- AutorOdp.
- 29 czerwca 2010 at 07:49
A ja lubi臋 ka偶d膮 kuchni臋, byleby zdrowa by艂a! Ostatnio nawet jad艂am w takiej fajnej restauracji w Warszawie na Nowogrodzkiej – Green Patio.
Polecam wszystkim! Mniam..30 czerwca 2010 at 21:33A i owszem, obie si臋 w naszym Dowodzie znalaz艂y 馃槈 A ile specja艂贸w kuchni 偶l膮skiej na Industriadzie 偶e偶my spr贸bowali! Mniam, a偶 szkoda by艂o wraca膰 馃槈
2 lipca 2010 at 18:13Odpowiada mi kuchnia w艂oska i niekt贸re potrawy kuchni azjatyckiej. Nasza kuchnia polska jest najlepsza, chocia偶 niekt贸re potrawy s膮 zbyt t艂uste.
2 lipca 2010 at 18:59Uwielbiam w艂osk膮 kuchni臋,w艂a偶ciwie chyb a wszystko mi w niej odpowiada
Od zupy po desery.Nawet zim膮 przypomina mi s艂o艅ce.Dobrze 偶e tak du偶o produkt贸w mo偶na ju偶 dosta膰 w sklepach to mo偶na poeksperymentowa膰 poza latem.
Lubi臋 te偶 kuchni臋 wegetaria艅sk膮 ale taka w wersji:Polska-bezmi臋sna bez udziwnionej chi艅szczyzny.22 sierpnia 2010 at 10:32Jestem smakoszk膮 kuchni wschodnich kraj贸w. Do Lwowa wybieram si臋 pierwszy raz i mo偶e polecicie co偶 wspanialego na z膮b? Jad臋 niedlugo i chc臋 w Warszawie mie膰 namiastk臋 tego pi臋knego miasta.
Byl kto偶 z was ostatnio we Lwowie? Kr臋c膮 was wschodnie tematy?14 wrze艣nia 2010 at 10:29[usuni臋to_link] wrote:
A i owszem, obie si臋 w naszym Dowodzie znalaz艂y 馃槈 A ile specja艂贸w kuchni 偶l膮skiej na Industriadzie 偶e偶my spr贸bowali! Mniam, a偶 szkoda by艂o wraca膰 馃槈
O tak kuchnia 偶膮ska jest boska, byleby nie za cz臋sto, w boczki idzie niemi艂osiernie.
23 wrze艣nia 2010 at 17:40ja polubi艂am ostatnio sushi:)
27 wrze艣nia 2010 at 21:58Uwielbiam kuchni臋 chi艅sk膮 i wietnamsk膮. Moja ulubiona przystawka to sajgonki a danie g艂贸wne kaczka w siedmiu smakach 馃槈 mozna odp艂yn膮膰.
28 wrze艣nia 2010 at 13:18Znalazlam w Wawie fajne miejsce na Foksalu, gdzie mog臋 si臋 raczy膰 moj膮 ulubion膮 kuchni膮 kres贸w i wspanialym piwem. Spotkalam si臋 tam na urodzinach ze znajomymi i wszyscy byli zachwyceni. Co s膮dzicie o nazwie restauracji? – Kamanda Lwowska – moim zdaniem ekstra
3 pa藕dziernika 2010 at 15:14ja uwielbiam kuchni臋 og贸lnie m贸wi膮c 偶r贸dziemnomorsk膮 do kt贸rej zaliczy艂abym kuchi臋 w艂osk膮, hiszpa艅sk膮, francusk膮, greck膮 oraz kuchnie dalekowschodnie czyli chi艅sk膮,wietnamsk膮, tajsk膮, japo艅ska itp jak r贸wnie偶 indyjsk膮
Uwielbiam ryby i owoce morza.
5 pa藕dziernika 2010 at 20:20ja w艂a偶ciwie lubi臋 po prostu smaczn膮 kuchni臋 馃槅 hehe…
[usuni臋to_link] wrote:
ja uwielbiam kuchni臋 og贸lnie m贸wi膮c 偶r贸dziemnomorsk膮 do kt贸rej zaliczy艂abym kuchi臋 w艂osk膮, hiszpa艅sk膮, francusk膮, greck膮 oraz kuchnie dalekowschodnie czyli chi艅sk膮,wietnamsk膮, tajsk膮, japo艅ska itp jak r贸wnie偶 indyjsk膮
Uwielbiam ryby i owoce morza.
jezUUU, allahu! o Absolucieee… Jehowa i inni mocni bogowie 馃槅
Viera, id臋 z Tob膮 na kolacj臋 馃槈
28 pa藕dziernika 2010 at 14:34Ha ha, a nie uwa偶acie, ze zaczyna by膰 zauwa偶alny przesyt kuchni膮 typu kup, id藕, 偶ryj?? Ja osobiscie mam do偶膰 kebeba itp. Schodzi na psy, bo nikt juz raczej nie stara si臋. Lec膮 na ilo偶膰 i to ich zgubi.
23 listopada 2010 at 14:40Ja bardzo lubi臋 kuchni臋 w艂osk膮 oraz meksyka艅sk膮. Uwielbiam ostro przyprawione potrawy, a w kuchni meksyka艅skiej chyba nie ma jednego dania, w kt贸rym nie by艂oby du偶o pieprzu i papryczki chilli.
25 listopada 2010 at 16:12kuchania mojej mamy i tesciowej..:)
27 listopada 2010 at 15:15Id膮c za ciosem, jako wierna osoba, wielbi膮c kresy i biesiadne jedzenie wybieram sie na Sylwka do Kamandy Lwowskiej. W menu mi臋dzy innymi pieczony w piwie prosiak, pierogi z g臋sim mi臋sem, galareta, ros贸l z koldunami…偶linka cieknie.
- AutorOdp.