- AutorOdp.
- 25 czerwca 2008 at 11:18
[usunięto_link] wrote:
ja chodze na zwykla depilacje bikini. zostawiam sobie waski paseczek i jest ok.
No a co zrobić z tym paseczkiem….
[usunięto_link] wrote:
jesli zas chodzi o owlosienie…ja mam grube, zdrowe wlosy na glowie, ladna, ciemna oprawe oczu…i to mi wystarczy.
To TObie się p*****ężciło, ale przyznaj, że to rzadkożć. Ja zwykle spotykam osoby, które jak mają na głowie rzadziutkie włoski, to i na rękach na nogach i na odwrot. To tez zależy od koloru włosów.
25 czerwca 2008 at 11:23jak to co zrobic?
nie rozumiem pytania.
u mnie w rodzinie wszystkim kobietom tak sie poszczecilo. swietne geny.
25 czerwca 2008 at 11:29bylas kiedys na depilacji u kosmetyczki?
25 czerwca 2008 at 11:49ciezko mi w to uwierzyc…
depilacja u kosmetyczki nie polega na chamskim odciaganiu papierowych plastrow veet. po wszystkim skora jest nie tylko gladka, ale i uspokojona.
25 czerwca 2008 at 12:05JA w nastepnym tygodniu idę do kosmetyczki zobacze co mi zaproponuje. Zapewne depilacje woskiem ale czy da się całą strefe okolic intymnych – wszystko w tym miejscu ??
25 czerwca 2008 at 12:12to sie nazywa DEPILACJA BRAZYLIJSKA i juz o tym w tym watku bylo. polecam czytanie ze zrozumieniem.
ja tu nic do proponowania nie widze: depilacja to depilaca. z tym ze brazyjskiej nie robia w kazdym salonie-nie wszystkim kosmetyczkom usmiecha sie zagladanie ludziom miedzy posladki.
25 czerwca 2008 at 12:16Nigdy nei byłam dobra z polskiego. Raczje matematyka to moja dziedzina 🙂
25 czerwca 2008 at 12:24faktycznie: jak ktos umie dodawac, to czytac juz umiec nie musi.
25 czerwca 2008 at 15:42[usunięto_link] wrote:
jak to co zrobic?
nie rozumiem pytania.
u mnie w rodzinie wszystkim kobietom tak sie poszczecilo. swietne geny.
Chodzi o ten paseczek który zostaje. Ty sobie go zostawiasz? Bo ja jak się gole to w całożci więc depilację też wolałabym taką.
25 czerwca 2008 at 16:51to idz na taka, jakiej potrzebujesz. prosta rzecz. nie rozumiem, w czym problem.
25 czerwca 2008 at 17:21[usunięto_link] wrote:
to idz na taka, jakiej potrzebujesz. prosta rzecz. nie rozumiem, w czym problem.
No jak to w czym????? Co ty robisz z tym paseczkiem co ci zostaje???? 😆
25 czerwca 2008 at 18:22[usunięto_link] wrote:
to idz na taka, jakiej potrzebujesz. prosta rzecz. nie rozumiem, w czym problem.
Rzecz w tym, ze mówiłas, że nie bawisz się maszynką, a jednak paseczek sobie zostawiasz. Więc co innego z nim robisz jeżli nie traktujesz go maszynką?;)
25 czerwca 2008 at 18:32czesze go sobie grzebieniem a nastepnie ukladam na zel.
25 czerwca 2008 at 18:34A co wy za problem macie teraz z tym paseczkiem. Albo się depiluje do zera albo zostawia paseczek albo jakas inna „fryzurke”.
Depilacja okolic bikini to chyba logiczne a depilacja brazylijska to depilacja okolic bikini i tylka ze tak powiem bo prosciej sie nie da 😕
25 czerwca 2008 at 18:47[usunięto_link] wrote:
czesze go sobie grzebieniem a nastepnie ukladam na zel.
Jesteż taka idealna i chciałam cię w końcu zażyć. Paseczki są włażciwie niemodne(w przeciwieństwie do ciebie), maszynki nie używasz, pani kosmetyczka też zostawia ci paseczek, więc co się z nim dzieje??
W twoim wypadku najlepszą odpowiedzią jest oczywiżcie odpowiedz wymijająca, taka jak powyższa. 😆 😆 😆
- AutorOdp.