- Ten temat ma 126 odpowiedzi, 16 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 16 lat, 2 miesi膮ce temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 23 kwietnia 2009 o 10:20 #146428
AnonimowyNieaktywne- Temat贸w: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
No chcia艂bym by膰 po prostu takim „gangsta”, takim kozakiem, cwaniakiem 馃槅 Tzn. robi膰 tylko takie wra偶enie 馃榾
23 kwietnia 2009 o 12:22 #146429to kazda dziewczya bedzie cie mia艂a za podrywacza ktory nie chce sie ustatkowac tylko podrywac oto inne kobiety, wiecej i wiecej
okropnosc
23 kwietnia 2009 o 12:36 #146430
- Maniak
Wol臋 by膰 takim ni偶 ciap膮. Na dzie艅 dzisiejszy sprawiam wra偶enie raczej chuligana i bad boya, ale nie kobieciarza
23 kwietnia 2009 o 15:23 #146431no wlasnie, odrazu pojawia sie odczucie ze zadna takiego niechce, kazda gardzi takim, co w umysle ma nic. Wiec jakim prawem takie typy mog膮 przetrwac,
ale wlasciwie, kazda reakcja kobiety, jakiego by sie typa nieprzestawilo bedzie w stylu „Taki mnie nieinteresuje”
mozna by zalozyc ze wszystkie kobiety maja swoich parnerow wiec nic nieosiagnie sie t膮 rozmow膮 po za dumnymi wypowiedzeniami kobiet „Taki mnie nieinteresuje” wiec jesli jakis mezczyzna lubi sobie poczytac wypowiedzi niezaleznie jakim bylby typem to moze sobie poczytac o tym ze jest nieinteresujacy
23 kwietnia 2009 o 15:25 #146432
- Maniak
Skoro kobiety nie lubi膮 macho, to sk膮d macho maj膮 najwi臋ksze branie i najwi臋ksz膮 liczb臋 partnerek seksualnych?
23 kwietnia 2009 o 17:55 #146433@zasadniczy wrote:
Skoro kobiety nie lubi膮 macho, to sk膮d macho maj膮 najwi臋ksze branie i najwi臋ksz膮 liczb臋 partnerek seksualnych?
Poprosz臋 o odno偶nik do badania.
23 kwietnia 2009 o 18:03 #146434@zasadniczy wrote:
Podobno sprawiasz wra偶enie bad boya, dlaczego wi臋c jeste偶 zgorzknia艂ym prawiczkiem i nie masz „brania”? 馃槅
Troch臋 si臋 to nie zgadza z Twoj膮 „teori膮”. Widocznie nie jeste偶 takim twardzielem, a tylko takiego udajesz. 馃槈23 kwietnia 2009 o 18:05 #146435
- Maniak
Bad boya, ale niekoniecznie w typie macho. A po prostu widz臋 jacy s膮 najwi臋ksi kobieciarze. Albo megaprzystojniaki, albo bogacze, albo macho
24 kwietnia 2009 o 22:53 #146436albo afrodyzjak kariery dziala, kiedy mezczyzna pnie sie po szczeblach kariery wtedy lgna do niego kobiety
to nie jest tak ze przystojni kobietom sie podobaj膮 to tylko cecha ktora ma byc dopelnieniem chodzi o to ze niemoze byc ktos garbaty kto odnosi sukcesy zawodowe tylko ma miec uniesiona twarz co ma sie wiazac z przystojnym wizerunkiem i sylwetka
np do takiego Michalczewskiego (bokser) podpitego lgnely kobiety natomiast jak on to okreslil „bylo wielu pieknych przystojnych chlopak贸w” ktorzy stali sami pod scian膮
25 kwietnia 2009 o 08:41 #146437
- Maniak
Aura sukcesu, stanowiska, pieni臋dzy robi swoje i dla kobiet to cz臋sto lepsze ni偶 przystojny wygl膮d
25 kwietnia 2009 o 16:46 #146438aura mozgu robi wiecej, jednak masz racje, latwiej uzyskac aure maczo ;p
25 kwietnia 2009 o 17:06 #146439
- Maniak
Nie tak 艂atwo, bo macho podobno powinno si臋 mie膰 we krwi
25 kwietnia 2009 o 19:35 #146440albo mozna byc gwiazda diskopolo wtedy piszcza i dostaja jakby euforii seksualnej
puszczaja zalotne spojrzenia chca zeby podpisywac sie im na biustach, wykonawca diskopolo zaczyna spiewac piosenke a one odrazu chetne do zabawy i seksu.
Moze podnieca je to ze praktycznie wszystkie piosenki sa o dziewczynie, wyra偶aj膮 bezposredni膮 chec: zatancz ze mna, pojdzmy na calosc a ze jest to spiewane publicznie w sposob otwarty, bezposredni jako forma zabawy to im sie to podoba.
25 kwietnia 2009 o 21:38 #146441
- Maniak
My偶l臋, 偶e podnieca ich to, 偶e gwiazdorzy disco polo wygl膮daj膮 jak kr贸lowie dyskoteki, maj膮 szmal, na dodatek nie s膮 (poza najwi臋kszymi gwiazdorami disco polo) w wi臋kszo偶ci osobami a偶 tak publicznymi jak np. Doda i przez to mog膮 by膰 艂atwiej dost臋pni, poza tym maj膮 image typowych lowelas贸w i babiarzy
26 kwietnia 2009 o 18:40 #146442Ja ju偶 naprawd臋 nie wiem w jakim wy si臋 偶rodowisku obracacie skoro nie obce s膮 wam napalone,wsiowe ma艂olaty podniecaj膮ce si臋 na widok pseudogwiazdeczek tego shitu-discopolo…
Mo偶e zmie艅cie nieco 偶rodowisko a wasze chore problemy si臋 sko艅cz膮 co?! Tylu warto偶ciowych,dobrych ludzi wok贸艂 a wy ci膮gle o macho,babiarzacg,ma艂oletnich kurewkach biegaj膮cych po dyskotekach dawa膰 tu i 贸wdzie… Sam膮 patologi臋 znacie?!
Wiecie,mam bardzo wielu znajomych z r贸偶nych 偶rodowisk: jedni studiuj膮-inne nie chcieli studiowa膰,jedni pracuj膮 na wysokich,renomowanych stanowiskach-inni pracuj膮 fizycznie,znam takich tez co nie pracuj膮 wcale i takich co pope艂niali r贸偶ne b艂臋y ale naprawd臋-nigdy nie spotka艂am si臋 z taka opisywan膮 przez was patologi膮!
A co dzieje sie na wiejskich dyskotekach mnie ani zi臋bi ani grzeje-poprostu tam nie chodz臋 wi臋c co mnie ma to interesowa膰-wam tez gor膮co polecam takie podej偶cie! Poprostu nie szukajcie takich dziewuch i tyle! - AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.