- AutorOdp.
- 13 września 2015 at 10:43
czyli metoda epilclear to tylko do depilacji twarzy jest przeznaczona?
14 września 2015 at 09:06Jeżeli mowa o depilacji to moim zdaniem najlepszą jest ta laserowa,wystarczy tylko wybrać profesjonalne studio kosmetyczne w którym wykonany będzie zabieg i naprawdę nie ma się czego obawiać. Jest niezwykle skuteczny.
14 września 2015 at 17:08[usunięto_link]żka26 wrote:
Tak, brwi, wąsik, meszek na policzkach. Popatrz na stronie, tam opisują metodę i możesz od razu zamówić: [usunięto_link]
16 września 2015 at 17:20[usunięto_link]żka26 wrote:
ta faktycznie jest tylko do twarzy ale podobne i bardzo skuteczne min. epilfree body i intim
19 września 2015 at 08:15W tym zestawie najbardziej podoba mi się pęseta ze żwiatełkiem 😛 I oczywiżcie to, że jest mega wydajny 😉
22 listopada 2016 at 14:24Najlepsza laserowa, kusi mnie strasznie wizja braku wloskow tu i owdzie 😛
21 lutego 2017 at 18:07Tylko weź pod uwagę, że laser jest skuteczny w przypadku brunetek. Nie działa na jasne, rude czy siwe włosy. Lepsza opcja w takim przypadku to włażnie epilfree lub jeżli chodzi o twarz to epilclear, który mozna stosować w domu.
22 lutego 2017 at 13:55Dobrze wiedziec, ale wloski nad gorna warga mam ciemne,wiec laser da rade 😉
12 marca 2017 at 16:50No najlepszy jest według mnie IPL, bo trwale usuwa włoski, ja po kilku zabiegach mam fajnie zrobione bikini nogi i pod pachami. Nie tracę czasu anu pieniędzy na kosmetyczkę, wszystko robię sama 🙂 Sprzęt babylissa jest mega 🙂
5 kwietnia 2017 at 18:36Z kazdym dniem coraz bardziej napalam sie na IPL 😛 do tej pory wloskow pozbywam sie maszynka jednorazowa, idzie lato, wiec czynnosc bedzie powtarzana codziennie, a to meczace.
14 maja 2017 at 10:35Zapisalam sie na depilacje pasta cukrowa, mam sie bac?
26 listopada 2017 at 10:31Osobiście od dłuższego już czasu marzę o depilacji laserowej. Nawet udało mi się znaleźć bardzo ciekawą ofertę w tym zakresie w Skinlogica w Lesznie. Stosuje się tam laser diodowy, który już po pierwszej sesji umożliwia utratę nawet do 40 procent włosków. Dodatkowo często są tam prowadzone różnego rodzaju akcje promocyjne, wobec czego może uda mi się na jakąś z nich załapać:)
- AutorOdp.