• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Gohusia,to zależy od czężci ciała chyba. U nas na nogi raczej standardowo robią wosk, pasta cukrowa bardziej na bikini, twarz, pachy.

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Zdecydowanie najlepszą depilacją jest laserowa,która powtarzana kilkakrotnie pomaga nam w trwały sposób pozbyć się włosów z naszego ciała,to moim zdaniem dobra opcja jeżeli chcemy mieć spokój i nie golić się regularnie co tydzień lub dwa.

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

zdecydowanie najlepszy jest wosk. pasta cukrowa nie daje tak dobrych efektow. bylam raz na depilacji Lyconem- slabe efekty, drozej niz normalny wosk a Pani kosmetyczka tak zachwalala 🙁

Tulinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

jak depilacja pasta jest dobrze zrobiona to są też fajne efekty, ale podkreżlam musi być dobrze zrobiona. Jednak dla mnie najlepsza jest depilacja laserem byłam na takiej w Studio Laser i przyznam, że to najlepsza opcja, żeby nie mieć włosów

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

tak jak wyzej pisalam- dotychczas depilowalam sie woskiem, ale musialam przerzucic sie na tansza alternatywe- padło na krem. wybralam 'vanity’ z bielendy- dziewczyny to jest super, pozbylam sie wszystkioch wloskow i efekt jest naprawde mega! nogi mam gladkie juz drugi tydzien!

Wilady.pl
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

A nie podrażnia Cię? Bo ja próbując czy to woskiem czy jeszcze gorzej- kremem,mam bardzo wiele podrażnień wiec raczej nie przejdzie. Co innego laser u kosmetyczki,bezboleżnie i skutecznie,jest warty swojej ceny:)

kamola
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Moim zdaniem laserowa lecz bardzo droga.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Fakt,że taki zabieg depilacji laserowej nie należy do tanich,ale coż za coż i tutaj otrzymujemy bardzo dobry efekt,jest po prostu skuteczna więc myżlę że warto:)

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

@Wilady.pl wrote:

A nie podrażnia Cię? Bo ja próbując czy to woskiem czy jeszcze gorzej- kremem,mam bardzo wiele podrażnień wiec raczej nie przejdzie. Co innego laser u kosmetyczki,bezboleżnie i skutecznie,jest warty swojej ceny:)

nie, nie mam zadnych podraznien. tez kiedys sie ich nabawilam uzywajac innych kremow, ale z tym kremem- dokladnie nazywa sie vanity laser expert- nie mam zadnych problemow z podraznieniami czy wrastajacymi wloskami. laser- niestety drogi zabieg

ewcia41
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Chyba najtańsza i najlepsza jest maszynka :0

monia86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Spróbujcie pasty cukrowej, jest rewelacyjna.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

To co daje największy komfort i spokój na długi czas od włosków to laserowe usunięcie. Fakt, że w lato nie można ich wykonywać, należy zadbać o to na jesieni i zimą. Ale później jaki komfort. Polecam

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Jak mam czas to wolę depilację woskiem u kosmetyczki, ale najczężciej kończy się na maszynce

tropicalna
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Jak mam czas to wolę depilację woskiem u kosmetyczki

A ja tam nie jestem masochistką, wolę bezbolesne metody depilacji, dlatego najczężciej wybieram kremy i maszynki.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Tylko że przy kremach i maszynce trzeba powtarzać co kilka dni.
    Ja też myżlałam, że bólu nie zniosę 😉 a się okazało że nie najgorzej

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaka najlepsza depilacja?"

Przewiń na górę