- AutorOdp.
- 7 lutego 2007 at 20:36
prosze was o pomoc. zalozylam sie z kolerzanka jaki typ urody jest bardziej lnajbardziej lubiany u mezczyzn. mi strasznie podobaja sie niebieskoocy slodcy blondyni lub ciemnoskozy. natomiast moja kolezanka twierdzi ze najlepiej powodzeniem u kobiet ciesza sie ciemnoocy bruneci. Co wy na to??
7 lutego 2007 at 20:41to są raczej kwestie indywidualnych gustów. Nie wiem czy istnieją jakież statystyki na ten temat choć założe się, że próbowano takie też wprowadzić w życie, ale wg mnie to sprawa indywidualna 😉
7 lutego 2007 at 21:21Najlepsi są zielonoocy łysi i C****. Jezus maria, jakie płytkie…
7 lutego 2007 at 22:31[usunięto_link] wrote:
Najlepsi są zielonoocy łysi i C****. Jezus maria, jakie płytkie…
Cóż,bardzo mi przykro,że Twojego typu urody nie uwzgledniono w tej ankiecie… 😉
A mi bardzo podobaja sie bruneci o brązowych oczach,z ciemna karnacją mmm… 😀 jednak jak się okazuje,w praktyce wygląda to nieco inaczej.Moge sobie wodzic wzrokiem za przystojnym”ciemnym” brunetem,ale jesli chodzi o uczucia to typ faceta nie ma tu większego znaczenia.Dla mnie wszystko musi się składac na idealna całożc 😉
8 lutego 2007 at 10:02[usunięto_link] wrote:
Dla mnie wszystko musi się składac na idealna całożc 😉
ee.. wierzysz że takie coż jak 'idealna całożć’ istnieje w postaci mężczyzny ??? i że wogóle istnieje ? 🙄
8 lutego 2007 at 12:13Ciemnoocy bruneci 🙂
8 lutego 2007 at 17:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ee.. wierzysz że takie coż jak 'idealna całożć’ istnieje w postaci mężczyzny ??? i że wogóle istnieje ? 🙄
Cóż jeżli akceptuje sie wady,zalety i wszystko,co prezentuje soba meżczyzna to można mówic o idealnej całosci 😀
8 lutego 2007 at 20:44ej, a co z jasnookimi brunetami??
ja jak zwykle na odwyrtkę…
9 lutego 2007 at 11:27[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Cóż jeżli akceptuje sie wady,zalety i wszystko,co prezentuje soba meżczyzna to można mówic o idealnej całosci 😀
Acha. NO w taki sposób jeszcze nie myżlałam o ideale 😉 Ale zapamiętam
9 lutego 2007 at 12:26zeczywiscie to troche bez sensu. to tak jagbym powiedzila „moim idealem jest brad pitt ale moj facet tez jest w porzo. pomijajac to ze mnie zdradza,imprezuje,cpa i pije to nie jest zle bo skladam to w calosc i musze go akceptowac” dla mnie ideal to facet ktory ma wszystko co mnie kreci. (o ile taki istnieje) 😀
11 lutego 2007 at 14:09mnie najbardziej pociagaja opaleni bruneciii 😀
19 lutego 2007 at 19:23Ja lubie ciemnookich brunetów i nawet takiego mam 😉 Jednak jak by miał niebieskie czy zielone oczy to by nie miało większego znaczenia. Ja najpierw zakochałam się w jego osobowożci i sposobie patrzenia na żwiat a nie w ciemnych włosach które zreszta można zmienić bez problemów 😉
19 lutego 2007 at 19:41mi sie podobaja faceci o podobnym typie urody jak moj chlopak. dlatego wole blondynow ale czasem zdarza sie jakis przystojny brunet. w blondynach lubie to ze sa tacy slodcy 😈
19 lutego 2007 at 23:40Jeszcze do niedawna uważałam, że moim ideałem jest brunet o żródziemnomorskiej urodzie i że blondyni w ogóle mnie nie interesują i są tak jakby ,,kiczowaci” (!:P?)
Aż spotkałam swojego mężczyznę-błękitnookiego blondyna i kompletnie straciłam dla niego głowę 😀20 lutego 2007 at 15:07tez tak mialam. moja kolezanka bardzo lubiala slodkich blondynow a ja meskich bruntow. i zawsze sie sprzeczalysmy w tej kwesti. a teraz jest na odwrut 😀
- AutorOdp.