 馃槈14 maja 2010 at 19:57Francuska – zw艂aszcza sery i tarty:) pycha!
19 maja 2010 at 08:10Kuchnia Hiszpa艅ska – krewetki z czosnkiem? Ostatnio zrobi艂am przepis znalaz艂am w magazynie sens by艂y pyszne i 艂atwo si臋 robi 茂聛艩
28 maja 2010 at 13:58A ja ostatnio wygrzeba艂am takiego bloga: [usuni臋to_link] i si臋 racz臋 przepisami kuchni 偶l膮skiej 馃榾 Rewelacja 馃榾
28 maja 2010 at 23:06Jak dla mnie S艂owia艅ska…w sumie to im wi臋cej mi臋sa i im bardziej t艂uste tym lepiej 馃槇
31 maja 2010 at 10:20To wejd藕 na ten blog, kt贸ry wcze偶niej poda艂a i zobacz, co tam jest 馃榾 Jak 艂adnie poprosisz, to mo偶e Twoja kobietka Ci upichci ma艂e co nieco 馃槈
2 czerwca 2010 at 16:50Zup臋 piwn膮 zam贸w 馃槇
[usuni臋to_link]6 czerwca 2010 at 13:49[usuni臋to_link] wrote:
Zup臋 piwn膮 zam贸w 馃槇
[usuni臋to_link]Zupa piwna jest mniam 馃榾 I do tego na drugie danie te placki na li偶ciach kapusty i raj na ziemi normalnie 馃槈
6 czerwca 2010 at 18:57Uuu, ale mi smaku narobi艂y偶cie 馃榾 Przejrza艂em te przepisy i one s膮 tak proste w przygotowaniu, 偶e chyba sam si臋 skusz臋 i co偶 zrobi臋 馃槈 No ale po sesji, p贸ki co standardowa studencka dieta 馃槢
6 czerwca 2010 at 21:39No pewnie, 偶e tak 馃榾 Faktycznie przepisy nie s膮 skomplikowane, a naprawd臋 warto 馃榾 Na pewno nie po偶a艂ujesz 馃槈 No i ta zupa piwna b臋dzie niez艂膮 wprawk膮 do wyjazdu do browarium, nie? 馃槈
15 czerwca 2010 at 14:55[usuni臋to_link] wrote:
No pewnie, 偶e tak 馃榾 Faktycznie przepisy nie s膮 skomplikowane, a naprawd臋 warto 馃榾 Na pewno nie po偶a艂ujesz 馃槈 No i ta zupa piwna b臋dzie niez艂膮 wprawk膮 do wyjazdu do browarium, nie? 馃槈
no oczywi偶cie, 偶e tak, a browary na trasie s膮 chyba 2 馃槈 wi臋c to ju偶 dwie piecz膮tki do dowodu 馃槈
- AutorOdp.