jaki typ urody faceta??WYPOWIEDZCIE SIE!!

• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

prosze was o pomoc. zalozylam sie z kolerzanka jaki typ urody jest bardziej lnajbardziej lubiany u mezczyzn. mi strasznie podobaja sie niebieskoocy slodcy blondyni lub ciemnoskozy. natomiast moja kolezanka twierdzi ze najlepiej powodzeniem u kobiet ciesza sie ciemnoocy bruneci. Co wy na to??

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

to są raczej kwestie indywidualnych gustów. Nie wiem czy istnieją jakież statystyki na ten temat choć założe się, że próbowano takie też wprowadzić w życie, ale wg mnie to sprawa indywidualna 😉

mythbuster
    Member
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Najlepsi są zielonoocy łysi i C****. Jezus maria, jakie płytkie…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Najlepsi są zielonoocy łysi i C****. Jezus maria, jakie płytkie…

Cóż,bardzo mi przykro,że Twojego typu urody nie uwzgledniono w tej ankiecie… 😉

A mi bardzo podobaja sie bruneci o brązowych oczach,z ciemna karnacją mmm… 😀 jednak jak się okazuje,w praktyce wygląda to nieco inaczej.Moge sobie wodzic wzrokiem za przystojnym”ciemnym” brunetem,ale jesli chodzi o uczucia to typ faceta nie ma tu większego znaczenia.Dla mnie wszystko musi się składac na idealna całożc 😉

farfalla
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Dla mnie wszystko musi się składac na idealna całożc 😉

ee.. wierzysz że takie coż jak 'idealna całożć’ istnieje w postaci mężczyzny ??? i że wogóle istnieje ? 🙄

Juliett
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ciemnoocy bruneci 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ee.. wierzysz że takie coż jak 'idealna całożć’ istnieje w postaci mężczyzny ??? i że wogóle istnieje ? 🙄

Cóż jeżli akceptuje sie wady,zalety i wszystko,co prezentuje soba meżczyzna to można mówic o idealnej całosci 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ej, a co z jasnookimi brunetami??

ja jak zwykle na odwyrtkę…

farfalla
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Cóż jeżli akceptuje sie wady,zalety i wszystko,co prezentuje soba meżczyzna to można mówic o idealnej całosci 😀

Acha. NO w taki sposób jeszcze nie myżlałam o ideale 😉 Ale zapamiętam

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

zeczywiscie to troche bez sensu. to tak jagbym powiedzila „moim idealem jest brad pitt ale moj facet tez jest w porzo. pomijajac to ze mnie zdradza,imprezuje,cpa i pije to nie jest zle bo skladam to w calosc i musze go akceptowac” dla mnie ideal to facet ktory ma wszystko co mnie kreci. (o ile taki istnieje) 😀

madonna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

mnie najbardziej pociagaja opaleni bruneciii 😀

Meru
    Member
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Ja lubie ciemnookich brunetów i nawet takiego mam 😉 Jednak jak by miał niebieskie czy zielone oczy to by nie miało większego znaczenia. Ja najpierw zakochałam się w jego osobowożci i sposobie patrzenia na żwiat a nie w ciemnych włosach które zreszta można zmienić bez problemów 😉

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

mi sie podobaja faceci o podobnym typie urody jak moj chlopak. dlatego wole blondynow ale czasem zdarza sie jakis przystojny brunet. w blondynach lubie to ze sa tacy slodcy 😈

Lucienne
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Jeszcze do niedawna uważałam, że moim ideałem jest brunet o żródziemnomorskiej urodzie i że blondyni w ogóle mnie nie interesują i są tak jakby ,,kiczowaci” (!:P?)
    Aż spotkałam swojego mężczyznę-błękitnookiego blondyna i kompletnie straciłam dla niego głowę 😀

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

tez tak mialam. moja kolezanka bardzo lubiala slodkich blondynow a ja meskich bruntow. i zawsze sie sprzeczalysmy w tej kwesti. a teraz jest na odwrut 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jaki typ urody faceta??WYPOWIEDZCIE SIE!!"

Przewiń na górę