• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ja chodze na zwykla depilacje bikini. zostawiam sobie waski paseczek i jest ok.

No a co zrobić z tym paseczkiem….

[usunięto_link] wrote:

jesli zas chodzi o owlosienie…ja mam grube, zdrowe wlosy na glowie, ladna, ciemna oprawe oczu…i to mi wystarczy.

To TObie się p*****ężciło, ale przyznaj, że to rzadkożć. Ja zwykle spotykam osoby, które jak mają na głowie rzadziutkie włoski, to i na rękach na nogach i na odwrot. To tez zależy od koloru włosów.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jak to co zrobic?

nie rozumiem pytania.

u mnie w rodzinie wszystkim kobietom tak sie poszczecilo. swietne geny.

parvati
    Member
    • Guru

bylas kiedys na depilacji u kosmetyczki?

parvati
    Member
    • Guru

ciezko mi w to uwierzyc…

depilacja u kosmetyczki nie polega na chamskim odciaganiu papierowych plastrow veet. po wszystkim skora jest nie tylko gladka, ale i uspokojona.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

JA w nastepnym tygodniu idę do kosmetyczki zobacze co mi zaproponuje. Zapewne depilacje woskiem ale czy da się całą strefe okolic intymnych – wszystko w tym miejscu ??

parvati
    Member
    • Guru

to sie nazywa DEPILACJA BRAZYLIJSKA i juz o tym w tym watku bylo. polecam czytanie ze zrozumieniem.

ja tu nic do proponowania nie widze: depilacja to depilaca. z tym ze brazyjskiej nie robia w kazdym salonie-nie wszystkim kosmetyczkom usmiecha sie zagladanie ludziom miedzy posladki.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Nigdy nei byłam dobra z polskiego. Raczje matematyka to moja dziedzina 🙂

parvati
    Member
    • Guru

faktycznie: jak ktos umie dodawac, to czytac juz umiec nie musi.

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

jak to co zrobic?

nie rozumiem pytania.

u mnie w rodzinie wszystkim kobietom tak sie poszczecilo. swietne geny.

Chodzi o ten paseczek który zostaje. Ty sobie go zostawiasz? Bo ja jak się gole to w całożci więc depilację też wolałabym taką.

parvati
    Member
    • Guru

to idz na taka, jakiej potrzebujesz. prosta rzecz. nie rozumiem, w czym problem.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

to idz na taka, jakiej potrzebujesz. prosta rzecz. nie rozumiem, w czym problem.

No jak to w czym????? Co ty robisz z tym paseczkiem co ci zostaje???? 😆

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Rzecz w tym, ze mówiłas, że nie bawisz się maszynką, a jednak paseczek sobie zostawiasz. Więc co innego z nim robisz jeżli nie traktujesz go maszynką?;)

parvati
    Member
    • Guru

czesze go sobie grzebieniem a nastepnie ukladam na zel.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

A co wy za problem macie teraz z tym paseczkiem. Albo się depiluje do zera albo zostawia paseczek albo jakas inna „fryzurke”.

Depilacja okolic bikini to chyba logiczne a depilacja brazylijska to depilacja okolic bikini i tylka ze tak powiem bo prosciej sie nie da 😕

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

czesze go sobie grzebieniem a nastepnie ukladam na zel.

Jesteż taka idealna i chciałam cię w końcu zażyć. Paseczki są włażciwie niemodne(w przeciwieństwie do ciebie), maszynki nie używasz, pani kosmetyczka też zostawia ci paseczek, więc co się z nim dzieje??

W twoim wypadku najlepszą odpowiedzią jest oczywiżcie odpowiedz wymijająca, taka jak powyższa. 😆 😆 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaka najlepsza depilacja?"

Przewiń na górę