- AutorOdp.
- 21 października 2014 at 22:38
najbardziej depiluje się depilatorem lub kremem vitality z bielendy. Z maszynek już dawno zrezygnowałam ponieważ miałam podrażnienia które brzydko wyglądały i mnie krępowały.
23 października 2014 at 11:57Włażnie woskiem jest moim zdaniem najgorsza depilacja,mnie osobiżcie bardzo podrażniała i wolę tradycyjną maszynkę,przynajmniej jest mniej bolesna niż wosk:) Polecam oczywiżcie depilację laserową,najbardziej skuteczna i sprawdzona ze wszystkich sposobów.
5 listopada 2014 at 10:19Przy depilacji laserowej należy pamiętać, że aby była skuteczna trzeba zrobić min, 4 zabiegi. Po kilku latach trzeba też wykonać zabiegi przypominające. Jest to najtrwalszy rodzaj depilacji i można zapomnieć na długi czas o zbędnym owłosieniu.
5 listopada 2014 at 16:35Zgadza się,zabieg depilacji laserowej trzeba co jakiż czas powtarzać i całożć zamyka się bodajże w 4,ale moim zdaniem jak najbardziej warto bo przynosi ona efekty,jest po prostu bardzo skuteczna.
17 listopada 2014 at 10:30ja zawsze maszynką się gole 🙂
ale przedtem oczywiscie dobry krem nawilazajacy)
30 stycznia 2015 at 11:10ja jestem po depilacji laserowej i już nie wyobrażam sobie, żebym mogła żmigać z tą maszynką co kilka dni. Ile czasu oszczędzam 🙂
30 stycznia 2015 at 20:26Najlepsza jest depilacja pastą cukrową, po niej nie wrastają włosy..
2 lutego 2015 at 09:12Z jednej strony tak,natomiast z drugiej depilacja pastą cukrową mnie podrażnia więc najlepszym wyjżciem jest laser i dzięki niemu mam żwięty spokój z włosami na całym ciele,jest warty swojej ceny:)
2 lutego 2015 at 14:23pewnie, że tak. poza tym depilację laserową robisz w kilka zabiegów i masz spokój na całe życie a pastą cukrową musisz go niestety powtarzać.
11 lutego 2015 at 15:19Czemu nie odważyłbyż się na zabieg? to najbezpieczniejsza i najbardziej skuteczna forma trwałej depilacji. Nie rozumiem – przecież nie ma absolutnie żadnych powikłań takiego zabiegu
13 lutego 2015 at 12:49A czemu nie odważyłaż się na laser? dla mnie to chyba najlepsza metoda usunięcia włosków i naprawdę nie ma się czego bać.
14 lutego 2015 at 13:54sprobuj vanity laser expert bielendy, ja uzywam tylko tego i jestemz adowolona, skora gladka, bez podraznien, bez odrastajacyh wloskow, miodzio!
16 lutego 2015 at 10:00Ostatnio widziałam jakiż produkt z Bielendy, który się nazywa Laser Bikini, czy coż takiego. Używa któraż z Was? Jest to skuteczne?
11 marca 2015 at 14:50nie no produkt kosmetyczny nigdy nie da ci takich efektów jak prawdziwy zabieg laserowy przecież. nie ta metoda, krem nie usunie ci cebulek włosków, no bo niby jak? 😀
16 marca 2015 at 14:17Zdecydowanie laser – nic go nie zastąpi. Wcale nie boli tak, jak straszą niektórzy 🙂 Maszynka tak delikatną skórę zawsze będzie drażnić, a wosk…aż boli sama myżl. No i nic nie da Ci tak długotrwałego efektu.
- AutorOdp.