- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2009 at 23:09
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Z czym Wam się typ macho kojarzy i jakie wg. Was powinien mieć cechy i walory? 😉
22 kwietnia 2009 at 08:05Anonymous
- Maniak
A ja marzę żeby być takim macho z bajerą 😆 Od bycia kobieciarzem wolę się trzymać z dala, ale ogólną prezencję chcę mieć dobrą 8)
22 kwietnia 2009 at 08:28fajne marzenia
22 kwietnia 2009 at 08:36Anonymous
- Maniak
Co w tym dziwnego, że chcę być dla kobiet pociągający seksualnie? Twarzy Brada Pitta nie mam, raczej mam buźkę niegrzecznego chłopca, chuligana, więc modela się ze mnie nie zrobi, ani żadnego spedalonego metrusa, czy innego emo, więc muszę kombinować na inne sposoby, żeby odnaleźć w sobie typ faceta atrakcyjny dla kobiet
22 kwietnia 2009 at 08:43nie wygladam jak Brad Pitt, tym bardziej nie wygladam jak Sylwek Stalone, ba… nie wygladam nawet jak Justin Timberlake!!
na wlasna atrakcyjnosc jakos nie narzekam, nie o to w tym chodzi22 kwietnia 2009 at 08:47Anonymous
- Maniak
Ale dla mnie macho to też sposób bycia, taka pewnożć siebie, odpowiedni ton w głosie, taka zawadiackożć, odpowiedni dowcip, stylowa bezczelnożć i lekka arogancja mieszcząca się w poczuciu dobrego smaku itp
22 kwietnia 2009 at 09:01ej bo zaraz zaczna mnie nazywac macho i Onione mnie znielubi!! ;p
zarciki…
sluchaj, „szukanie w sobie” faceta atrakcyjnego seksualnie dla kobiet to glupota, badz soba i tyle, babki maja rozne gusta, nawet bananowe metro style lamusy znajda swoje amatorki, a jesli chcesz koniecznie czarowac kobitki pewnoscia siebie i inteligentnym dowcipem to po prostu to rob, rozmowa z kobitka niewiele sie rozni od rozmowy z facetem, nic ci przeciez nie zrobi22 kwietnia 2009 at 10:12Anonymous
- Maniak
Ale ja chcę być sobą, uważam, że w obecnym wcieleniu sobą jeszcze nie jestem 😆 Mam nadzieję, że mój potencjał jest większy 😉
I wanna be a bad boy 😆22 kwietnia 2009 at 13:54Zasadniczy, jesteż pewien, że jesteż sobą? 😛 Bo ja odniosłam wrażenie, że chcesz stać się zupełnie kimż innym. Podporządkować się pod stereotypowe upodobania kobiet i omamić je wszystkie.;p Po co? Jak się taki tłum zleci to nie znajdziesz tej jedynej 😀 A tak na serio. To najfajniejszą laskę znajdziesz jak będzie sobą. Zawsze taki sam. Wtedy nie będziesz musiał nigdy udawać przy niej kogoż, kim nie jesteż. A ona i tak Cię będzie kochała za to wszystko co masz w sobie i czego się nie wstydzisz.
22 kwietnia 2009 at 14:24Anonymous
- Maniak
Będąc „sobą” takim jak dzisiaj źle się czuję 🙄
22 kwietnia 2009 at 22:08Macho to wg mnie wylizany burak w białej koszuli rozpiętej do połowy torsu(owłosionego!),ze złotym łancuchem na szyi i bmw po tuningu. Jakie powinien mieć cechy? prostacki,rzucający głupawe teksty,aby pokazać 'jaki to on nie jest fajny’,cwaniak z niskim ilorazem inteligencji. Walorów brak 😛
22 kwietnia 2009 at 22:12Anonymous
- Maniak
A macho z klasą ala np. biznesmen, polityk, manager, prawnik, lekarz, sportowiec, prezes? 😉
22 kwietnia 2009 at 22:59Po co przypinać takie etykietki? I co w ogóle Twoim zdaniem znaczy macho?
Bo mam wrażenie Zasadniczy, że w ostatnim pożcie opisałeż facetów wykształconych, bogatych, pewnie przystojnych, dobrze ubranych, o silnej osobowożci. Jeżli to jest macho, to nie jest tak źle. 😉
Jeżli takim chcesz być- no cóż… musiałbyż się rzeczywiżcie zmienić.A typ macho, opisany na przykład przez Onione czy Warngirl, oczywiżcie mnie w ogóle nie interesuje. 😉
Edit.
A przepraszam, polityk czy sportowiec nie musi być dobrze wykształcony. 😆23 kwietnia 2009 at 09:36Anonymous
- Maniak
Dla mnie macho to po prostu facet bardzo męski, z bajerą, zadbany, pewny siebie, czasem nawet bezczelny i arogancki, na pierwszy rzut sprawiający wrażenie babiarza 8)
23 kwietnia 2009 at 10:03I Ty takim chcesz być? 😆
Z bajerą? 😯
- AutorOdp.